این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 25 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1402، جلد ۲۱، شماره ۱۴۶
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تاثیر شرایط نگهداری بر رنگ و وزن خشککرده زرشک بیدانه ایرانی بستهبندی شده در سه نوع فیلم بستهبندی
1402/12/9
-
۳۴ بار
۲
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گزنه(L.) Urtica dioica وگل ختمی (L.) Alcea setosa بر فتواکسیداسیون اسیدهای چرب
1402/12/9
-
۴۶ بار
۳
افزایش عمر نگهداری جوانه گندم به کمک صمغهای گوار، کربوکسی متیل سلولز و فارسی به روش درونپوشانی از نوع خشک کن انجمادی
1402/12/9
-
۲۷ بار
۴
محاسبه عددی میزان دناتوره شدن آنزیمها، پروتئینهای تغذیهای و بروز واکنشهای قهوهای شدن در شیر بطریشده تحت تاثیر تیمار پلاسمای سرد
1402/12/9
-
۳۱ بار
۵
تاثیر پیشتیمار فراصوت و سرکه سیب خالص بر روی ویژگیهای عملکردی و ضدباکتریایی برشهای سیر خشک شده تحت هوای داغ
1404/7/3
-
۳ بار
۶
بررسی تأثیر افزودن ترکیبات زیستفعال دانهی کدو تخم کاغذی استخراج شده به روش حلال با کمک امواج فراصوت بر پایداری اکسایشی گوشت گوسفند چرخ شده
1404/7/3
-
۲ بار
۷
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و ویژگی های نانوالیاف ژلاتین حاوی اسانس اسطوخودوس
1404/7/3
-
۳ بار
۸
بررسی ویژگیهای عملکردی، مکانیکی و ساختاری فیلم زیست تخریب پذیر ایزوله پروتئین سویا حاوی نانورس (مونت موریلونیت) و اسانس مریم گلی
1404/7/3
-
۳ بار
۹
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی نانولیپوزومهای حاوی نانوذرات اکسیدروی علیه باسیلوس سرئوس(ATCC ۱۱۷۷۸) و سودوموناس آئروژینوزا (ATCC ۹۰۲۷)
1404/7/3
-
۲ بار
۱۰
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از پوست انگور(Vitis vinifera L.) با کمک پیش تیمار اولتراسونیک
1404/7/3
-
۳ بار
۱۱
استخراج ترکیبات زیستفعال مغز دانه نارنج به کمک مایکروویو و تعیین ویژگیهای پاداکسندگی آنها
1404/7/3
-
۳ بار
۱۲
مدلسازی اثر فراصوت بر ویسکوزیته، ضریب قوام و شاخص رفتار جریان غلظتهای مختلف صمغ گزانتان
1404/7/3
-
۳ بار
۱۳
بررسی تأثیر عصاره درمنه دشتی (Artemisia sieberi Besser.) رویشگاههای مختلف منطقه قم بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی
1404/7/3
-
۳ بار
۱۴
اثر ژل آلوئه ورا غنی شده با روغن کنجد، عسل و اسانس آویشن شیرازی بر کاهش قهوه ای شدن میوه کنارهندی
1404/7/3
-
۳ بار
۱۵
کاربرد میکرولیپوزوم حاوی عصاره برگ فرولا بر ماندگاری همبرگر طی دوره نگهداری در یخچال
1404/7/3
-
۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه