این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش های صنایع غذایی، 1399، جلد ۳۰، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر عصاره دانه های سویا و لوبیا چشم‌بلبلی بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی و فعالیت پروتئازی خامه پاستوریزه 1401/12/2 - Get XML Data ۲۷ بار
۲ ارزیابی کیفیت بتا کاروتن استخراج‌شده از آزولا فیلیکوئیدس(Azolla filiculoides) تالاب انزلی به روش هیدرولیز قلیایی در فصل زمستان 1401/12/2 - Get XML Data ۳۱ بار
۳ تولید اسید لاکتیک توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA۵ و بیفیدوباکتریوم لاکتیس BB۱۲ در تخمیر ناپیوسته آب پنیر و پرمیات شیر 1401/12/2 - Get XML Data ۲۲ بار
۴ مقایسه‌ کیفی و پروفیل اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده ماهی سیم ( Abramis brama ) تلفیقی با گوشت قرمز نگهداری شده در دمای یخچال (oc ۴) 1401/12/2 - Get XML Data ۲۰ بار
۵ افزایش انبارمانی زردآلو رقم قرمز شاهرود با استفاده از اتمسفر تغییر یافته‌ 1401/12/2 - Get XML Data ۱۵ بار
۶ اثر دما و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار بر ویژگی‌های رئولوژیکی سس سالسا 1401/12/2 - Get XML Data ۲۳ بار
۷ اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی 1401/12/2 - Get XML Data ۱۵ بار
۸ تأثیر عصاره متانولی آویشن وزنجبیل برپایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان 1401/12/2 - Get XML Data ۱۶ بار
۹ بررسی ویژگی بالقوه پری بیوتیکی زایلوالیگوساکاریدهای تولید شده به روش آنزیمی ازهسته خرما 1401/12/2 - Get XML Data ۳۰ بار
۱۰ تأثیر صمغ دانه‌های ریحان و بالنگو بر خواص حسی، کیفیت و ماندگاری میوه هلو 1401/12/2 - Get XML Data ۲۳ بار
۱۱ اثر امواج مایکروویو روی باقیمانده آفت‌کش و ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و میکروبی میوه خشک شده زردآلو طی زمان نگهداری 1401/12/2 - Get XML Data ۲۲ بار
۱۲ مقایسه اثر تیمار مایکروویو دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن 1401/12/2 - Get XML Data ۱۹ بار
۱۳ تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سویای سین‌بیوتیک 1401/12/2 - Get XML Data ۲۸ بار
۱۴ تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دورقم زردآلو در زمان انبارمانی 1401/12/2 - Get XML Data ۲۴ بار
۱۵ اثر پوشش‌دهی با کیتوزان و عصاره برگ گردو در ماندگاری پسته 1401/12/2 - Get XML Data ۱۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه