این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 شهریور 1404
فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی
، 1399، جلد ۳۰، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
به کارگیری خمیر ترش لاکتیکی و سبوس تخمیری گندم در تولید نودل فراسودمند
1401/12/2
-
۱۸ بار
۲
اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگیهای اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور
1401/12/2
-
۱۵ بار
۳
بررسی ویژگی های شیمیایی و میزان اتانول در نوشیدنی کفیر حاوی طعم دهنده های سنتی طی دوره ماندگاری
1401/12/2
-
۱۶ بار
۴
بررسی اثر انجماد بر ویژگیهای کیفی گوشت ماهیچه گاو خام و پخته در مدت پنج ماه نگهداری
1401/12/2
-
۲۳ بار
۵
بررسی خواص شیمیایی و کیفی قرص فشرده تولیدشده از پودر گوجهفرنگی تحت شرایط مایکروویو- هوایگرم و بهینهسازی آن به روش سطح پاسخ
1401/12/2
-
۱۳ بار
۶
تأثیر پلاسمای تخلیه سد دیالکتریک بر خصوصیات ساختاری و فیزیکی صمغ عربی
1401/12/2
-
۲۴ بار
۷
اثرات محلول پاشی فنیل آلانین روی برخی شاخص های غذایی حبه انگور رقم حسینی (Vitis vinifera var. Hosseini)
1401/12/2
-
۱۲ بار
۸
تاثیر ترکیب هیدروکلوئیدهای اینولین- ژلاتین و پلیدکستروز - ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی ماست کمچرب پری بیوتیک
1401/12/2
-
۱۷ بار
۹
پایدارسازی آنتوسیانینهای عصاره چای ترش با استفاده از پلی فنلها
1401/12/2
-
۲۲ بار
۱۰
بهینهسازی استخراج روغن از دانههای آفتابگردان با کمک پیش تیمار ریزموج-فراصوت
1401/12/2
-
۱۴ بار
۱۱
تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate)، ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری، حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال
1401/12/2
-
۱۵ بار
۱۲
فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصارههای گیاه شاه اسپرغم وتاثیر آنها در ثبات اکسیداتیو روغن آفتابگردان
1401/12/2
-
۲۰ بار
۱۳
ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی و تعیین ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه اوجی جمعآوری شده از شمال ایران
1401/12/2
-
۱۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه