این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 14 آبان 1404
فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، 1402، جلد ۱۲، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: بهکارگیری اعداد بیبُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن
1402/7/2
-
۲۳ بار
۲
استفاده از روش کچرز اصلاحشده برای استخراج حشرهکش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما
1402/7/2
-
۳۲ بار
۳
ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروسدریایی کاتوستیلوس تاگی
1402/7/2
-
۳۱ بار
۴
تأثیر پیشتیمار امواج اولتراسوند بر ویژگیهای عملکردی پودر سفیدۀ تخممرغ خشکشده به روش انجمادی
1402/7/2
-
۲۷ بار
۵
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ خوراکی دکمهای توسط آنزیم پانکراتین جهت تولید پپتیدهای آنتیاکسیدانی
1402/7/2
-
۳۰ بار
۶
خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان سنگک غنیشده با آرد سنجد
1402/7/2
-
۳۱ بار
۷
اثر ژلاتین و نانولیپوزوم اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) بر ویژگیهای کیفی سوریمی
1402/7/2
-
۲۳ بار
۸
بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطهوری و ارزیابی تکنیکهای استخراج آن
1402/7/2
-
۳۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه