این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1403، جلد ۲۱، شماره ۱۴۹
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی تولید شیر موکای فراسودمند حاوی باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسوس (GG) انکپسوله شده 1403/3/2 - Get XML Data ۵۲ بار
۲ اثر نگهداری ضایعات قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر ترکیب اسید های چرب، اکسایش، و ارزش تغذیه ای روغن حاصل از هیدرولیز 1403/3/2 - Get XML Data ۴۲ بار
۳ ارزیابی تنوع، درصد و پروفایل اسیدهای چرب در بذر جمعیت‌های مختلف سنجد 1403/3/2 - Get XML Data ۴۴ بار
۴ بررسی استخراج پکتین از پوست خربزه‌ رقم‌های‌ زمستانه و مشهدی(قصری) با استفاده از پیش ‌تیمار مایکروویو 1403/3/2 - Get XML Data ۳۸ بار
۵ کاربرد صنعتی رنگدانه طبیعی خوراکی فیکوسیانین مستخرج از سیانوباکتری Spirulina platensis در تهیه بستنی با تاکید بر ویژگی های میکروبی و آنتی اکسیدانی 1403/3/2 - Get XML Data ۵۸ بار
۶ بهینه سازی عصاره کاکل ذرت نانو ریزپوشانی شده به روش سطح پاسخ و ارزیابی خواص ریزپوشینه های حاوی عصاره پایدار شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد 1403/3/2 - Get XML Data ۴۴ بار
۷ مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی سفید(Caspian kutum)به دو روش سنتی و فراصوت 1403/3/2 - Get XML Data ۲۴ بار
۸ بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان سنگک با استفاده از پودر آب پنیر و هیدروکلوئیدها ی گوار و کتیرا 1403/3/2 - Get XML Data ۴۴ بار
۹ بررسی تأثیر جایگزینی آرد کینوا بر ویژگی‌های کمی و کیفی شیرینی بدون گلوتن با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) 1403/3/2 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۰ کامپوزیت پلی مرهای زیست تخریب پذیر و نانو ذرات در هیدروژل ها: بررسی و عملکرد آنها 1403/3/2 - Get XML Data ۵۲ بار
۱۱ مدلسازی ریاضی برای انتقال حرارت در میوه زیتون 1403/3/2 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۲ ‌ تاٌثیر هیدروکلوئید پکتین بر ویژگی های کیفی و ماندگاری کشک مایع صنعتی طی نگهداری در یخچال 1403/3/2 - Get XML Data ۵۱ بار
۱۳ بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنالیز مواد معدنی شکر سفید طی زمان بهره برداری 1403/3/2 - Get XML Data ۵۷ بار
۱۴ تهیه فیلم نانوکامپوزیت حاوی نانو ذرات اکسید روی و نانولیپوزوم کوئرستین بر پایه گلوتن گندم جهت بسته بندی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان 1403/3/2 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۵ ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضدباکتریایی و ایمنی سویهLacticaseibacillus rhamnosus JCM ۱۱۳۶ 1403/3/2 - Get XML Data ۴۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه