این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1400، جلد ۱۰، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ شناسایی ترکیبات شیمیایی تقطیرات حاصل از مرحلۀ بوگیری روغن خام سویا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی-طیف‌سنج جرمی (GC-MS) 1402/6/12 - Get XML Data ۳۱ بار
۲ بررسی اثر پوشش‌دهی با صمغ‌‎های کتیرا و ثعلب و تیمار اسمزی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی گوشت شترمرغ 1402/6/12 - Get XML Data ۲۵ بار
۳ بهینه‌سازی فرمولاسیون شکلات شیری غنی‌شده با روغن دانۀ چیا، ویتامین D۳ و کلسیم به روش سطح پاسخ 1402/6/12 - Get XML Data ۲۹ بار
۴ بررسی اثر نوع آغازگر و فرمولاسیون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده با استفاده از طرح مخلوط و روش خوشه‎‌بندی دو مرحله‌‎ای 1402/6/12 - Get XML Data ۲۵ بار
۵ بررسی محتوای فنول و خواص آنتی‌اکسیدانی عصارۀ صمغ انزروت 1402/6/12 - Get XML Data ۲۶ بار
۶ غنی‌سازی رنگدانه‌های آنتوسیانینی آب انار به کمک رزین‎‌های پلیمری و تهیۀ پودر حاصل از آن به روش خشک‌‎کن پاششی 1402/6/12 - Get XML Data ۳۳ بار
۷ بررسی تجربی فرایند خشک‌کردن فیلۀ ماهی با استفاده از تابش مادون‌قرمز 1402/6/12 - Get XML Data ۲۶ بار
۸ بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل آکریل‌آمید و بنزو(آ)پیرن در فرایند پخت انواع نان سنتی، نیمه‌صنعتی و صنعتی 1402/6/12 - Get XML Data ۲۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه