این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 22 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1403، جلد ۲۱، شماره ۱۴۸
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بهینهیابی تولید نانوژل کیتوزان- اسیدکافئیک حاوی اسانس آویشن شیرازی و نایسین و بررسی اثر نانوژل بهینه بر کیفیت پنیر سفید ایرانی
1403/2/20
-
۴۵ بار
۲
تأثیر سیستمهای مختلف تربیت تاک بر عمر انبارمانی میوه انگور رقم سفید بیدانه
1403/2/20
-
۵۰ بار
۳
تاثیر روشهای دی اکسید کربن فوق بحرانی و مایکروویو بر استخراج ترکیبات زیستفعال از دانه خارمریم
1403/2/20
-
۴۳ بار
۴
نانولیپوزوم ترکیبات آنتوسیانینی انجیر سیاه و کاربرد آن در نوشیدنی کامبوجا
1403/2/20
-
۴۹ بار
۵
بررسی اثر فیلم ژلاتینی حاوی پروبیوتیکهای بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و لاکتوباسیلوس رامنسوس بر بقاء باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
1403/2/20
-
۴۷ بار
۶
تأثیر همزمان ترکیبات فنولیک پوست انار درهمتنیده شده در ساختار هیدروژل آلوئهورا جهت گسترش ماندگاری جگر سیاه گوسفندی
1403/2/20
-
۳۲ بار
۷
بهینهسازی پیش فرآیند ترکیبی (اسمز-فراصوت) و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ میوه پوملو
1403/2/20
-
۴۲ بار
۸
بهینهسازی شرایط استخراج اسانس مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.)
1403/2/20
-
۳۹ بار
۹
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی اکسیدانی از سبوس برنج طارم توسط آنزیم آلکالاز
1403/2/20
-
۶۱ بار
۱۰
تهیه فیلم آنتیاکسیدانی و آنتیباکتریایی برپایه موسیلاژ گل پنیرک اصلاح شده با ریشه شیرین بیان و نانو ذرات سولفات مس
1403/2/20
-
۴۸ بار
۱۱
ارزیابی ویژگیهای بافتی، حسی و ماندگاری نان تهیه شده با خمیرترش ماش حاوی عصاره گلبرگ زعفران
1403/2/20
-
۵۹ بار
۱۲
استفاده از روشهای هوای داغ، فروسرخ و مایکروویو برای خشککردن جوانههای چرخشده نخود
1403/2/20
-
۵۴ بار
۱۳
استخراج ترکیبات زیستفعال گلنار فارسی (punica pranatum) با استفاده از روشهای اهمیک، فراصوت و پرکولاسیون
1403/2/20
-
۵۳ بار
۱۴
استخراج اسانس رزماری و استفاده از آن در تهیه بیوکامپوزیت بر پایه فیلم موسیلاژ بذر شنبلیله و پودر پوست بادمجان حاوی نانوذرات مس
1403/2/20
-
۴۵ بار
۱۵
بررسی تاثیر پیش تیمار مایکرویو بر ویژگیهای آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده بذر کتان
1403/2/20
-
۴۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه