این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش های صنایع غذایی، 1399، جلد ۳۰، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم، کاراگینان و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی میگو سوخاری 1404/6/21 - Get XML Data ۰ بار
۲ کاربرد آب‌پنیر بعنوان محیط کشت جهت کشت ریزجلبک دونالیلا سالینا 1401/12/2 - Get XML Data ۱۹ بار
۳ بررسی اثر عملیات میدان الکتریکی پالسی بر مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در دوغ 1401/12/2 - Get XML Data ۱۷ بار
۴ بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی نوشیدنی فراسودمند بر پایه آب سیب و آلوئه‌ورا حاوی رنگ‌دانه گلبرگ گل‌گاوزبان 1401/12/2 - Get XML Data ۲۳ بار
۵ استفاده از دستگاه اهمیک در پوست‌گیری گوجه‌فرنگی و بررسی تأثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی محصول 1401/12/2 - Get XML Data ۲۸ بار
۶ اثر استفاده از آرد لوپین و نشاسته ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر، بافت و ویژگی های ارگانولپتیکی کیک فاقد گلوتن 1401/12/2 - Get XML Data ۳۵ بار
۷ بررسی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی نانوکامپوزیت‌های امولسیونی بر پایه کربوکسی‌متیل سلولز- نانو ذرات نقره 1401/12/2 - Get XML Data ۱۶ بار
۸ اثر استخراجی التراسوند پروب بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی فنول آزاد و باند شده عصاره زوفا 1401/12/2 - Get XML Data ۱۵ بار
۹ تاثیر شرایط مختلف استخراج آب زیر‌بحرانی بر ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و مقدار ترکیبات فنلی عصاره تفاله انار 1401/12/2 - Get XML Data ۲۷ بار
۱۰ کاربرد روش‌های هیبریدی (هوای داغ- مایکروویو- مادون قرمز) جهت خشک کردن سیب‌زمینی و مطالعه ویژگی‌های کیفی محصول خشک‌شده 1401/12/2 - Get XML Data ۱۵ بار
۱۱ تاثیر افزودن لیکوپن بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی پنیر سفید 1401/12/2 - Get XML Data ۲۱ بار
۱۲ تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگی‌های کیک فنجانی 1401/12/2 - Get XML Data ۱۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه