این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1403، جلد ۲۱، شماره ۱۴۷
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ شناسایی جامع اولویت ها و تحلیل رفتار خریداران ماهی بسته بندی در شهر تهران با استفاده مدل سازی معادلات ساختاری 1402/12/25 - Get XML Data ۲۴ بار
۲ بررسی اثر تیمارهای فرابنفش و فراصوت بر عمر پس از برداشت میوه انبه رقم لانگرا 1402/12/25 - Get XML Data ۲۵ بار
۳ بررسی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیتی پلی لاکتیک اسید-نانو سلولز حاوی باکتری‌ پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی 1402/12/25 - Get XML Data ۲۲ بار
۴ بررسی اثر پیش تیمار فراصوت بر استخراج ترکیبات فنولیک گل گیاه درمنه ( Artemisia annua) بر پایداری اکسایشی روغن سویا حاوی عصاره حاصل 1402/12/25 - Get XML Data ۲۴ بار
۵ مقایسه میزان عناصر غذایی در هسته ارقام مختلف خرمای داخلی و خارجی 1402/12/25 - Get XML Data ۲۳ بار
۶ ایجاد یک سیستم‌ کارشناس برای تعیین ویژگی‌های مورد اندازه‌گیری میوه انگور نگهداری شده در سردخانه با استفاده از منطق فازی 1402/12/25 - Get XML Data ۱۹ بار
۷ بررسی اثر پلاسمای سرد بر میکروب‌زدایی وکیفیت پنیر سفید ایرانی در طول دوره نگهداری 1402/12/25 - Get XML Data ۲۱ بار
۸ تولید فیلم موسیلاژ بذر یونجه با نانو ذرات گیاه آوندول (Smyrnium cordifolium Boiss) وروغن بذر گیاه خار مریم و بررسی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی 1402/12/25 - Get XML Data ۲۱ بار
۹ استخراج نانوذرات گیاه آوندول (Smyrnium cordifolium Boiss) و استفاده از آن در تهیه بیوکامپوزیت موسیلاژ بذر یونجه و روغن بذر گیاه خار مریم و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی 1402/12/25 - Get XML Data ۲۳ بار
۱۰ بررسی فرآیند خشک کردن آب پرتقال به روش خشک کردن کف پوشی با استفاده از صمغ بومی شاهی و آلبومین تخم مرغ 1402/12/25 - Get XML Data ۲۱ بار
۱۱ فیلم زیست‌تخریب پذیر بر پایه موسیلاژ بذر شنبلیله و پودر پوست بادمجان با نانوذرات مس و اسانس رزماری بررسی خواص فیزیکوشیمیایی 1402/12/25 - Get XML Data ۲۵ بار
۱۲ غنی سازی بستنی تولیدی با آرد هسته و گوشته سنجد 1402/12/25 - Get XML Data ۲۴ بار
۱۳ اندازه گیری و مقایسه ی غلظت فلزات سنگین (آرسنیک، کبالت، کادمیوم، سرب و جیوه) در کنسروهای مواد غذایی (اسیدی قوی، اسیدی، کم اسیدی) در شهر اهواز 1402/12/25 - Get XML Data ۲۴ بار
۱۴ اندازه گیری و مقایسه ی غلظت فلزات سنگین (آرسنیک، کبالت، کادمیوم، سرب و Ø‌یوه) در کنسروهای مواد غذایی (اسیدی قوی، اسیدی، کم اسیدی) در شهر اهواز 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۵ تاثیر پیش‌تیمار فراصوت بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کنجاله بذر کتان با استفاده از آنزیم‌های آلکالاز و پانکراتین به روش سطح پاسخ 1402/12/25 - Get XML Data ۲۱ بار
۱۶ شناسایی و اولویت‌بندی مسائل راهبردی صنعت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی ایران ا با رویکرد دلفی فازی و ارائه راهکارهایی جهت رفع این مسائل 1402/12/25 - Get XML Data ۲۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه