این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 21 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1402، جلد ۲۰، شماره ۱۴۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بهینهسازی خشک کردن ترکیبی (اسمزی – هوای داغ) ورقههای آلوئهورا با روش سطح پاسخ
1402/9/29
-
۳۲ بار
۲
تأثیر پلاسمای سرد بر اصلاح ویژگیهای نشاستههای غلات
1402/9/29
-
۴۴ بار
۳
استخراج آبی روغن از دانه بزرک و بررسی پایداری و ویژگی های فیزیکی شیمیایی آن در طی نگهداری
1402/9/29
-
۲۶ بار
۴
بهینه سازی فرمولاسیون تولید اولئوژل برپایه روغن کنجد و تاثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی سس مایونز
1402/9/29
-
۳۹ بار
۵
استفاده از طرح مخلوط در بهینه سازی فرمولاسیون فیلم کامپوزیت سه جزئی زیست تخریب پذیر حاوی نشاسته، زئین و پلی وینیل الکل برپایه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی
1402/9/29
-
۳۱ بار
۶
بررسی تاثیر عصاره آنتیاکسیدانی دانه بالنگو بر برخی از خواص کیفی ماست همزده کم چرب
1402/9/29
-
۳۱ بار
۷
کاربرد پس از برداشت کیتوزان و پوترسین بر حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری خیار (Cucumis sativus L.)
1402/9/29
-
۳۵ بار
۸
بهینه سازی شرایط هیدرولیز و نوع پروتئاز بر درجه هیدرولیز و ویژگیهای ضداکسایشی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از امعاء و احشا ماهی هوور مسقطی(Katsuwonus pelamis) با استفاده از روش سطح پاسخ
1402/9/29
-
۳۳ بار
۹
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جوانه دانه خردل استخراج شده با امواج فراصوت و اثر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا
1402/9/29
-
۲۹ بار
۱۰
آلودگی پنیرهای کوزهای محلی عرضهشده در شهرستان ارومیه به گونههای بروسلا و ارزیابی الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها
1402/9/29
-
۳۲ بار
۱۱
تاثیر پوشش ژل آلوئه ورا برخصوصیات کیفی ، میکروبی و ماندگاری میوه موز طی انبارمانی سرد
1402/9/29
-
۲۹ بار
۱۲
بررسی تأثیر اسانس پونه کوهی و صمغ ژلان بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری دوغ گرمادیده بدون گاز
1402/9/29
-
۳۵ بار
۱۳
انجمادزدایی هویج خام با استفاده از سامانه ترکیبی مادونقرمز-هوای گرم و تاثیر آن بر خواص کیفی هویج انجمادزدایی شده
1402/9/29
-
۳۶ بار
۱۴
تاثیر عصاره ریزپوشانیشده هسته خرما (Phoenix dactylifera L.) بر بیاتی و ویژگیهای ارگانولپتیکی نان باگت
1402/9/29
-
۳۴ بار
۱۵
از سیستم استنتاج فازی-عصبی تطبیقی (انفیس) در مدلسازی شرایط نگهداری انگورهای پوشش داده شده با مالتودکسترین حاوی نانوکربنات پتاسیم و عصاره پیراکانتا
1402/9/29
-
۳۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه