صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 27 تیر 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1401، جلد ۹، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Announcement of “4th International Congress on Biotechnology of Medicinal Plants and Mushrooms” Held in Iran
1401/8/8
-
۲۹ بار
۲
Natural Occurrence of Major Mycotoxins across the Ginger Value Chain in Nigeria
1401/8/8
-
۲۵ بار
۳
Impact of Aqueous Extracts of Turkish Wild Edible Plants on Acrylamide Formation in Potato Crisps
1401/8/8
-
۳۸ بار
۴
Qualitative Assessment of Cooking Oils Used by Street Food Vendors of Lahore, Pakistan
1401/8/8
-
۱۸ بار
۵
Prediction of Freshness Quality and Phosphate Residue of White Shrimp Products Using Near-Infrared Spectroscopy
1401/8/8
-
۱۸ بار
۶
Occurrence of Cryptosporidium spp. in Traditional Milk and Dairy Products Supplied in Yazd City, Central Iran
1401/8/8
-
۲۸ بار
۷
Sea Grapes Paper Towel Enriched with Activated Carbon: A Practical Innovation to Reduce Acrylamide in Fried Food
1401/8/8
-
۲۶ بار
۸
Comparison of ELISA and PCR Assays for Detection of Pork Adulteration in Halal-Labelled Beef Products
1401/8/8
-
۲۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه