این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 23 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1403، جلد ۲۱، شماره ۱۵۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تخمین محتوای نیترات گوجهفرنگی با استفاده از ویژگیهای تصویر
1403/4/18
-
۳۱ بار
۲
تولید ماست چکیده بدون چربی بر پایۀ دوغ کره؛ بررسی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی طی زمان ماندگاری
1403/4/18
-
۲۸ بار
۳
بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی رژیمی سبزیجات بر پایه آلوئه ورا
1403/4/18
-
۲۰ بار
۴
شناسایی ترکیبات شیمیایی تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات آنتیاکسیدانی آنغوزه ایرانی و افغانستانی
1403/4/18
-
۲۸ بار
۵
جداسازی و شناسایی گونههای سالمونلای مقاوم به آنتی بیوتیک از پنیرهای محلی کوزه و پوستی
1403/4/18
-
۳۴ بار
۶
بررسی تاثیر عصاره بره موم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست سین بیوتیک تلقیح شده با لاکتوباسیلوس کازئی
1403/4/18
-
۳۵ بار
۷
بررسی تأثیر اسانس نعناع فلفلی نانوریزپوشانی شده بر ماندگاری برگر ماهی قزلآلای رنگینکمان طی نگهداری
1403/4/18
-
۳۰ بار
۸
ارزیابی کیفیت میکروبی ماست و کشک سنتی در شهر رشت
1403/4/18
-
۳۷ بار
۹
تولید نان لواش غنی شده با پودر کامل تخم کدو تنبل: بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی در طول نگهداری
1403/4/18
-
۳۴ بار
۱۰
تأثیر پیش تیمار مایکروویو و روش استخراج بر ترکیب اسید های چرب و برخی ویژگی های شیمیایی روغن دانه گوجه فرنگی
1403/4/18
-
۲۵ بار
۱۱
استفاده از نانولوله های کربنی چند جداره به عنوان جاذب برای استخراج فلاونوئیدها از پوست گریپ فروت
1403/4/18
-
۲۶ بار
۱۲
تاثیر استفاده از نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و استارتر مزوفیل بر ترکیبات مولد آروما و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایش
1403/4/18
-
۲۴ بار
۱۳
مدلسازی اثر پیشتیمار مایکروویو براستخراج روغن از دانههای گوجهفرنگی به روش شبکه عصبی مصنوعی
1403/4/18
-
۲۶ بار
۱۴
پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان غنی شده با فلاونوئیدهای مرکبات استخراج شده با استفاده از نانولوله های کربنی چند جداره در طی سرخ کردن
1403/4/18
-
۲۸ بار
۱۵
تاثیرات پودر تخم کدو تنبل بر شاخصهای رنگی و خواص حسی نان لواش تولید شده در طول زمان نگهداری
1403/4/18
-
۳۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه