صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 14 مرداد 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1403، جلد ۱۱، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
COVID-19 Pandemic and Food Safety Concerns: The Impact of Extra-Heating on Chemical Toxins
1403/6/5
-
۷ بار
۲
Influence of Soaking, Boiling, Roasting, and Germination on the Composition and Functional Properties of Algerian Chickpea Flour, and the Consumer Acceptability of Chickpea Cheese Analogue
1403/6/5
-
۸ بار
۳
Soft Cheese-Making with Buttermilk: Physico-chemical, Sensory, Textural Properties, and Microstructure Characterization
1403/6/5
-
۸ بار
۴
Evaluation nutrients of Turkish Snack Bars Based on Labeling and Web Page Information: A Qualitative Research
1403/6/5
-
۹ بار
۵
Food Labeling: The Role of Claims and Statements in Community Health
1403/6/5
-
۱۰ بار
۶
Evaluation the Ingredients and Influence of Thermal Treatment on Physicochemical Properties and Bioactive Compounds of Evernia prunastri from Algeria
1403/6/5
-
۱۰ بار
۷
Reduction of the Cyanide from Cassava Leaves Using NaHCO3
1403/6/5
-
۷ بار
۸
Modelling the Color and Microbial Properties of Canned Ngu by Response Surface Method
1403/6/5
-
۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه