این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 11 آبان 1404
فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، 1401، جلد ۱۱، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثر کربوکسیمتیل سلولز، صمغ دانۀ شاهی، کنسانترۀ پروتئین آبپنیر و مدت زمان همزدن بر خواص فیزیکی، بافتی و رئولوژیکی خامۀ قنادی شیر شتر
1402/6/12
-
۲۴ بار
۲
ایجاد شرایط بهینه برای تولید باکتریوسین از لاکتیپلانتیباسیلوس پلانتاروم جداشده از میوهها و سبزیهای تخمیری سنتی
1402/6/12
-
۲۶ بار
۳
تأثیر روغن سیاهدانه بر خواص فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ماندگاری کیک مرزه
1402/6/12
-
۲۸ بار
۴
تجزیهوتحلیل عملکرد و صرفهجویی در انرژی ظرف پخت بهبودیافته
1402/6/12
-
۲۴ بار
۵
بررسی ویژگیهای فیلم صمغ دانۀ ریحان غنیشده با عصارۀ خوشاریزه و اثر نگهدارندۀ آن بر کیفیت ماهی کپور نقرهای
1402/6/12
-
۲۱ بار
۶
مقایسۀ روشهای استخراج DNA جهت شناسایی لاکتوباسیلهای پروبیوتیکی، باکتریهای مقاوم به تجزیه
1402/6/12
-
۳۰ بار
۷
بهینهسازی فرمولاسیون پنیر آنالوگ با شیر برنج، دانۀ چیا و روغن فندق با استفاده از روش سطح پاسخ
1402/6/12
-
۲۸ بار
۸
بهینهسازی استخراج آنتوسیانین از گل چایترش (Hibiscus sabdariffa) با استفاده از روشهای روششناسی سطح پاسخ (RSM)، مدلسازی جنبشی، انتقال جرم و مطالعههای ترمودینامیکی
1402/6/12
-
۲۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه