این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 26 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1403، جلد ۲۲، شماره ۱۵۸
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تعیین ضخامت بهینه و زمان بازگرمایش مواد غذایی پخته و خنک شده بر پایه گوشت سفید(سینه مرغ) در طول سفرهای هوایی
1403/11/4
-
۲۰ بار
۲
تبیین الگوی مصرف و ارزیابی رفتار خریداران و مصرف کنندگان کنسرو ماهی تن در استان مازندران با استفاده از نظریه رفتار برنامه ریزی شده
1403/11/4
-
۲۰ بار
۳
بهینهسازی ویژگی عملکردی پایداری کف پروتئین نخود کابلی رقم آنا
1404/7/3
-
۳ بار
۴
مطالعه اثر حرارتدهی اهمیک و حمام آب بر بقای اشرشیاکلی در آب هویج
1404/7/3
-
۴ بار
۵
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس گوشت گاو حاوی عصاره چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)
1404/7/3
-
۲ بار
۶
بررسی اثر تیمار حرارتی فرادما (UHT) بر تغییرات رنگی، لیزین، فوروزین و ویتامین ث شیر مایع نوزاد
1404/7/3
-
۳ بار
۷
امکان سنجی تولید نوشیدنی انرژی زا فراسودمند حاوی کیتوزم تانن- اسیدلینولئیک کانژگه
1404/7/3
-
۴ بار
۸
فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس گشنیز در عصاره آلوئهورا
1404/7/3
-
۳ بار
۹
اسانس دانه گشنیز (Coriandrum sativum): تعیین ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی
1404/7/3
-
۳ بار
۱۰
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی و اثر ضد قارچی اسانس مورخوش (Zhumeria majdae) بر کپکهای عامل پوسیدگی و فساد میوه پرتقال طی انبارمانی
1404/7/3
-
۵ بار
۱۱
مطالعه تولید نانو الیاف کامپوزیت از ترکیبات هیدروکلوئیدی دانه L. Salvia macrosiphon به روش الکتروریسی به منظور ریز پوشینهکردن ویتامین D۳
1404/7/3
-
۲ بار
۱۲
ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و پتانسیل ضدمیکروبی عصاره آلوئهورا بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی
1404/7/3
-
۳ بار
۱۳
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضد قارچی مخمر غالب جدا شده از عسل
1404/7/3
-
۳ بار
۱۴
ارزیابی میزان آکریلامید در انواع روغنهای خوراکی و فلافلهای موجود در فستفودهای شهر تهران
1404/7/3
-
۲ بار
۱۵
غربالگری فاکتورهای موثر در رشد باکتری Paenibacillus polymyxa با استفاده از طرح آزمایشی پلاکت-برمن
1404/7/3
-
۳ بار
۱۶
بهینه سازی فرایند ریزپوشانی کانتا گزانتین به روش الکترواسپری
1404/7/3
-
۲ بار
۱۷
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و حسی ماست همزده غنی شده با عصاره آبی-الکلی دانه گیاه شنبلیله
1404/7/3
-
۴ بار
۱۸
بررسی اثر آرد گندم سنزده و اسید آسکوربیک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کلوچه سنتی زابلی
1404/7/3
-
۵ بار
۱۹
بررسی پتانسیل پروبیوتیکی باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از پنیر لیقوان
1404/7/3
-
۴ بار
۲۰
تولید نوشیدنی لبنی فراسودمند سین بیوتیک بر پایه شیر، عصاره گانودرما و لاکتوباسیلوس کازیی آزاد و کپسوله
1404/7/3
-
۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه