این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 16 آبان 1404
فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، 1403، جلد ۱۳، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Study of Nutritional Value and Shelf life of the Consolidated Burger (Grass Carp-Red Meat) During Freezing Storage at -18 °C
1403/7/1
-
۱۱ بار
۲
Mixture Design Approach on Mushroom-Berry Drink Formulation: Optimization Based on Physicochemical Characteristics, Antioxidant Activities and Sensory Properties
1403/7/1
-
۱۰ بار
۳
Biodegradable Polyesters for Food Packaging: An Overview on Classification, Biosynthesis, and Recent Applications
1403/7/1
-
۱۱ بار
۴
Recombinant Glutamate Decarboxylase to Increase Gamma-aminobutyric Acid Production
1403/7/1
-
۱۱ بار
۵
Microencapsulation of Rosemary Essential Oil by Electrospraying: An Evaluation of Characteristics and Antifungal Properties
1403/7/1
-
۱۶ بار
۶
The use of Transglutaminase and Gallic acid as Stabilizers and Thickeners in the Production of Ice cream
1403/7/1
-
۱۶ بار
۷
Phase Separation Behavior of Apple Pectin/Wheat Germ Protein Complex Coacervates
1403/7/1
-
۱۳ بار
۸
Optimizing the Biomass Production of Pleurotus ostreatus (oyster) in Shake-Flask and Bioreactor
1403/7/1
-
۱۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه