این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1401، جلد ۱۹، شماره ۱۳۰
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تاثیر تیمارهای مختلف دمایی در فرآیند اکستروژن بر خصوصیات کیفی سبوس دو رقم برنج طارم و خزر 1401/9/11 - Get XML Data ۵۱ بار
۲ بررسی اثر کاربرد عصاره تفاله حاصل از آب‌گیری انگور قرمز (Vitis vinifera L. cv. Rish baba) بر پایداری اکسایشی، خواص تغذیه‌ای و حسی بیسکویت 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۳ تولید و فرمولاسیون شکلات تلخ سین بیوتیک بر پایه میکروکپسول های لاکتوباسیلوس کازئی و پودر شاه بلوط و ارزیابی بقای پروبیوتیک در طی دوره نگهداری 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۴ غربالگری جدایه های باکتری های اسید لاکتیک از فرآورده‌های لبنی سنتی خراسان به منظور ارزیابی تولید فولات خارج سلولی 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۵ بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی آب سیب حاوی فیبر رژیمی محلول تخم کتان 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۶ تاثیر نشاسته اکتنیل سوکسینیک انیدرید بر خواص کف زایی کنسانتره پروتئین آب پنیر 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۷ بهینه سازی فرمولاسیون بیسکویت‌ کراکر تهیه شده از آرد کینوا و آرد ذرت 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۸ تهیه امولسیون دوگانه پیکرینگ پایدار شده توسط نانوذرات کیتوزان و ارزیابی متغیرهای فرمولاسیون بر پایداری فیزیکی امولسیون‌های حاصل 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۹ بررسی ترکیبات شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پونه (Mentha pulegium) بومی مشگین شهر و نمین 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۰ ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی بدون گلوتن حاوی اینولین 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۱ بررسی خواص فیزیکی فیلم فعال گلوتن حاوی اسانس مرزنجوش(Origanum majorana L.)آزاد و درون پوشانی شده و ارزیابی کارایی آن در کنترل فساد میکروبی پنیر فراپالایش و گوشت قرمز 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۲ بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد ‌میکروبی تیمول و رسوراترول ریزپوشانی شده با نانوذرات کامپوزیتی زئین- کازئینات 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۳ کاربرد روش استخراج آب مادون بحرانی در عصاره گیری از صمغ کندر و بررسی قابلیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره‌ها 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۴ بررسی تاثیر پوشش فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز (CMC) حاوی اسانس پوست گردو و پوست لیمو بر ماندگاری قارچ خوراکی 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۵ بررسی فرایند تولید نانوذرات لیپیدی جامد؛ تأثیر پارامترهای فرآیند بر ویژگی های پیش امولسیون و امولسیون نهایی 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۶ مقایسه روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره چای کوهی (Stachys lavandulifolia V.) و بهینه سازی شرایط تولید عصاره ریزپوشانی شده آن 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۷ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته آمارانت اصلاح‌شده با مخلوط آدیپیک‌اسید و استیک‌انیدرید 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۸ بررسی مقایسه ای ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی هیدرولیزهای پروتئینی سارکوپلاسمیک و میوفیبریلار گربه ماهی (Pangasius sutchi) توسط هیدرولیز آنزیمی 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۹ بهینه ‌سازی شرایط استخراج ترکیبات زیست فعال از گلبرگ های گل ‌راعی به روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۰ بهینه سازی اثر همزمان تغییر پارامترهای رنگبری بر پایداری اکسایشی، کارایی رنگبری و حفظ ترکیبات ارزشمند روغن ذرت به روش سطح پاسخ (RSM) 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۱ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی گوشت آنالوگ تولیدشده در رطوبت بالا بر پایه ایزوله پروتئین نخود در ترکیب با کنسانتره پروتئین تخم کتان 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۲ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین استخراج‌شده از سیب‌زمینی 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۳ اثر آنتی اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله شده در روغن سویا در طول مدت یکسال نگهداری 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۴ مدلسازی و بهینه سازی نانوامولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از طرح D-Optimal 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۵ مقایسه خصوصیات کیفی عسل تولیدی در استان‌های سیستان و بلوچستان و قزوین با تأکید بر کاربرد آنها در تشخیص تقلب عسل 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۶ ارزیابی پایداری اکسایشی روغن سویای مخلوط با روغن بنه (Pistacia atlantica) 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۷ بررسی اثر آنتی باکتریالی اسانس گیاه کاکوتی کوهی منطقه خراسان شمالی روی باکتری گرم منفی سالمونلا تیفی موریوم در محیط in vitro 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۸ بررسی اثر گرده گل جمع آوری شده توسط زنبور عسل بر ترکیبات زیست فعال، خواص آنتی اکسیدانی و ماندگاری کیک بدون گلوتن 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۹ بررسی خواص آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و شناسایی ترکیبات شیمیایی حاصل از عناب (گوشت و هسته) و ارزیابی امکان استفاده از آن در فرمولاسیون روغن آفتابگردان (در طی نگه داری) 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۳۰ بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی ماست فراسودمند حاوی روغن زیتون و پودر دانه کرفس 1404/7/3 - Get XML Data ۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه