این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 22 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1402، جلد ۲۰، شماره ۱۳۶
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
استفاده از فناوری رزونانس پلاسمون سطحی برای ارزیابی اولیه فعالیت آنتیتوکسین اگزوپلیساکارید دکستران علیه انتروتوکسین حساس به حرارت اشرشیا کلی
1402/3/29
-
۴۰ بار
۲
ارزیابی تاثیر عصاره آبی قارچ شیتاکه بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و خواص فیزیکو شیمیایی در پنیر فتا طی مدت زمان نگهداری
1402/3/29
-
۴۸ بار
۳
بررسی اثر لاکتوفرین آزاد و نانولیپوزومی بر بیوفیلم پلی میکروبی مشتق شده از بزاق در مدل Active Attachment biofilm
1404/7/3
-
۱ بار
۴
مدلسازی راندمان انکپسولاسیون و پایداری کورکومین موجود در پیکرینگ امولسیون سلولز با استفاده از الگوریتمهای شبکه عصبی مصنوعی (ANN) و درخت طبقه بندی و رگرسیون (CART)
1404/7/3
-
۲ بار
۵
تولید رشته آشی فراسودمند حاوی نشاسته برنج مقاوم به هضم نوع ۳
1404/7/3
-
۲ بار
۶
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست بدون چربی غنی شده با فیبر بامبو
1404/7/3
-
۲ بار
۷
ارزیابی آلودگی میکروبی و ویژگیهای شیمیایی کشکهای مایع سنتی عرضهشده در شهر همدان
1404/7/3
-
۲ بار
۸
تأثیر افزودن پودر دانه زنیان بر خواص کیفی و تغذیه ای کرم شکلاتی
1404/7/3
-
۲ بار
۹
اثر جایگزینی نیتریت سدیم با نانوکپسولهای حامل آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis) در فرمولاسیون سوسیس معمولی بر رشد و تکثیر میکروارگانیسم های بیماری زا و عامل فساد
1404/7/3
-
۲ بار
۱۰
استفاده از روش های مختلف حرارتی و غیرحرارتی به منظور تانن زدایی صمغ فارسی
1404/7/3
-
۲ بار
۱۱
تأثیر وزن مولکولی کیتوزان و نوع نرمکننده در پوشش خوراکی بر شاخصهای کیفیت داخلی و ریختشناسی پوسته تخممرغ
1404/7/3
-
۲ بار
۱۲
بررسی امکان تولید کیک مافین با پوشش شکلاتی پروبیوتیک بر پایه نشاسته گندم-نشاسته اصلاح شده سیب زمینی
1404/7/3
-
۲ بار
۱۳
بهینه سازی فرمولاسیون پوشش حاوی اسفناج برای اسنک حجیم شده ذرت
1404/7/3
-
۲ بار
۱۴
اثر ریزپوشانی بر زنده مانی پروبیوتیک ها طی فرآیندهای چاپ سه بعدی و پخت خمیر کوکی بر پایه ضایعات قنادی
1404/7/3
-
۲ بار
۱۵
بررسی تاثیر شرایط نگهداری بر پایداری نانولیپوزومهای حاوی فیکوسیانین پوشش داده شده با کیتوزان
1404/7/3
-
۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه