این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 10 آبان 1404
فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، 1401، جلد ۱۱، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
ارزیابی ترکیبات میکروبی و شیمیایی نوشیدنیهای تخمیری تولیدشده از آجیل ببر (Cyperus esculentus) و چغندر (Beta vulgaris)
1402/6/12
-
۲۳ بار
۲
افزایش مدت زمان ماندگاری نُقل ازطریق اصلاح رطوبت نسبی ظرف نگهداری: مطالعۀ ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی
1402/6/12
-
۲۸ بار
۳
بهبود همبرگر فراسودمند باکمک شبهغلات و مطالعۀ خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی آنها
1402/6/12
-
۲۸ بار
۴
ارزیابی اثرات صمغ آگار بر خواص بافتی و رئولوژیکی ژل سرد پرشدۀ امولسیونی ایزولۀ پروتئین آبپنیر
1402/6/12
-
۲۴ بار
۵
اثر کاربرد ۱-متیلسیکلوپروپن همراه با بستهبندی بر بیان ژنهای مرتبط با اتیلن و حفظ کیفیت ارقام گوجهفرنگی گیلاسی
1402/6/12
-
۲۶ بار
۶
محتوای فنولی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای متانولی و آبی بخشهای مختلف گیاه انزروت و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی عصارۀ صمغ متانولی
1402/6/12
-
۱۹ بار
۷
کورکومین بارگذاریشده در هیدروژل تقویتشده با نانوژل برای بهبود کیفیت و خواص بافتی خمیر و نان بربری
1402/6/12
-
۲۷ بار
۸
مدلسازی لایۀ نازک و ویژگیهای خشککردن خورشیدی خشککن خورشیدی ترکیبی فتوولتائیک حرارتی همرفتی اجباری (PV-T) با کمک جمعکنندۀ لولۀ تخلیهشده برای خشککردن برشهای سیبزمینی تیمارنشده
1402/6/12
-
۲۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه