این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1403، جلد ۲۱، شماره ۱۵۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بهینه سازی تولید نان باگت حاوی آرد بلوط و ارزیابی ویژگی های بافتی و حسی آن 1403/8/8 - Get XML Data ۲۰ بار
۲ مطالعه فیلم زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید حاوی نانو ذرات نقره سنتز شده از عصاره مرزه ریشنگری بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ در دمای یخچالی 1403/8/8 - Get XML Data ۲۰ بار
۳ بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوای فنولی و فلاونوئیدی کل عصاره‌های برگ و میوه انگور وحشی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۴ بررسی تاثیر نانولیپوزوم‌های حاوی آسکوربیل پالمیتات بر پایداری اکسایشی روغن سویا 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۵ ریز پوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس توسط صمغ آمونیاکوم غنی شده با نانوسلنیوم: بررسی میزان زنده مانی در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش و دوره نگهداری 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۶ محتوای غذایی و معدنی قارچ Inocutis levis و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میسلیوم تخمیر‌شده آن 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۷ تولید خمیرترش بدون گلوتن با استفاده از آرد ارزن، کینوآ و آمارنت و آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۸ خشک‌کردن سیب با استفاده از خشک‌کن خورشیدی با چرخه جاذب در دو حالت تابش مستقیم –همرفتی و غیرمستقیم-همرفتی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۹ ارزیابی فراوانی باکتری های ویبریو کلرا جدا شده از آب و سبزیجات و حضور ژن های حدّت و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در استان قم 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۰ ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل و فعالیت ضدباکتریایی بابونه آلمانی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۱ ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و کنترل رشد قارچ‌های عامل پوسیدگی پس از برداشت میوه انگور با استفاده از اسانس زنجبیل (Zingiber officinale) 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۲ ارزیابی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی گیاه گزنه (Urtica dioica) بر مهار رادیکال‌های آزاد، سنجش محتوای فنول و فلاونوئید کل و تعیین گروه‌های عاملی زیست فعال 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۳ ارزیابی فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی گیاه گزنه (Urtica dioica) بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۴ جداسازی و شناسایی سویه Limosilactobacillus fermentum ARD۲ از ماست محلی و ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضدمیکروبی و ایمنی آن 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۵ بررسی مهار رشد قارچ‌های عامل فساد و کپک زدگی پس از برداشت میوه سیب با استفاده از اسانس هل سبز 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه