این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 25 شهریور 1404
فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی
، 1400، جلد ۳۲، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تولید پودر کیک عملگرا بااستفاده ازآرد کینوآ وایزومالت
1401/12/2
-
۲۱ بار
۲
بررسی نوع ماهی، غلظت نمک و زمان تخمیر بر خصوصیات حسی سس ماهی ایرانی (مهیاوه)
1401/12/2
-
۳۱ بار
۳
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست غنیشده حاوی پودر کدوحلوایی
1401/12/2
-
۱۸ بار
۴
حفظ ترکیبات فنلی، رنگ و بافت کشمش انگور رقم عسگری طی دوره انبارداری با استفاده از پوشش خوراکی آلژینات سدیم
1401/12/2
-
۱۹ بار
۵
مقایسه سمیت سلولی پپتیدهای زیست فعال استخراج شده از عضله ماهی مرکب ببری به سه روش خشک کن انجمادی، پاششی و تحت خلاء بر پروماستیگوتهای انگل لیشمانیا ماژور
1401/12/2
-
۲۶ بار
۶
اثر پوششدهی با صمغ گزانتان بر تغییر شاخصهای رنگ و سطح برش بادمجان سرخ شده
1401/12/2
-
۱۷ بار
۷
مقایسه اثر نگهدارندگی کاه و برخی جاذبهای اتیلنی در بستهبندی میوه زردآلو
1401/12/2
-
۱۵ بار
۸
تأثیر محلول اکسید روی بر کیفیت و عمر نگهداری میوه توتفرنگی
1401/12/2
-
۱۴ بار
۹
بررسی پروفایل اسیدآمینه، حل شوندگی وخواص آنتی اکسیدانی هیدرولیزات حاصله از پروتئین کینوا
1401/12/2
-
۲۸ بار
۱۰
بررسی زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس انکپسوله شده با آلژینات کلسیم- اینولین در نوشیدنی چای سبز سرد
1401/12/2
-
۳۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه