صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 12 مرداد 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1403، جلد ۱۱، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Rheological Quality Control Tests of Commercial Strawberry Stirred Yogurt: Pseudo-chewing Process
1403/11/28
-
۴ بار
۲
Producing Polycaprolactone and Basil Seed Gum Nanofibers Using an Electrospinning Process
1403/11/28
-
۴ بار
۳
Investigation of Halal Status and Permitted Industrial Utilization of Carmine Dye in Iran
1403/11/28
-
۶ بار
۴
The Potential of Mushroom Seasoning as an Alternative to Monosodium Glutamate: Market Survey, Consumer Survey, and Sensory Evaluation
1403/11/28
-
۵ بار
۵
The Potential of Beeswax Coating in the Preservation of Tomato (Solanum lycopersicum) Fruits
1403/11/28
-
۶ بار
۶
Dietary Risk Assessment of Patulin in Cow Milk from Urmia of Iran
1403/11/28
-
۶ بار
۷
Conventional and Molecular Characterization Based Microbial Assessment of Street Vended (Vada pav) Samples from Anand City, Gujarat, India
1403/11/28
-
۵ بار
۸
Assessment of Toxic Histamine Contents in Processed Cheeses and the Effect of Salt and pH Levels on the Amount of Histamine
1403/11/28
-
۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه