این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1402، جلد ۲۱، شماره ۱۴۶
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تاثیر شرایط نگهداری بر رنگ و وزن خشک‌کرده زرشک بی‌دانه ایرانی بسته‌بندی شده در سه نوع فیلم بسته‌بندی 1402/12/9 - Get XML Data ۳۴ بار
۲ بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گزنه(L.) Urtica dioica وگل ختمی (L.) Alcea setosa بر فتواکسیداسیون اسیدهای چرب 1402/12/9 - Get XML Data ۴۶ بار
۳ افزایش عمر نگهداری جوانه گندم به کمک صمغ‌های گوار، کربوکسی متیل سلولز و فارسی به روش درون‌پوشانی از نوع خشک کن انجمادی 1402/12/9 - Get XML Data ۲۷ بار
۴ محاسبه عددی میزان دناتوره شدن آنزیم‌ها، پروتئین‌های تغذیه‌ای و بروز واکنش‌های قهوه‌ای شدن در شیر بطری‌شده تحت تاثیر تیمار پلاسمای سرد 1402/12/9 - Get XML Data ۳۱ بار
۵ تاثیر پیش‌تیمار فراصوت و سرکه سیب خالص بر روی ویژگی‌های عملکردی و ضدباکتریایی برش‌های سیر خشک شده تحت هوای داغ 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۶ بررسی تأثیر افزودن ترکیبات زیست‌فعال دانه‌ی کدو تخم کاغذی استخراج شده به روش حلال با کمک امواج فراصوت بر پایداری اکسایشی گوشت گوسفند چرخ شده 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۷ ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و ویژگی های نانوالیاف ژلاتین حاوی اسانس اسطوخودوس 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۸ بررسی ویژگی‌های عملکردی، مکانیکی و ساختاری فیلم زیست‌ تخریب‌ پذیر ایزوله پروتئین سویا حاوی نانورس (مونت موریلونیت) و اسانس مریم ‌گلی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۹ ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی نانولیپوزومهای حاوی نانوذرات اکسیدروی علیه باسیلوس سرئوس(ATCC ۱۱۷۷۸) و سودوموناس آئروژینوزا (ATCC ۹۰۲۷) 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۰ بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از پوست انگور(Vitis vinifera L.) با کمک پیش تیمار اولتراسونیک 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۱ استخراج ترکیبات زیست‌فعال مغز دانه نارنج به کمک مایکروویو و تعیین ویژگی‌های پاداکسندگی آن‌ها 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۲ مدل‌سازی اثر فراصوت بر ویسکوزیته، ضریب قوام و شاخص رفتار جریان غلظت‌های مختلف صمغ گزانتان 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۳ بررسی تأثیر عصاره درمنه دشتی (Artemisia sieberi Besser.) رویشگاههای مختلف منطقه قم بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۴ اثر ژل آلوئه ورا غنی شده با روغن کنجد، عسل و اسانس آویشن شیرازی بر کاهش قهوه ای شدن میوه کنارهندی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۵ کاربرد میکرولیپوزوم حاوی عصاره برگ فرولا بر ماندگاری همبرگر طی دوره نگهداری در یخچال 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه