این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1402، جلد ۲۰، شماره ۱۴۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بهینه‌سازی خشک کردن ترکیبی (اسمزی – هوای داغ) ورقه‌های آلوئه‌ورا با روش سطح پاسخ 1402/9/29 - Get XML Data ۳۲ بار
۲ تأثیر پلاسمای سرد بر اصلاح ویژگی‌های نشاسته‌های غلات 1402/9/29 - Get XML Data ۴۴ بار
۳ استخراج آبی روغن از دانه بزرک و بررسی پایداری و ویژگی های فیزیکی شیمیایی آن در طی نگهداری 1402/9/29 - Get XML Data ۲۶ بار
۴ بهینه سازی فرمولاسیون تولید اولئوژل برپایه روغن کنجد و تاثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی سس مایونز 1402/9/29 - Get XML Data ۳۹ بار
۵ استفاده از طرح مخلوط در بهینه سازی فرمولاسیون فیلم کامپوزیت سه جزئی زیست تخریب پذیر حاوی نشاسته، زئین و پلی وینیل الکل برپایه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی 1402/9/29 - Get XML Data ۳۱ بار
۶ بررسی تاثیر عصاره آنتی‌اکسیدانی دانه بالنگو بر برخی از خواص کیفی ماست هم‌زده کم چرب 1402/9/29 - Get XML Data ۳۱ بار
۷ کاربرد پس از برداشت کیتوزان و پوترسین بر حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری خیار (Cucumis sativus L.) 1402/9/29 - Get XML Data ۳۵ بار
۸ بهینه سازی شرایط هیدرولیز و نوع پروتئاز بر درجه هیدرولیز و ویژگی‌های ضداکسایشی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از امعاء و احشا ماهی هوور مسقطی(Katsuwonus pelamis) با استفاده از روش سطح پاسخ 1402/9/29 - Get XML Data ۳۳ بار
۹ بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جوانه دانه خردل استخراج شده با امواج فراصوت و اثر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا 1402/9/29 - Get XML Data ۲۹ بار
۱۰ آلودگی پنیرهای کوزه‌ای محلی عرضه‌شده در شهرستان ارومیه به گونه‌های بروسلا و ارزیابی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها 1402/9/29 - Get XML Data ۳۲ بار
۱۱ تاثیر پوشش ژل آلوئه ورا برخصوصیات کیفی ، میکروبی و ماندگاری میوه موز طی انبارمانی سرد 1402/9/29 - Get XML Data ۲۹ بار
۱۲ بررسی تأثیر اسانس پونه کوهی و صمغ ژلان بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری دوغ گرمادیده بدون گاز 1402/9/29 - Get XML Data ۳۵ بار
۱۳ انجمادزدایی هویج خام با استفاده از سامانه ترکیبی مادون‌قرمز-هوای گرم و تاثیر آن بر خواص کیفی هویج انجمادزدایی شده 1402/9/29 - Get XML Data ۳۶ بار
۱۴ تاثیر عصاره ریزپوشانی‌شده هسته خرما (Phoenix dactylifera L.) بر بیاتی و ویژگی‌های ارگانولپتیکی نان باگت 1402/9/29 - Get XML Data ۳۴ بار
۱۵ از سیستم استنتاج فازی-عصبی تطبیقی (انفیس) در مدل‌سازی شرایط نگهداری انگورهای پوشش داده شده با مالتودکسترین حاوی نانوکربنات پتاسیم و عصاره پیراکانتا 1402/9/29 - Get XML Data ۳۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه