این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 28 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1404، جلد ۲۲، شماره ۱۶۰
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
شناسایی فنوتیپی و مولکولی باکتری های اسید لاکتیک غیربیماریزای جدا شده از ماست گوسفندی محلی
1404/2/18
-
۱۸ بار
۲
مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی و پروفایل GC-MS واریته های مختلف دانه بامبو
1404/2/18
-
۱۱ بار
۳
Exploration Antioxidant Properties of Indonesian Local Single-Bulb Garlic Extract (Var. Temanggung) in a Mixed Solvent
1404/2/18
-
۱۷ بار
۴
تأثیر تیمار فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر نرم عراقی
1404/2/18
-
۱۷ بار
۵
افزایش خواص عملکردی و فعالیت آنتی اکسیدانی ایزوله پروتئین غلاف Prosopis juliflora از طریق تنظیم pH، همزمان با ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت بازدارندگی ضد باکتریایی
1404/2/18
-
۱۷ بار
۶
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از منابع مختلف و آزمایش توانایی آنها در تولید آنزیم سلولاز
1404/2/18
-
۱۳ بار
۷
مقایسه اثر افزودن نشاسته اصلاح شده سیبزمینی و ذرت بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کمچرب
1404/2/18
-
۱۳ بار
۸
فیلم خوراکی فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگو: بررسی اثرات نانوذرات اکسید روی و اسانس گیاه زولنگ
1404/2/18
-
۱۵ بار
۹
خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم های آلژینات سدیم خوراکی
1404/2/18
-
۱۸ بار
۱۰
استخراج ترکیبات زیست فعال کلاله زعفران در روغن آفتابگردان: یک مطالعه مقایسهای روشهای مختلف استخراج جامد-مایع
1404/7/3
-
۳ بار
۱۱
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی، ضد قارچی و آنتیاکسیدانی مخمر جدا شده از خمیرترش بلوط
1404/7/3
-
۳ بار
۱۲
استفاده از سوبسترای آرد عدس قرمز برای تولید آنزیم ناتوکیناز توسط باسیلوس سابتیلیس ناتو
1404/7/3
-
۳ بار
۱۳
The role of Selenium in mitigating salt-induced effects on growth, Chlorophyll content, and antioxidant enzyme activity in garlic production
1404/7/3
-
۳ بار
۱۴
The Economic and Agricultural Significance of Phoenix dactylifera: Challenges and Opportunities for Sustainable Development in Moroccoâs Date Palm Sector
1404/7/3
-
۳ بار
۱۵
Antioxidative effect of Maillard reaction products of spermineâsugar system on partially purified plum polyphenol oxidase
1404/7/3
-
۳ بار
۱۶
Comparative Analysis of Biochemical compositions and Quality Attributes of Green Tea and Black Tea from Prominent Bangladeshi Brands
1404/7/3
-
۲ بار
۱۷
ردیابی و سرنوشت لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از لبنیات بومی ایران: مروری جامع
1404/7/3
-
۳ بار
۱۸
تاثیر افزودن پودر پوست سیب بر خواص فیزیکی و حسی بیسکویت
1404/7/3
-
۳ بار
۱۹
Application of High Encapsulation of Nutritional and Bioactive Compounds from Black Bean (Cajanus sp.) in Functional Ice Cream
1404/7/3
-
۳ بار
۲۰
نقش تغذیه در بهداشت دهان و دندان: پل ارتباطی علوم غذایی و پزشکی
1404/7/3
-
۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه