این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 23 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1402، جلد ۲۰، شماره ۱۴۵
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصارههای اتانولی استخراجی از میوه گیاه کمرگل به روش فراصوت با استفاده از مدل سطح پاسخ
1402/10/22
-
۲۹ بار
۲
روغن دانه خار مریم (marianum Silybum) به عنوان منبع روغنی جدید خوراکی
1402/10/22
-
۴۸ بار
۳
جزءبهجزءسازی دو مرحلهای چربی دنبه گوسفندی و شترمرغ به روش خشک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی اجزای آن
1402/10/22
-
۲۸ بار
۴
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ چویل حاوی نانوکپسولهای Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده با صمغ فارسی و پروتئین ایزوله آبپنیر
1402/10/22
-
۳۵ بار
۵
تاثیر افزودن کربوکسیمتیلسلولز و مونتموریلونیت بر خواص فیزیکی-شیمیایی و حرارتی فیلم زیستتخریبپذیر موسیلاژ دانه ریحان
1402/10/22
-
۲۵ بار
۶
بررسی ویژگیهای حسی و میکروبی ماست عملگرا حاوی عصاره فلفل دلمهای
1402/10/22
-
۳۲ بار
۷
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی و اثر ضدمیکروبی اسانس آویشن تالشی بر تعدادی از باکتریهای عامل عفونت و مسمومیت غذایی: یک مطالعه آزمایشگاهی
1402/10/22
-
۲۷ بار
۸
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضدمیکروبی روغن سیاهدانه بر برخی از باکتریهای بیماریزا و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک کلرامفنیکل
1402/10/22
-
۳۳ بار
۹
کاهش اثرات تنش اکسیداتیو در پس از برداشت میوه فلفل دلمه با استفاده از پوشش خوراکی صمغ عربی
1402/10/22
-
۲۸ بار
۱۰
استفاده از پیشتیمار مایکروویو برای افزایش سرعت انتقال جرم در طول فرآیند خشککردن برشهای هویج
1402/10/22
-
۲۵ بار
۱۱
اثرات ترکیبی کلرید کلسیم و کیتوسان بر کیفیت پس از برداشت بامیه (Abelmoschus esculentus L.) در طی انبارمانی
1402/10/22
-
۲۶ بار
۱۲
انکپسولاسیون اسانس روغن دانه کتان و اکالیپتوس با استفاده از الکتروریسی
1402/10/22
-
۲۸ بار
۱۳
کاربرد روش رسوب ضدحلال در ریزپوشانی عصارههای هسته رقم خرمای ربی در بیوپلیمر پروتئینی زئین
1402/10/22
-
۳۵ بار
۱۴
تثبیت کووالانت بتا گالاکتوزیداز آسپرژیلوس اوریزه و پروتئاز باسیلوس لیکنی فورمیس بر آمینو- نانولوله های کربنی چند دیواره ای
1402/10/22
-
۲۶ بار
۱۵
فیلم زیستتخریب پذیر برپایه موسیلاژ گل پنیرک اصلاح شده با شیرین بیان و نانو ذرات سولفات مس بررسی خواص فیزیکوشیمیایی
1402/10/22
-
۳۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه