این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1403، جلد ۲۱، شماره ۱۴۸
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بهینه‌یابی تولید نانوژل کیتوزان- اسیدکافئیک حاوی اسانس آویشن شیرازی و نایسین و بررسی اثر نانوژل بهینه بر کیفیت پنیر سفید ایرانی 1403/2/20 - Get XML Data ۴۵ بار
۲ تأثیر سیستم‌های مختلف تربیت تاک بر عمر انبارمانی میوه انگور رقم سفید بی‌دانه 1403/2/20 - Get XML Data ۵۰ بار
۳ تاثیر روش‌های دی اکسید کربن فوق بحرانی و مایکروویو بر استخراج ترکیبات زیست‌فعال از دانه خارمریم 1403/2/20 - Get XML Data ۴۳ بار
۴ نانولیپوزوم ترکیبات آنتوسیانینی انجیر سیاه و کاربرد آن در نوشیدنی کامبوجا 1403/2/20 - Get XML Data ۴۹ بار
۵ بررسی اثر فیلم ژلاتینی حاوی پروبیوتیک‌های بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و لاکتوباسیلوس رامنسوس بر بقاء باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان 1403/2/20 - Get XML Data ۴۷ بار
۶ تأثیر همزمان ترکیبات فنولیک پوست انار در‌هم‌تنیده شده در ساختار هیدروژل آلوئه‌ورا جهت گسترش ماندگاری جگر سیاه گوسفندی 1403/2/20 - Get XML Data ۳۲ بار
۷ بهینه‌سازی پیش فرآیند ترکیبی (اسمز-فراصوت) و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ میوه پوملو 1403/2/20 - Get XML Data ۴۲ بار
۸ بهینه‌سازی شرایط استخراج اسانس مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.) 1403/2/20 - Get XML Data ۳۹ بار
۹ بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی اکسیدانی از سبوس برنج طارم توسط آنزیم آلکالاز 1403/2/20 - Get XML Data ۶۱ بار
۱۰ تهیه فیلم آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌باکتریایی برپایه موسیلاژ گل پنیرک اصلاح شده با ریشه شیرین بیان و نانو ذرات سولفات مس 1403/2/20 - Get XML Data ۴۸ بار
۱۱ ارزیابی ویژگی‌های بافتی، حسی و ماندگاری نان تهیه شده با خمیرترش ماش حاوی عصاره گلبرگ زعفران 1403/2/20 - Get XML Data ۵۹ بار
۱۲ استفاده از روش‌های هوای داغ، فروسرخ و مایکروویو برای خشک‌کردن جوانه‌های چرخ‌شده نخود 1403/2/20 - Get XML Data ۵۴ بار
۱۳ استخراج ترکیبات زیست‌فعال گلنار فارسی (punica pranatum) با استفاده از روش‌های اهمیک، فراصوت و پرکولاسیون 1403/2/20 - Get XML Data ۵۳ بار
۱۴ استخراج اسانس رزماری و استفاده از آن در تهیه بیوکامپوزیت بر پایه فیلم موسیلاژ بذر شنبلیله و پودر پوست بادمجان حاوی نانوذرات مس 1403/2/20 - Get XML Data ۴۵ بار
۱۵ بررسی تاثیر پیش تیمار مایکرویو بر ویژگی‌های آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده بذر کتان 1403/2/20 - Get XML Data ۴۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه