این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 23 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1403، جلد ۲۱، شماره ۱۴۷
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
شناسایی جامع اولویت ها و تحلیل رفتار خریداران ماهی بسته بندی در شهر تهران با استفاده مدل سازی معادلات ساختاری
1402/12/25
-
۲۴ بار
۲
بررسی اثر تیمارهای فرابنفش و فراصوت بر عمر پس از برداشت میوه انبه رقم لانگرا
1402/12/25
-
۲۵ بار
۳
بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیتی پلی لاکتیک اسید-نانو سلولز حاوی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی
1402/12/25
-
۲۲ بار
۴
بررسی اثر پیش تیمار فراصوت بر استخراج ترکیبات فنولیک گل گیاه درمنه ( Artemisia annua) بر پایداری اکسایشی روغن سویا حاوی عصاره حاصل
1402/12/25
-
۲۴ بار
۵
مقایسه میزان عناصر غذایی در هسته ارقام مختلف خرمای داخلی و خارجی
1402/12/25
-
۲۳ بار
۶
ایجاد یک سیستم کارشناس برای تعیین ویژگیهای مورد اندازهگیری میوه انگور نگهداری شده در سردخانه با استفاده از منطق فازی
1402/12/25
-
۱۹ بار
۷
بررسی اثر پلاسمای سرد بر میکروبزدایی وکیفیت پنیر سفید ایرانی در طول دوره نگهداری
1402/12/25
-
۲۱ بار
۸
تولید فیلم موسیلاژ بذر یونجه با نانو ذرات گیاه آوندول (Smyrnium cordifolium Boiss) وروغن بذر گیاه خار مریم و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی
1402/12/25
-
۲۱ بار
۹
استخراج نانوذرات گیاه آوندول (Smyrnium cordifolium Boiss) و استفاده از آن در تهیه بیوکامپوزیت موسیلاژ بذر یونجه و روغن بذر گیاه خار مریم و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی
1402/12/25
-
۲۳ بار
۱۰
بررسی فرآیند خشک کردن آب پرتقال به روش خشک کردن کف پوشی با استفاده از صمغ بومی شاهی و آلبومین تخم مرغ
1402/12/25
-
۲۱ بار
۱۱
فیلم زیستتخریب پذیر بر پایه موسیلاژ بذر شنبلیله و پودر پوست بادمجان با نانوذرات مس و اسانس رزماری بررسی خواص فیزیکوشیمیایی
1402/12/25
-
۲۵ بار
۱۲
غنی سازی بستنی تولیدی با آرد هسته و گوشته سنجد
1402/12/25
-
۲۴ بار
۱۳
اندازه گیری و مقایسه ی غلظت فلزات سنگین (آرسنیک، کبالت، کادمیوم، سرب و جیوه) در کنسروهای مواد غذایی (اسیدی قوی، اسیدی، کم اسیدی) در شهر اهواز
1402/12/25
-
۲۴ بار
۱۴
Ø§ÙØ¯Ø§Ø²Ù Ú¯ÛØ±Û Ù Ù ÙØ§ÛØ³Ù Û ØºÙØ¸Øª ÙÙØ²Ø§Øª سÙÚ¯ÛÙ (آرسÙÛÚ©Ø Ú©Ø¨Ø§ÙØªØ کاد٠ÛÙÙ Ø Ø³Ø±Ø¨ Ù ØÛÙÙ) در Ú©ÙØ³Ø±ÙÙØ§Û Ù ÙØ§Ø¯ غذاÛÛ (Ø§Ø³ÛØ¯Û ÙÙÛØ Ø§Ø³ÛØ¯ÛØ Ú©Ù Ø§Ø³ÛØ¯Û) در Ø´ÙØ± اÙÙØ§Ø²
1404/7/3
-
۲ بار
۱۵
تاثیر پیشتیمار فراصوت بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کنجاله بذر کتان با استفاده از آنزیمهای آلکالاز و پانکراتین به روش سطح پاسخ
1402/12/25
-
۲۱ بار
۱۶
شناسایی و اولویتبندی مسائل راهبردی صنعت فرآوردههای غذایی و آشامیدنی ایران ا با رویکرد دلفی فازی و ارائه راهکارهایی جهت رفع این مسائل
1402/12/25
-
۲۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه