این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1403، جلد ۲۲، شماره ۱۵۸
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تعیین ضخامت بهینه و زمان بازگرمایش مواد غذایی پخته و خنک شده بر پایه گوشت سفید(سینه مرغ) در طول سفرهای هوایی 1403/11/4 - Get XML Data ۲۰ بار
۲ تبیین الگوی مصرف و ارزیابی رفتار خریداران و مصرف کنندگان کنسرو ماهی تن در استان مازندران با استفاده از نظریه رفتار برنامه ریزی شده 1403/11/4 - Get XML Data ۲۰ بار
۳ بهینه‌سازی ویژگی‌ عملکردی پایداری کف پروتئین نخود کابلی رقم آنا 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۴ مطالعه اثر حرارت‌دهی اهمیک و حمام آب بر بقای اشرشیاکلی در آب هویج 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۵ ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس گوشت گاو حاوی عصاره چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۶ بررسی‎ ‎اثر تیمار حرارتی فرادما (‌UHT‌) بر تغییرات رنگی، لیزین، فوروزین و ویتامین ث شیر مایع نوزاد 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۷ امکان سنجی تولید نوشیدنی انرژی زا فراسودمند حاوی کیتوزم تانن- اسیدلینولئیک کانژگه 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۸ فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس گشنیز در عصاره آلوئه‌ورا 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۹ اسانس دانه گشنیز (Coriandrum sativum): تعیین ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۰ ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و اثر ضد قارچی اسانس‌ مورخوش (Zhumeria majdae) بر کپک‌های عامل پوسیدگی و فساد میوه‌ پرتقال طی انبارمانی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۱ مطالعه تولید نانو الیاف کامپوزیت از ترکیبات هیدروکلوئیدی دانه L. Salvia macrosiphon به روش الکتروریسی به منظور ریز پوشینه‌کردن ویتامین D۳ 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۲ ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و پتانسیل ضدمیکروبی عصاره آلوئه‌ورا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۳ ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد قارچی مخمر غالب جدا شده از عسل 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۴ ارزیابی میزان آکریلامید در انواع روغن‌های خوراکی و فلافل‌های موجود در فست‌فودهای شهر تهران 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۵ غربالگری فاکتورهای موثر در رشد باکتری Paenibacillus polymyxa با استفاده از طرح آزمایشی پلاکت-برمن 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۶ بهینه سازی فرایند ریزپوشانی کانتا گزانتین به روش الکترواسپری 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۷ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی ماست همزده غنی شده با عصاره آبی-الکلی دانه گیاه شنبلیله 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۸ بررسی اثر آرد گندم سن‌زده و اسید آسکوربیک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کلوچه سنتی زابلی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۹ بررسی پتانسیل پروبیوتیکی باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از پنیر لیقوان 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۰ تولید نوشیدنی لبنی فراسودمند سین بیوتیک بر پایه شیر، عصاره گانودرما و لاکتوباسیلوس کازیی آزاد و کپسوله 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه