این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش های صنایع غذایی، 1400، جلد ۳۲، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تولید پودر کیک عملگرا بااستفاده ازآرد کینوآ وایزومالت 1401/12/2 - Get XML Data ۲۱ بار
۲ بررسی نوع ماهی، غلظت نمک و زمان تخمیر بر خصوصیات حسی سس ماهی ایرانی (مهیاوه) 1401/12/2 - Get XML Data ۳۱ بار
۳ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست غنی‌شده حاوی پودر کدوحلوایی 1401/12/2 - Get XML Data ۱۸ بار
۴ حفظ ترکیبات فنلی، رنگ و بافت کشمش انگور رقم عسگری طی دوره انبارداری با استفاده از پوشش خوراکی آلژینات سدیم 1401/12/2 - Get XML Data ۱۹ بار
۵ مقایسه سمیت سلولی پپتیدهای زیست فعال استخراج شده از عضله ماهی مرکب ببری به سه روش خشک کن انجمادی، پاششی و تحت خلاء بر پروماستیگوت‌های انگل لیشمانیا ماژور 1401/12/2 - Get XML Data ۲۶ بار
۶ اثر پوشش‌دهی با صمغ گزانتان بر تغییر شاخص‌های رنگ و سطح برش بادمجان سرخ شده 1401/12/2 - Get XML Data ۱۷ بار
۷ مقایسه اثر نگهدارندگی کاه و برخی جاذب‌های اتیلنی در بسته‌بندی میوه زردآلو 1401/12/2 - Get XML Data ۱۵ بار
۸ تأثیر محلول اکسید روی بر کیفیت و عمر نگهداری میوه توت‌فرنگی 1401/12/2 - Get XML Data ۱۴ بار
۹ بررسی پروفایل اسیدآمینه، حل‌ شوندگی وخواص آنتی اکسیدانی هیدرولیزات حاصله از پروتئین کینوا 1401/12/2 - Get XML Data ۲۸ بار
۱۰ بررسی زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس انکپسوله شده با آلژینات کلسیم- اینولین در نوشیدنی چای سبز سرد 1401/12/2 - Get XML Data ۳۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه