این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1403، جلد ۲۱، شماره ۱۵۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ پایش تغییرات فیزیکوشیمیایی تخم‌مرغ با پوشش نانوچندسازه‌ فعال حاوی عصاره سیر (Allium sativum L.) طی دوره انبارمانی 1403/4/26 - Get XML Data ۲۴ بار
۲ مقایسه بین عوامل مختلف جهت استخراج عصاره رزماری: حلال، روش عصاره‌گیری، اندازه ذرات، نسبت گیاه به حلال 1403/4/26 - Get XML Data ۲۳ بار
۳ ارزیابی استخراج CO۲فوق بحرانی بر پایداری رنگ و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره آنتوسیانین نانوریزپوشانی شده پودر پوست انار 1403/4/26 - Get XML Data ۵۷ بار
۴ ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا حاوی اسانس گیاه کاکوتی 1403/4/26 - Get XML Data ۲۵ بار
۵ بررسی کینتیک غیر فعال کردن آنزیم پلی فنول اکسیداز آب هویج در اثر حرارت دهی اهمیک 1403/4/26 - Get XML Data ۳۰ بار
۶ بررسی تاثیر نانولیپوزوم‌های حاوی عصاره آنتی‌اکسیدانی گیاه بومادران (Achillea millefolium) بر ویژگی‌های اکسایشی و پروفایل اسیدهای چرب روغن کنجد 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۷ بررسی تاثیر پوشش کیتوزان – صمغ دانه چیا بر برخی از خواص شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی مدت نگهداری در دمای یخچال 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۸ بررسی خواص فراسودمندی ترکیبات فنولی کپسوله شده پوست انار ایرانی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۹ مقایسه تاثیر فرایند هیدروترمال و مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی سبوس برنج 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۰ تعیین ویژگی تکنولوژیکی، حسی و تغذیه ای پودینگ فوری بر پایه آرد کامپوزیت کنجاله بادام- جو دوسر و پودر شیره انگور 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۱ بررسی اثر اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر پایداری حرارتی روغن کاملینا تحت شرایط تسریع شده 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۲ نانو درونپوشانی کورکومین درمزدوج ایزوله پروتئین ماش- مالتودکسترین و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی آن 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۳ بررسی ویژگی‌های تغذیه‌ای، تکنولوژیکی و حسی قالب غذایی فشرده حاوی کینوای خام و فراوری شده 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۴ قابلیت زنده‌مانی Lactiplantibacillus pentosus v۳۹۰ در شرایط اسیدی و صفراوی، و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و ایمنی آن 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۵ اثر تیمار پس از برداشتی اسیدسالیسیلیک بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه زغال‌اخته 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه