این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1402، جلد ۲۰، شماره ۱۴۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تاثیر جایگزینی کاهو و زغال اخته بر ویژگی های شیمیایی سوسیس ماهی 1402/8/23 - Get XML Data ۳۳ بار
۲ بررسی اثر عصاره آبی دانه انگور در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی خصوصیات شیمیایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکا در طی دوره نگهداری در یخچال 1402/8/23 - Get XML Data ۲۲ بار
۳ تولید شورتنینگ کم‌کالری با استفاده از امولسیون ژل با درصد بالای فاز داخلی و کاربرد آن در سیستم غذایی 1402/8/23 - Get XML Data ۲۷ بار
۴ تولید نوشیدنی فراسودمند فاقد گلوتن بر پایه جودوسر حاوی عصاره زنجبیل و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر 1402/8/23 - Get XML Data ۴۱ بار
۵ بررسی جایگزینی تخم‌مرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در کیک برنجی بدون گلوتن 1402/8/23 - Get XML Data ۲۳ بار
۶ بهینه‌سازی هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط پانکراتین با استفاده از پیش‌تیمار مایکروویو 1402/8/23 - Get XML Data ۳۴ بار
۷ ساخت بسته بندی فعال با استفاده از اسانس اکالیپتوس و اسانس نعنا فلفلی به روش الکتروریسی: بررسی ویژگی‫ها و خاصیت ضد باکتریایی‬‬‬ 1402/8/23 - Get XML Data ۳۶ بار
۸ ارزیابی ویژگی‌های بافتی پنیر سین‌بیوتیک فراپالوده‌ی حاوی پودر آب‌پنیر فراپالایش املاح‌گیری شده و لاکتولوز 1402/8/23 - Get XML Data ۲۶ بار
۹ تاثیر پیش تیمار اولتراسوند به همراه حلال‌های مختلف بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و مقدار ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی عصاره استخراج شده از گیاه هوفاریقون (Hypericum perforatum L.) 1402/8/23 - Get XML Data ۲۷ بار
۱۰ اثر ضدمیکروبی عصاره آبی جاشیر بر برخی از گونه‌های قارچی بیماری‌زا و برهمکنش آن با آنتی-بیوتیک نیستاتین 1402/8/23 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۱ اثر ضدمیکروبی عصاره آبی تلخه بر باکتری‌های اشرشیا کلی، سالمونلا تیفی، لیستریا مونوسیتوژنز و باسیلوس سرئوس در شرایط برون‌تنی 1402/8/23 - Get XML Data ۲۷ بار
۱۲ شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس رازیانه، قدرت آنتی اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر کپک‌های عامل فساد پس از برداشت میوه انگور 1402/8/23 - Get XML Data ۳۰ بار
۱۳ اثر پایدارکننده‌های زانتان، کاراگینان و مونو‌دیگلیسیرید بر ویژگی‌های حسی و فیزیکوشیمیایی شیر‌کاکائو به روش سطح پاسخ 1402/8/23 - Get XML Data ۳۴ بار
۱۴ تأثیر پودر عسل و زنجبیل بر خصوصیات کیفی مخلوط قهوه فوری 1402/8/23 - Get XML Data ۳۳ بار
۱۵ بررسی اثر مهارکنندگی، کشندگی و برهمکنش عصاره آبی استبرق بر آلترناریا آلترناتا، آلترناریا سولانی، ساکارومایسس سرویزیه و فوزاریوم سولانی در شرایط برون‌تنی 1402/8/23 - Get XML Data ۴۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه