این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش های صنایع غذایی، 1399، جلد ۳۰، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ به کارگیری خمیر ترش لاکتیکی و سبوس تخمیری گندم در تولید نودل فراسودمند 1401/12/2 - Get XML Data ۱۸ بار
۲ اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی‌های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور 1401/12/2 - Get XML Data ۱۵ بار
۳ بررسی ویژگی های شیمیایی و میزان اتانول در نوشیدنی کفیر حاوی طعم دهنده های سنتی طی دوره ماندگاری 1401/12/2 - Get XML Data ۱۶ بار
۴ بررسی اثر انجماد بر ویژگی‌های کیفی گوشت ماهیچه گاو خام و پخته در مدت پنج ماه نگهداری 1401/12/2 - Get XML Data ۲۳ بار
۵ بررسی خواص شیمیایی و کیفی قرص فشرده تولیدشده از پودر گوجه‌فرنگی تحت شرایط مایکروویو- هوای‌گرم و بهینه‌سازی آن به روش سطح پاسخ 1401/12/2 - Get XML Data ۱۳ بار
۶ تأثیر پلاسمای تخلیه سد دی‌الکتریک بر خصوصیات ساختاری و فیزیکی صمغ عربی 1401/12/2 - Get XML Data ۲۴ بار
۷ اثرات محلول پاشی فنیل آلانین روی برخی شاخص های غذایی حبه انگور رقم حسینی (Vitis vinifera var. Hosseini) 1401/12/2 - Get XML Data ۱۲ بار
۸ تاثیر ترکیب هیدروکلوئیدهای اینولین- ژلاتین و پلی‌دکستروز - ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی ماست کم‌چرب پری بیوتیک 1401/12/2 - Get XML Data ۱۷ بار
۹ پایدارسازی آنتوسیانین‌های عصاره چای ترش با استفاده از پلی فنل‌ها 1401/12/2 - Get XML Data ۲۲ بار
۱۰ بهینه‌سازی استخراج روغن از دانه‌های آفتابگردان با کمک پیش تیمار ریزموج-فراصوت 1401/12/2 - Get XML Data ۱۴ بار
۱۱ تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate)، ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری، حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال 1401/12/2 - Get XML Data ۱۵ بار
۱۲ فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره‌های گیاه شاه اسپرغم وتاثیر آنها در ثبات اکسیداتیو روغن آفتابگردان 1401/12/2 - Get XML Data ۲۰ بار
۱۳ ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی و تعیین ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه اوجی جمع‌آوری شده از شمال ایران 1401/12/2 - Get XML Data ۱۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه