این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1403، جلد ۲۱، شماره ۱۵۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تخمین محتوای نیترات گوجه‌فرنگی با استفاده از ویژگی‌های تصویر 1403/4/18 - Get XML Data ۳۱ بار
۲ تولید ماست چکیده بدون چربی بر پایۀ دوغ کره؛ بررسی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی طی زمان ماندگاری 1403/4/18 - Get XML Data ۲۸ بار
۳ بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی رژیمی سبزیجات بر پایه آلوئه ورا 1403/4/18 - Get XML Data ۲۰ بار
۴ شناسایی ترکیبات شیمیایی تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی آنغوزه ایرانی و افغانستانی 1403/4/18 - Get XML Data ۲۸ بار
۵ جداسازی و شناسایی گونه‌های سالمونلای مقاوم به آنتی بیوتیک از پنیرهای محلی کوزه و پوستی 1403/4/18 - Get XML Data ۳۴ بار
۶ بررسی تاثیر عصاره بره موم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست سین بیوتیک تلقیح شده با لاکتوباسیلوس کازئی 1403/4/18 - Get XML Data ۳۵ بار
۷ بررسی تأثیر اسانس نعناع فلفلی نانوریزپوشانی شده بر ماندگاری برگر ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری 1403/4/18 - Get XML Data ۳۰ بار
۸ ارزیابی کیفیت میکروبی ماست و کشک سنتی در شهر رشت 1403/4/18 - Get XML Data ۳۷ بار
۹ تولید نان لواش غنی شده با پودر کامل تخم کدو تنبل: بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی در طول نگهداری 1403/4/18 - Get XML Data ۳۴ بار
۱۰ تأثیر پیش تیمار مایکروویو و روش استخراج بر ترکیب اسید های چرب و برخی ویژگی های شیمیایی روغن دانه گوجه فرنگی 1403/4/18 - Get XML Data ۲۵ بار
۱۱ استفاده از نانولوله های کربنی چند جداره به عنوان جاذب برای استخراج فلاونوئیدها از پوست گریپ فروت 1403/4/18 - Get XML Data ۲۶ بار
۱۲ تاثیر استفاده از نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و استارتر مزوفیل بر ترکیبات مولد آروما و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایش 1403/4/18 - Get XML Data ۲۴ بار
۱۳ مدل‌سازی اثر پیش‌تیمار مایکروویو براستخراج روغن از دانه‌های گوجه‌فرنگی به روش شبکه عصبی مصنوعی 1403/4/18 - Get XML Data ۲۶ بار
۱۴ پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان غنی شده با فلاونوئیدهای مرکبات استخراج شده با استفاده از نانولوله های کربنی چند جداره در طی سرخ کردن 1403/4/18 - Get XML Data ۲۸ بار
۱۵ تاثیرات پودر تخم کدو تنبل بر شاخص‌های رنگی و خواص حسی نان لواش تولید شده در طول زمان نگهداری 1403/4/18 - Get XML Data ۳۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه