این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 شهریور 1404
فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی
، 1399، جلد ۳۰، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم، کاراگینان و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی میگو سوخاری
1404/6/21
-
۰ بار
۲
کاربرد آبپنیر بعنوان محیط کشت جهت کشت ریزجلبک دونالیلا سالینا
1401/12/2
-
۱۹ بار
۳
بررسی اثر عملیات میدان الکتریکی پالسی بر مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در دوغ
1401/12/2
-
۱۷ بار
۴
بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی نوشیدنی فراسودمند بر پایه آب سیب و آلوئهورا حاوی رنگدانه گلبرگ گلگاوزبان
1401/12/2
-
۲۳ بار
۵
استفاده از دستگاه اهمیک در پوستگیری گوجهفرنگی و بررسی تأثیر آن بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی محصول
1401/12/2
-
۲۸ بار
۶
اثر استفاده از آرد لوپین و نشاسته ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر، بافت و ویژگی های ارگانولپتیکی کیک فاقد گلوتن
1401/12/2
-
۳۵ بار
۷
بررسی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی نانوکامپوزیتهای امولسیونی بر پایه کربوکسیمتیل سلولز- نانو ذرات نقره
1401/12/2
-
۱۶ بار
۸
اثر استخراجی التراسوند پروب بر خصوصیات آنتیاکسیدانی فنول آزاد و باند شده عصاره زوفا
1401/12/2
-
۱۵ بار
۹
تاثیر شرایط مختلف استخراج آب زیربحرانی بر ظرفیت آنتیاکسیدانی و مقدار ترکیبات فنلی عصاره تفاله انار
1401/12/2
-
۲۷ بار
۱۰
کاربرد روشهای هیبریدی (هوای داغ- مایکروویو- مادون قرمز) جهت خشک کردن سیبزمینی و مطالعه ویژگیهای کیفی محصول خشکشده
1401/12/2
-
۱۵ بار
۱۱
تاثیر افزودن لیکوپن بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی پنیر سفید
1401/12/2
-
۲۱ بار
۱۲
تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگیهای کیک فنجانی
1401/12/2
-
۱۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه