فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی، 1403، جلد ۳۴، شماره ۱ | ||||||
ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
۱ | تاثیر پلاسما غیرحرارتی بر ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی و میکروبی دارچین و زیره | 1403/2/29 | - | ![]() |
۳۶ بار | |
۲ | بکارگیری امولسیون پیکرینگ تثبیت شده با نانوذرات پروتئین سویا در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و ارزیابی شاخصهای کیفی آن | 1403/2/29 | - | ![]() |
۴۰ بار | |
۳ | بررسی تاثیر پریبیوتیکی سبوس جو دوسر، برنج و جو بر رشد و فعالیت باکتریهای پروبیوتیک | 1403/2/29 | - | ![]() |
۳۳ بار | |
۴ | بهبود سرعت انتقال جرم با پیشتیمار فراصوت در خشککردن همرفتی آلبالو | 1403/2/29 | - | ![]() |
۳۳ بار | |
۵ | تاثیر پیش تیمار پلاسمای سرد و اولتراسوند روی ترکیبات شیمیایی و ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره هیدروالکلی برگ به | 1403/2/29 | - | ![]() |
۳۳ بار | |
۶ | تاثیر عصاره کاکل ذرت نانوریزپوشانی شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، کاهش بار میکروبی، رنگ و حسی سوسیس گوشت قرمز | 1403/2/29 | - | ![]() |
۳۱ بار | |
برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه |