این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1402، جلد ۲۰، شماره ۱۳۷
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ کربوکسی متیلاسیون صمغ کندرو بررسی گرانروی و شاخص‌های رنگ‌سنجی 1402/4/26 - Get XML Data ۴۲ بار
۲ بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز و فراصوت دهی بر خصوصیات نان بربری حاوی آرد کنجاله سویا 1402/4/26 - Get XML Data ۳۶ بار
۳ امکان سنجی استفاده از روش استریولوژی برای تعیین درصد گوشت بکار رفته در محصولات گوشتی خام (همبرگر) و حرارت دیده (سوسیس) 1402/4/26 - Get XML Data ۴۰ بار
۴ اثرات بسته بندی با فیلم پلی‌اتیلنی پوشش‌دهی شده با منتول و کارواکرول بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و حسی پنیر موزارلای کم‌رطوبت 1402/4/26 - Get XML Data ۵۳ بار
۵ گروه بندی برخی ژنوتیپ های برتر زردآلوی بومی ایران بر اساس خواص فیزیکی و هندسی 1402/4/26 - Get XML Data ۳۹ بار
۶ فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی غنی شده با پروتئین ماهی قزل آلای رنگین کمان استخراج شده با هیدرولیز اسیدی و قلیایی: بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، بافتی و حسی 1402/4/26 - Get XML Data ۳۰ بار
۷ تاثیر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره میوه سماق و نانوذرات مس بر افزایش ماندگاری گوشت چرخ شده گوساله 1402/4/26 - Get XML Data ۴۶ بار
۸ تولید بیوپلیمر زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه کیتوزان- نشاسته سیب زمینی حاوی عصاره دانه کرفس برای بسته‌بندی فیله مرغ 1402/4/26 - Get XML Data ۴۵ بار
۹ تأثیر پودر کدوحلوایی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج 1402/4/26 - Get XML Data ۳۳ بار
۱۰ مطالعه تاثیر غلظت های مختلف ژل آلوئه ورا بر شاخص های حسی، میکروبی و شیمیایی ماهی سی باس آسیایی )(۱۷۹۰Bloch,) ( Lates calcarife نگهداری شده در یخچال 1402/4/26 - Get XML Data ۳۵ بار
۱۱ : تأثیر تیمار فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ساختاری نشاسته‌های استخراج شده از حبوبات مختلف 1402/4/26 - Get XML Data ۳۲ بار
۱۲ مدل‌سازی تولید زیست‌توده میکروبی توسط لاکتوباسیلوس فرمنتوم ۱۷-۴ جدا شده از ترخینه در بستر لجن لبنی به‌وسیله روش سطح پاسخ (RSM) 1402/4/26 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۳ اثرات فرآیندهای کباب کردن و مایکروویو در pH های مختلف بر میزان بقایای انروفلوکساسین، اکسی تتراسایکلین و سولفادیازین در گوشت مرغ 1402/4/26 - Get XML Data ۶۰ بار
۱۴ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست غنی‌شده با مخمر نانوایی غیر فعال 1402/4/26 - Get XML Data ۳۷ بار
۱۵ بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی عسل‌های استان مازندران در مقایسه با نمونه‌های تجاری 1402/4/26 - Get XML Data ۴۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه