این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1404، جلد ۲۲، شماره ۱۶۰
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ شناسایی فنوتیپی و مولکولی باکتری های اسید لاکتیک غیربیماری‌زای جدا شده از ماست گوسفندی محلی 1404/2/18 - Get XML Data ۱۸ بار
۲ مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی و پروفایل GC-MS واریته های مختلف دانه بامبو 1404/2/18 - Get XML Data ۱۱ بار
۳ Exploration Antioxidant Properties of Indonesian Local Single-Bulb Garlic Extract (Var. Temanggung) in a Mixed Solvent 1404/2/18 - Get XML Data ۱۷ بار
۴ تأثیر تیمار فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر نرم عراقی 1404/2/18 - Get XML Data ۱۷ بار
۵ افزایش خواص عملکردی و فعالیت آنتی اکسیدانی ایزوله پروتئین غلاف Prosopis juliflora از طریق تنظیم pH، همزمان با ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت بازدارندگی ضد باکتریایی 1404/2/18 - Get XML Data ۱۷ بار
۶ جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از منابع مختلف و آزمایش توانایی آنها در تولید آنزیم سلولاز 1404/2/18 - Get XML Data ۱۳ بار
۷ مقایسه اثر افزودن نشاسته اصلاح شده سیب‌زمینی و ذرت بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب 1404/2/18 - Get XML Data ۱۳ بار
۸ فیلم خوراکی فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگو: بررسی اثرات نانوذرات اکسید روی و اسانس گیاه زولنگ 1404/2/18 - Get XML Data ۱۵ بار
۹ خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم های آلژینات سدیم خوراکی 1404/2/18 - Get XML Data ۱۸ بار
۱۰ استخراج ترکیبات زیست فعال کلاله زعفران در روغن آفتابگردان: یک مطالعه مقایسه‌ای روش‌های مختلف استخراج جامد-مایع 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۱ ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضد قارچی و آنتی‌اکسیدانی مخمر جدا شده از خمیرترش بلوط 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۲ استفاده از سوبسترای آرد عدس قرمز برای تولید آنزیم ناتوکیناز توسط باسیلوس سابتیلیس ناتو 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۳ The role of Selenium in mitigating salt-induced effects on growth, Chlorophyll content, and antioxidant enzyme activity in garlic production 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۴ The Economic and Agricultural Significance of Phoenix dactylifera: Challenges and Opportunities for Sustainable Development in Morocco’s Date Palm Sector 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۵ Antioxidative effect of Maillard reaction products of spermine–sugar system on partially purified plum polyphenol oxidase 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۶ Comparative Analysis of Biochemical compositions and Quality Attributes of Green Tea and Black Tea from Prominent Bangladeshi Brands 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۷ ردیابی و سرنوشت لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از لبنیات بومی ایران: مروری جامع 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۸ تاثیر افزودن پودر پوست سیب بر خواص فیزیکی و حسی بیسکویت 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۹ Application of High Encapsulation of Nutritional and Bioactive Compounds from Black Bean (Cajanus sp.) in Functional Ice Cream 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۰ نقش تغذیه در بهداشت دهان و دندان: پل ارتباطی علوم غذایی و پزشکی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه