این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 شهریور 1404
فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی
، 1399، جلد ۳۰، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر عصاره دانه های سویا و لوبیا چشمبلبلی بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی و فعالیت پروتئازی خامه پاستوریزه
1401/12/2
-
۲۷ بار
۲
ارزیابی کیفیت بتا کاروتن استخراجشده از آزولا فیلیکوئیدس(Azolla filiculoides) تالاب انزلی به روش هیدرولیز قلیایی در فصل زمستان
1401/12/2
-
۳۱ بار
۳
تولید اسید لاکتیک توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA۵ و بیفیدوباکتریوم لاکتیس BB۱۲ در تخمیر ناپیوسته آب پنیر و پرمیات شیر
1401/12/2
-
۲۲ بار
۴
مقایسه کیفی و پروفیل اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده ماهی سیم ( Abramis brama ) تلفیقی با گوشت قرمز نگهداری شده در دمای یخچال (oc ۴)
1401/12/2
-
۲۰ بار
۵
افزایش انبارمانی زردآلو رقم قرمز شاهرود با استفاده از اتمسفر تغییر یافته
1401/12/2
-
۱۵ بار
۶
اثر دما و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار بر ویژگیهای رئولوژیکی سس سالسا
1401/12/2
-
۲۳ بار
۷
اثر آرد سویای فعال بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی
1401/12/2
-
۱۵ بار
۸
تأثیر عصاره متانولی آویشن وزنجبیل برپایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان
1401/12/2
-
۱۶ بار
۹
بررسی ویژگی بالقوه پری بیوتیکی زایلوالیگوساکاریدهای تولید شده به روش آنزیمی ازهسته خرما
1401/12/2
-
۳۰ بار
۱۰
تأثیر صمغ دانههای ریحان و بالنگو بر خواص حسی، کیفیت و ماندگاری میوه هلو
1401/12/2
-
۲۳ بار
۱۱
اثر امواج مایکروویو روی باقیمانده آفتکش و ویژگیهای فیزیکوشیمایی و میکروبی میوه خشک شده زردآلو طی زمان نگهداری
1401/12/2
-
۲۲ بار
۱۲
مقایسه اثر تیمار مایکروویو دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگیهای خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن
1401/12/2
-
۱۹ بار
۱۳
تأثیر تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سویای سینبیوتیک
1401/12/2
-
۲۸ بار
۱۴
تأثیر پوشش ژل آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دورقم زردآلو در زمان انبارمانی
1401/12/2
-
۲۴ بار
۱۵
اثر پوششدهی با کیتوزان و عصاره برگ گردو در ماندگاری پسته
1401/12/2
-
۱۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه