فهرست مقالات
| پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1403، جلد ۱۴، شماره ۱ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | Evaluating the Effectiveness of Blanching as a Pre-treatment to Minimize Surface White Discoloration on Pickled Carrots | 1404/1/1 | - | ۲۲ بار | ||
| ۲ | Antibacterial Activity of Honey and Bee Pollen Collected from Bee Hives from Three Climatic Regions of Golestan Province Against some Clinical Isolates with High Antibiotic Resistance | 1404/1/1 | - | ۱۱ بار | ||
| ۳ | Determination of Some Water-soluble Compounds in Saffron Samples by Optimized Dispersive Liquid-liquid Microextraction Followed by Gas Chromatography-mass Spectrometry | 1404/1/1 | - | ۱۱ بار | ||
| ۴ | Exploring Commercially Available Camel Milk Dairy Products: Medicinal, Nutritional and Antimicrobial Properties | 1404/1/1 | - | ۱۸ بار | ||
| ۵ | Effects of Confectionery Sunflower Seed Kernels and Processing Parameters on the Properties of Expanded Snacks | 1404/1/1 | - | ۱۹ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||