این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 21 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1403، جلد ۲۱، شماره ۱۵۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تولید و ارزیابی ویژگیهای بافت، رنگ، حسی و پخت در پاستای فرمی بدون گلوتن بر پایه آردهای جایگزین گندم
1403/3/27
-
۲۷ بار
۲
پیشبینی ویژگیهای بافتی پنیر موزارلای کم چرب با استفاده از تصویربرداری فراطیفی به کمک روشهای یادگیری ماشین
1403/3/27
-
۳۱ بار
۳
ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، آنتی اکسیدانی و تعیین ترکیبات فلاونوئیدی عصاره های آبی و الکلی گیاه کنیوال (Allium ampeloprasum )
1403/3/27
-
۲۸ بار
۴
بررسی افزایش عمر ماندگاری قارچ خوراکی دکمهای (آگاریکوس بیسپوروس) با استفاده از صمغ گیاهی کیتوزان و اسانس گیاه چویل
1403/3/27
-
۳۲ بار
۵
اثرات انواع سرریزهای تکنولوژی بر سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنایع غذایی کشاورزی ایران
1403/3/27
-
۲۴ بار
۶
زنده مانی لاکتوباسیلوس پاراکازئی، ل. هلوتیکوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در خامه ترش و بررسی تاثیر آن ها بر ویژگی های بافتی و حسی محصول
1403/3/27
-
۲۷ بار
۷
تاثیر پوشش خوراکی صمغ ثعلب حاوی باکتری لاکتوباسیلوس فرمنتوم بر ویژگی های کیفی قارچ دکمهای
1403/3/27
-
۲۹ بار
۸
امکانسنجی تولید کیک صبحانه دارچینی با استفاده از فیبر مرکبات، شیرینکننده ایزومالت و اسانس دارچین
1403/3/27
-
۲۳ بار
۹
درون پوشانی ترکیبات فنولی آب ریواس و تاثیر آن ها بر خواص آب انار
1403/3/27
-
۲۷ بار
۱۰
ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس برازمبل بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی
1403/3/27
-
۲۵ بار
۱۱
تأثیر تیمار مایکروویو بر مخلوط پودر دانه سبوس گندم و خرما: ارزیابی اثرات جایگزینی بر خواص فیزیکوشیمیایی آرد گندم
1403/3/27
-
۲۶ بار
۱۲
بررسی اثر بازدارندگی عصاره پوست انار بر تشکیل محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته در سامانه های مدل
1403/3/27
-
۲۵ بار
۱۳
ارزیابی پتانسیل آنتیاکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و فعالیت ضدمیکروبی اسانس لرگ بر باکتری های بیماری زا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی
1403/3/27
-
۳۱ بار
۱۴
بررسی ویژگی های شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس شاهسپران: مطالعه در شرایط برون تنی
1403/3/27
-
۳۰ بار
۱۵
تأثیر تیمار آنزیمی لیپاز با منشاء گاوی و بزی بر ویژگیهای رنگ و برخی خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فرآپالوده طی دوره نگهداری
1403/3/27
-
۲۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه