این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1401، جلد ۱۹، شماره ۱۲۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تاثیر شدت قهوه‌ای شدن بر ویژگی‌های بین‌ سطحی کانژوگه صمغ ژلان – پروتئین سویا حاصل از واکنش مایلارد 1401/3/13 - Get XML Data ۶۷ بار
۲ بررسی مدل سینتیکی جذب آفلاتوکسین B۱ توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه تیمار شده با اسید و اولتراسونیک در خمیر نان سنگک 1401/3/13 - Get XML Data ۴۱ بار
۳ بررسی تجربی و مدل‌سازی فرآیند خشک شدن صمغ دانه بالنگو با خشک‌کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۴ بررسی تولید کره لاکتیکی پروبیوتیک:تاثیر نوع سویه و زمان نگهداری بر روی زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگی های فیزیکو شیمیایی، میکروبیولوژیکی و ارگانولیپتیکی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۵ تولید شیر فراسودمند حاوی دارچین با استفاده از سیستم نانولیپوزوم 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۶ بهینه سازی فرمولاسیون لوکوم پروبیوتیک بر پایه شیره انگور 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۷ اثر میکروکپسولاسیون آنزیم فیتاز و آلفا آمیلاز بر ویژگی های شیمیایی،فیزیکی،میکروبی و حسی نان تست سبوس دار 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۸ استخراج پروتئین از سبوس برنج رقم طارم و استفاده آن در تولید کیک بدون گلوتن 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۹ بررسی تاثیر افزودن سبوس برنج برمحتوای اکریل‌آمید و ویژگی های بافتی نان قالبی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۰ تأثیر اسانس‌ های ریزدرون پوشانی شده بولاغ اوتی وحشی (Nasturtium officinale L.) و شوید (Anethum graveolens L.) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و ارزیابی حسی دوغ پروبیوتیک 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۱ بررسی مهارکنندگی و کشندگی قارچ‌های عامل کپک‌زدگی میوه پرتقال (پنی‌سیلیوم دیجیتاتوم و پنی‌سیلیوم ایتالیکوم) با استفاده از عصاره هیدروالکی گیاه اشنان 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۲ بررسی خصوصیات رئولوژیکی فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست کرفس رژیمی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۳ بررسی و مقایسه خصوصیات رنگی و میکروبی آب آلبالوی پاستوریزه شده به روش فراصوت در شرایط بهینه با پاستوریزاسیون حرارتی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۴ استخراج و بررسی ویژگی‌های عملکردی پروتئین سبوس برنج و امکان استفاده از آن به‌عنوان جایگزین پروتئین شیر در دسر لبنی کم‌چرب فراسودمند 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۵ ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضد قارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آرد بلوط (Quercus persica) تخمیر شده 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۶ بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاهان زنیان (Trachyspermum ammi)، مرزه (Satureja hortensis) و نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر کپک‌های آلوده کننده پنیر سفید ایرانی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۷ تأثیر توان و زمان اعمال فراصوت بر کارایی فرآیند آبگیری اسمزی برش‌های موز 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۸ عصاره اتانولی کور (Capparis spinosa): فنل، فلاونوئید، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدباکتریایی آن بر انتروباکتر آئروژنز، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسیتوژنز 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۹ تأثیر استفاده از روش‌های مختلف خشک‌کردن و بسته‌بندی تحت اتمسفر اصلاح‌شده بر برخی ویژگی‌های کیفی پودر سیب 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۰ تاثیر شرایط استخراج به کمک فراصوت بر فرآیند صمغ‌گیری و بررسی پارامترهای کیفی روغن سویا 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۱ مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر آنالوگ شیر ذرت و منعقد کننده گیاهی با پنیر شیر گاو و رنت حیوانی طی انبارمانی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۲ تأثیر متغیر‌های اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکی و عملکردی غلات صبحانه بر پایه آرد‌های کامل جو دو‌سر و سنجد 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۳ استفاده از منعقد کننده گیاهی ویتانیا کوآگولانس در تولید پنیر پروبیوتیک حاوی اینولین و بررسی خواص فیریکوشیمیایی، حسی و بافتی آن 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۴ بهینه‌سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی کنسانتره پروتئینی دانه طالبی (Cucumis melo var cantalupensis) جهت دستیابی به حداکثر فعالیت آنتی اکسیدانی. 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۵ بررسی فرآیند سرخ ‌کردن در خلا برش‌ های گوجه‌ فرنگی و تعیین شرایط بهینه 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۶ مدل‌سازی و تاثیر شوک‌های اقتصادی بر بازده سهام صنایع غذایی 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۷ بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل رژیمی غنی‌شده حاوی ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از جایگزینی ساکارز با استویوزید- ایزومالت و ژلاتین با صمغ فارسی به روش سطح پاسخ (RSM) 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۸ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مونت موریلونیت اصلاح شده با سورفاکتانت کاتیونی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۹ تأثیر آرد ارزن دم روباهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم تصفیه و خواص رئولوژیکی خمیر 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۳۰ تاثیر پارامترهای مختلف برروی قطر و ساختار الیاف نانو الکتروریسی شده استات سلولز پلی اتیلن اکساید 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه