این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1399، جلد ۱۷، شماره ۱۰۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر ضد باکتریایی اسانس نارنج و بسته‌بندی اتمسفر تغییر یافته در کنترل استافیلوکوکوس اورئوس در توفوی ماهی تحت تاثیر دما، نمک و pH 1401/2/15 - Get XML Data ۳۴ بار
۲ تاثیر غلظت های مختلف اینولین و آب پنیر بر ویژگی های کیفی و رئولوژیکی دوغ آلوئه ورای حاوی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۳ ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک حاوی عناب 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۴ بررسی وجود لوکومالاشیت گرین در گوشت ماهیان پرورشی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در استان مازندران 1401/2/15 - Get XML Data ۳۹ بار
۵ بهینه‌سازی فرایند شفاف سازی آب گوجه‌فرنگی به وسیله پکتیناز تجاری تثبیت شده با روش سطح پاسخ 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۶ امکان سنجی تولید کف جامد فیبری بر پایه فراورده‌های جنبی صنعت غذا (تفاله قهوه-سبوس گندم) 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۷ بررسی امکان سنجی کاربرد اولئوژل موم کارنوبا-اسید آدیپیک به عنوان جایگزین شورتنینگ در کیک 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۸ اثر دمای طولانی مدت بر روی فعالیت ضداکسایشی، ترکیبات فنولی و رنگ عسل گونه یونجه ایرانی: تجزیه و تحلیل سینتیکی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۹ توسعه یک زیست حسگر ایمپدیمتریک مبتنی بر نانو مواد برای شناسایی تتراسایکلین در عسل 1401/2/15 - Get XML Data ۴۸ بار
۱۰ بررسی تاثیر مقدار بنتونیت و pH عصاره بر میزان رنگ و شفافیت عصاره گیاه استویا ربودیانا (Stevia rebaudiana Bertoni) 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۱ مروری بر رویکردهای نوین در غنی سازی پاستا با استفاده از میوه ها وسبزی ها 1401/2/15 - Get XML Data ۵۵ بار
۱۲ بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی ۱۱ رقم و ژنوتیپ میوه فندق در منطقه اشکورات رودسر 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۳ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تغذیه‌ای و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدو تنبل طی دوره انبارمانی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۴ بررسی مورفولوژی و ویژگی های ضدمیکروبی میکروفیبرهای الکتروریسی شده‌ی سلولز استات حاوی اسانس لعل کوهستان 1401/2/15 - Get XML Data ۵۱ بار
۱۵ بررسی مقایسه‌ای آلودگی به کلی‌فرم و اشرشیا‌‌کلی در مواد غذایی با استفاده از محیط‌های کروموژن مختلف و ارزیابی آن‌ها با روش مرجع 1401/2/15 - Get XML Data ۳۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه