این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 25 شهریور 1404
فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی
، 1401، جلد ۳۲، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
همدماهای دفع رطوبتی پوست انگور (واریته سیاه سردشت)
1401/12/2
-
۱۲ بار
۲
استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال صمغ بامیه-اسانس نعناع فلفلی جهت افزایش عمر نگهداری گوشت گاومیش
1401/12/2
-
۱۹ بار
۳
بهینهیابی شرایط تولید اولئوژل روغن مایع هسته انگور با استفاده از موم زنبور عسل و مونوگلیسیرید
1401/12/2
-
۱۸ بار
۴
بررسی خاصیت پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراکازئی جداسازی شده از یک نوع پنیر سنتی ایرانی
1401/12/2
-
۱۶ بار
۵
بررسی ویژگی های عملکردی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز پروتئین آرد گندم سالم توسط پروتئاز موجود در گندم سن زده
1401/12/2
-
۲۳ بار
۶
تاثیر واریته و روش تهیه بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی هسته خرما
1401/12/2
-
۱۲ بار
۷
اثر پیش تیمار ماکروویو بر راندمان استخراج روغن از دانه گلرنگ و خواص فیزیکوشیمیایی کنجاله و روغن استحصالی
1401/12/2
-
۱۷ بار
۸
بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود ویژگی های کیفی و افزایش زمان ماندگاری فلفل دلمه ای
1401/12/2
-
۱۰ بار
۹
بررسی اثر ضد اکسیداسیونی عصاره هیدروالکلی نعناع بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال
1401/12/2
-
۱۴ بار
۱۰
مدلیابی موانع توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی شهرستان تبریز
1401/12/2
-
۱۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه