این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش های صنایع غذایی، 1400، جلد ۳۱، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی امکان غنی‎سازی دسر لبنی پروبیوتیک با ویتامین A و D۳ 1401/12/2 - Get XML Data ۱۸ بار
۲ ﺑﺮرﺳﯽ تأثیر ﻧﻮع فیلم بسته‌بندی و اتمسفر درون بسته ﺑﺮ ویﮋگی های نان سنگک غنی شده ﺑﺎ پودر تفاله هویج 1401/12/2 - Get XML Data ۳۶ بار
۳ تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر خصوصیات پایداری، گرما وزن سنجی و رئولوژیکی سس سفید کم کالری 1401/12/2 - Get XML Data ۱۵ بار
۴ مدل سازی کینتیک تخریب رنگ و غیرفعال سازی میکروبی رب گوجه فرنگی درحین پاستوریزاسیون در قوطی 1401/12/2 - Get XML Data ۲۲ بار
۵ مطالعه و مدل‌سازی حساسیت به کوفتگی میوه زردآلو تحت تأثیر ویژگی‌های ضربه و خصوصیات میوه 1401/12/2 - Get XML Data ۱۸ بار
۶ تولید سوسیس مرغ فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی آن 1401/12/2 - Get XML Data ۲۴ بار
۷ اثر صمغ های بومی دانه ی به و بالنگوشیرازی بر خصوصیات حسی دسر شیری کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه های اصلی (PCA) 1401/12/2 - Get XML Data ۲۳ بار
۸ تأثیر پوشش های هیدروکلوئیدی صمغ دانه ریحان و شاهی بر جذب روغن و ویژگی های کیفی هویج سرخ‌ شده 1401/12/2 - Get XML Data ۲۳ بار
۹ بررسی اثر پودر کدوحلوایی و اسفناج بر کیفیت فیزیکی‌شیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی‌شده 1401/12/2 - Get XML Data ۱۶ بار
۱۰ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نانوامولسیون حاوی اسانس‌های روغنی زیره‌سبز- لیموترش تولیدشده به روش تشکیل خودبه‌خودی 1401/12/2 - Get XML Data ۱۸ بار
۱۱ تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر تغییر خصوصیات شیمیایی و میکروبی زیتون طی عمر ماندگاری 1401/12/2 - Get XML Data ۱۷ بار
۱۲ تاثیر پارامترهای عملیاتی بر رفتار شار تراوه و گرفتگی طی شفاف سازی آب انار با استفاده از غشای پلیمری اولترافیلتراسیون 1401/12/2 - Get XML Data ۱۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه