این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 12 مهر 1404
مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا
، جلد ۴، شماره ۱، صفحات ۹۹-۱۱۰
عنوان فارسی
اثر مکمل ال آرژنین بر پروفایل لیپیدی بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲
چکیده فارسی مقاله
زمینه و هدف: رشد چشمگیر آمار مبتلایان به دیابت ملیتوس و خطر عوارض آن، لزوم تمرکز بر یافتن راههای جدید کنترل آن را مطرح مینماید. مطالعه حاضر به منظور بررسی اثر مکمل یاری L-Arginine بر پروفایل لیپیدها در بیماران دیابت نوع2 انجام شد.مواد و روشها: در یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده دوسوکور 75 بیمار مبتلا به دیابت نوع 2 به طور تصادفی به سه گروه تقسیم شدند. 1) 3گرم ال آرژنین در روز 2) 6گرم ال آرژنین در روز و 3)گروه دارونما تقسیم شدند. قد، وزن، دور کمر،HDL ، TG، LDL و کلسترول تام قبل و بعد از 3 ماه مداخله اندازه گیری شد.نتایج: در گروه مداخله یک تغییر معناداری در هیچ یک از پیراسنجهای چربی ایجاد نشد (0.05
کلیدواژههای فارسی مقاله
ال آرژنین، دیابت، پروفایل لیپیدی
عنوان انگلیسی
The Effect of L-Arginin Supplementation on lipid profiles in patients with diabetes type 2
چکیده انگلیسی مقاله
Background & Objective: The prominent growth in the statistics of the patients with Diabetes Mellitus (DM) and the danger of its complication states a necessity to focus on finding new ways to control it. The present study then was performed to survey the effect of L-Arginin supplementation on the metabolism of sugar and lipid profiles in patients with diabetes type 2. Materials & Methods: In a randomized double-blind clinical trial, 75 patients with diabetes type 2 were divided into three groupsrandomly: 1. 3 gr L-Arginin per day, 2. 6 gr L-Arginin per day and 3. The placebo group. Height, weight, waist, High Density Lipoprotein (HDL), Triglycerides (TG), Low Density ipoprotein (LDL), and the total cholesterol were measured before and after three months of intervention. Results: no significant change was made in any of the lipid parameters in the intervention group. However, the two means of cholesterol and LDL decreased from169.12±34.83 mg/dl to 142.08±32.13mg/dl(P-Value< 0.001) and from 96.80±35.46mg/dl to 86.64±32.65(P-Value=0.001), respectively though The changes in TG and HDL were not significant. Conclusion: Daily consumption of six gram L-Arginin during three months improves the lipid profiles in patients with Diabetes type2. Nevertheless, the dosage of three gram in a day of this supplement has no effect on the blood lipids status.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Garlic, lead, kidney, rat.
نویسندگان مقاله
سارا اسدی | sara asadi
shahid sadoughi university of medical sciences, yazd, iran.
گروه تغذیه، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد، یزد، ایران.
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد (Shahid sadooghi university of medical sciences)
حسن مظفری خسروی | hasan mozaffari khosravi
shahid sadoughi university of medical sciences, yazd, iran.
گروه تغذیه، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد، یزد، ایران.
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد (Shahid sadooghi university of medical sciences)
مهناز رحیمی | mahnazmehdi rahimi
ahvaz jundishapur university of medical sciences, ahvaz, iran.
دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، اهواز، ایران.
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز (Ahvaz jundishapur university of medical sciences)
محمدمهدی نقی زاده | mohammad mehdi naghizadeh
fasa university of medical sciences and health services, fasa, iran.
گروه آمار، دانشگاه علوم پزشکی فسا، فسا، ایران.
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی فسا (Fasa university of medical sciences)
نشانی اینترنتی
http://journal.fums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-557-1&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تغذیه
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات