این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 شهریور 1404
فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی
، 1400، جلد ۳۱، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی امکان غنیسازی دسر لبنی پروبیوتیک با ویتامین A و D۳
1401/12/2
-
۱۸ بار
۲
ﺑﺮرﺳﯽ تأثیر ﻧﻮع فیلم بستهبندی و اتمسفر درون بسته ﺑﺮ ویﮋگی های نان سنگک غنی شده ﺑﺎ پودر تفاله هویج
1401/12/2
-
۳۶ بار
۳
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر خصوصیات پایداری، گرما وزن سنجی و رئولوژیکی سس سفید کم کالری
1401/12/2
-
۱۵ بار
۴
مدل سازی کینتیک تخریب رنگ و غیرفعال سازی میکروبی رب گوجه فرنگی درحین پاستوریزاسیون در قوطی
1401/12/2
-
۲۲ بار
۵
مطالعه و مدلسازی حساسیت به کوفتگی میوه زردآلو تحت تأثیر ویژگیهای ضربه و خصوصیات میوه
1401/12/2
-
۱۸ بار
۶
تولید سوسیس مرغ فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی آن
1401/12/2
-
۲۴ بار
۷
اثر صمغ های بومی دانه ی به و بالنگوشیرازی بر خصوصیات حسی دسر شیری کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه های اصلی (PCA)
1401/12/2
-
۲۳ بار
۸
تأثیر پوشش های هیدروکلوئیدی صمغ دانه ریحان و شاهی بر جذب روغن و ویژگی های کیفی هویج سرخ شده
1401/12/2
-
۲۳ بار
۹
بررسی اثر پودر کدوحلوایی و اسفناج بر کیفیت فیزیکیشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنیشده
1401/12/2
-
۱۶ بار
۱۰
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نانوامولسیون حاوی اسانسهای روغنی زیرهسبز- لیموترش تولیدشده به روش تشکیل خودبهخودی
1401/12/2
-
۱۸ بار
۱۱
تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر تغییر خصوصیات شیمیایی و میکروبی زیتون طی عمر ماندگاری
1401/12/2
-
۱۷ بار
۱۲
تاثیر پارامترهای عملیاتی بر رفتار شار تراوه و گرفتگی طی شفاف سازی آب انار با استفاده از غشای پلیمری اولترافیلتراسیون
1401/12/2
-
۱۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه