این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 10 آبان 1404
فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، 1400، جلد ۱۰، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
شناسایی ترکیبات شیمیایی تقطیرات حاصل از مرحلۀ بوگیری روغن خام سویا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی-طیفسنج جرمی (GC-MS)
1402/6/12
-
۳۱ بار
۲
بررسی اثر پوششدهی با صمغهای کتیرا و ثعلب و تیمار اسمزی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی گوشت شترمرغ
1402/6/12
-
۲۵ بار
۳
بهینهسازی فرمولاسیون شکلات شیری غنیشده با روغن دانۀ چیا، ویتامین D۳ و کلسیم به روش سطح پاسخ
1402/6/12
-
۲۹ بار
۴
بررسی اثر نوع آغازگر و فرمولاسیون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده با استفاده از طرح مخلوط و روش خوشهبندی دو مرحلهای
1402/6/12
-
۲۵ بار
۵
بررسی محتوای فنول و خواص آنتیاکسیدانی عصارۀ صمغ انزروت
1402/6/12
-
۲۶ بار
۶
غنیسازی رنگدانههای آنتوسیانینی آب انار به کمک رزینهای پلیمری و تهیۀ پودر حاصل از آن به روش خشککن پاششی
1402/6/12
-
۳۳ بار
۷
بررسی تجربی فرایند خشککردن فیلۀ ماهی با استفاده از تابش مادونقرمز
1402/6/12
-
۲۶ بار
۸
بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل آکریلآمید و بنزو(آ)پیرن در فرایند پخت انواع نان سنتی، نیمهصنعتی و صنعتی
1402/6/12
-
۲۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه