فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1403، جلد ۱۴، شماره ۱ | ||||||
ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
۱ | Evaluating the Effectiveness of Blanching as a Pre-treatment to Minimize Surface White Discoloration on Pickled Carrots | 1404/1/1 | - | ![]() |
۳ بار | |
۲ | Antibacterial Activity of Honey and Bee Pollen Collected from Bee Hives from Three Climatic Regions of Golestan Province Against some Clinical Isolates with High Antibiotic Resistance | 1404/1/1 | - | ![]() |
۴ بار | |
۳ | Determination of Some Water-soluble Compounds in Saffron Samples by Optimized Dispersive Liquid-liquid Microextraction Followed by Gas Chromatography-mass Spectrometry | 1404/1/1 | - | ![]() |
۳ بار | |
۴ | Exploring Commercially Available Camel Milk Dairy Products: Medicinal, Nutritional and Antimicrobial Properties | 1404/1/1 | - | ![]() |
۳ بار | |
۵ | Effects of Confectionery Sunflower Seed Kernels and Processing Parameters on the Properties of Expanded Snacks | 1404/1/1 | - | ![]() |
۴ بار | |
برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه |