این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش های صنایع غذایی، 1401، جلد ۳۲، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ هم‌‌دماهای دفع رطوبتی پوست انگور (واریته سیاه سردشت) 1401/12/2 - Get XML Data ۱۲ بار
۲ استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال صمغ بامیه-اسانس نعناع فلفلی جهت افزایش عمر نگهداری گوشت گاومیش 1401/12/2 - Get XML Data ۱۹ بار
۳ بهینه‌یابی شرایط تولید اولئوژل روغن مایع هسته انگور با استفاده از موم زنبور عسل و مونوگلیسیرید 1401/12/2 - Get XML Data ۱۸ بار
۴ بررسی خاصیت پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراکازئی جداسازی شده از یک نوع پنیر سنتی ایرانی 1401/12/2 - Get XML Data ۱۶ بار
۵ بررسی ویژگی های عملکردی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز پروتئین آرد گندم سالم توسط پروتئاز موجود در گندم سن زده 1401/12/2 - Get XML Data ۲۳ بار
۶ تاثیر واریته و روش تهیه بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی هسته خرما 1401/12/2 - Get XML Data ۱۲ بار
۷ اثر پیش تیمار ماکروویو بر راندمان استخراج روغن از دانه گلرنگ و خواص فیزیکوشیمیایی کنجاله و روغن استحصالی 1401/12/2 - Get XML Data ۱۷ بار
۸ بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود ویژگی های کیفی و افزایش زمان ماندگاری فلفل دلمه ای 1401/12/2 - Get XML Data ۱۰ بار
۹ بررسی اثر ضد اکسیداسیونی عصاره هیدروالکلی نعناع بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال 1401/12/2 - Get XML Data ۱۴ بار
۱۰ مدل‌یابی موانع توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی شهرستان تبریز 1401/12/2 - Get XML Data ۱۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه