این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1402، جلد ۲۰، شماره ۱۳۶
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ استفاده از فناوری رزونانس پلاسمون سطحی برای ارزیابی اولیه فعالیت آنتی‌توکسین اگزوپلی‌ساکارید دکستران علیه انتروتوکسین حساس به حرارت اشرشیا کلی 1402/3/29 - Get XML Data ۴۰ بار
۲ ارزیابی تاثیر عصاره آبی قارچ شیتاکه بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و خواص فیزیکو شیمیایی در پنیر فتا طی مدت زمان نگهداری 1402/3/29 - Get XML Data ۴۸ بار
۳ بررسی اثر لاکتوفرین آزاد و نانولیپوزومی بر بیوفیلم پلی میکروبی مشتق شده از بزاق در مدل Active Attachment biofilm 1404/7/3 - Get XML Data ۱ بار
۴ مدل‌سازی راندمان انکپسولاسیون و پایداری کورکومین موجود در پیکرینگ امولسیون سلولز با استفاده از الگوریتم‌های شبکه عصبی مصنوعی (ANN) و درخت طبقه بندی و رگرسیون (CART) 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۵ تولید رشته آشی فراسودمند حاوی نشاسته برنج مقاوم به هضم نوع ۳ 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۶ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست بدون چربی غنی شده با فیبر بامبو 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۷ ارزیابی آلودگی میکروبی و ویژگی‌های شیمیایی کشک‌های مایع سنتی عرضه‌شده در شهر همدان 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۸ تأثیر افزودن پودر دانه زنیان بر خواص کیفی و تغذیه ای کرم شکلاتی 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۹ اثر جایگزینی نیتریت سدیم با نانوکپسولهای حامل آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis) در فرمولاسیون سوسیس معمولی بر رشد و تکثیر میکروارگانیسم های بیماری زا و عامل فساد 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۰ استفاده از روش های مختلف حرارتی و غیرحرارتی به منظور تانن زدایی صمغ فارسی 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۱ تأثیر وزن مولکولی کیتوزان و نوع نرم‌کننده در پوشش خوراکی بر شاخص‌های کیفیت داخلی و ریخت‌شناسی پوسته تخم‌مرغ 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۲ بررسی امکان تولید کیک مافین با پوشش شکلاتی پروبیوتیک بر پایه نشاسته گندم-نشاسته اصلاح شده سیب زمینی 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۳ بهینه سازی فرمولاسیون پوشش حاوی اسفناج برای اسنک حجیم شده ذرت 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۴ اثر ریزپوشانی بر زنده مانی پروبیوتیک ها طی فرآیندهای چاپ سه بعدی و پخت خمیر کوکی بر پایه ضایعات قنادی 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۵ بررسی تاثیر شرایط نگهداری بر پایداری نانولیپوزوم‌های حاوی فیکوسیانین پوشش داده شده با کیتوزان 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه