فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی، 1402، جلد ۳۳، شماره ۴ | ||||||
ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
۱ | سنجش ترکیبات تقریبی و ارزیابی کیفی ماهیان تون هوور (Thunnus tonggol) و گیدر (Thunnus albacores) تخلیه شده در ساحل چابهار طی نگهداری در دو حالت یخ و انجماد | 1402/12/9 | - | ![]() |
۲۲ بار | |
۲ | فرمولاسیون نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک برپایهی شیر حاوی عصاره سبوس برنج | 1402/12/9 | - | ![]() |
۱۶ بار | |
۳ | تهیه فیلم خوراکی فعال ضدمیکروبی بر پایه ژلاتین حاوی اسانس مریمگلی(Salvia officinalis): خواص فیزیکی، مکانیکی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی | 1402/12/9 | - | ![]() |
۱۷ بار | |
۴ | بررسی تاثیر روش پخت و زمان تخمیر بر مقدار اکریل آمید در نانهای سنتی (تافتون، سنگک، لواش و بربری) | 1402/12/9 | - | ![]() |
۱۹ بار | |
۵ | تأثیر پیشتیمار مایکروویو بر سینتیک خشک شدن، رنگ، چروکیدگی و آبگیری مجدد برشهای پرتقال خشکشده | 1402/12/9 | - | ![]() |
۲۲ بار | |
برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه |