این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 13 آبان 1404
فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، 1402، جلد ۱۲، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی کارایی ورقههای استات سلولز رهایندۀ دیاکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداریشده در سردخانه
1402/6/12
-
۲۶ بار
۲
درونپوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالبگیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آبپنیر و یوتا کاراگینان
1402/6/12
-
۲۶ بار
۳
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتیبخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.)
1402/6/12
-
۲۲ بار
۴
خواص ساختاری و مورفولوژیکی کمپلکس کنسانترۀ پروتئین آبپنیر-نشاستۀ اصلاحشده: تأثیر pH و نسبت بیوپلیمرها
1402/6/12
-
۳۳ بار
۵
مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتیاکسیدانی پنیر
1402/6/12
-
۲۹ بار
۶
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی شیر بز غنیشده با عصارۀ مالت جو تخمیرشده با برخی باکتریهای لاکتیکی
1402/6/12
-
۲۲ بار
۷
مدلسازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانهای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری
1402/6/12
-
۲۱ بار
۸
بررسی ارزش غذایی، ویژگیهای میکروبی و حسی پودر استخوان ماهی کپور نقرهای (Hipophthalmichthys molitrix) پرورشی
1402/6/12
-
۲۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه