این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1399، جلد ۱۷، شماره ۱۰۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ارزیابی اثر متقابل دارویی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۹ بار
۲ بهینه سازی فرمولاسیون شیر نارگیل حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۳ بررسی اثر عصاره چای سبز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک یزدی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۱ بار
۴ بهینه‌سازی تولید فیلم زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه کربوکسی متیل سلولز و صمغ فارسی به روش سطح پاسخ 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۵ عصاره اتانولی دانه زنیان: بهینه سازی استخراج، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۲ بار
۶ ارزیابی ایمنی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران 1401/2/15 - Get XML Data ۵۳ بار
۷ بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس زیره سبز بر ماندگاری گوشت گاو در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده 1401/2/15 - Get XML Data ۴۲ بار
۸ ارزیابی برخی خواص فیزیکی فیلم نانو بیوکامپوزیت بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر و پلی دکستروز حاوی نانوفیبرسلولز و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اثر آن بر ماندگاری گوشت گاو 1401/2/15 - Get XML Data ۴۲ بار
۹ مطالعه پروفایل اسیدهای چرب و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی قیماق گیلانوند و دلیران و مقایسه آن‌ها با خامه سنگین 1401/2/15 - Get XML Data ۶۰ بار
۱۰ بررسی تأثیر شرایط تهیه دمنوش از گیاه مرزنجوش بر میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فلزات سنگین آن 1401/2/15 - Get XML Data ۵۷ بار
۱۱ مطالعه ترکیبات شیمیایی اسانس رازیانه و بررسی قدرت ضداکسایشی و سمیت سلولی آن 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۲ تولید سس مایونز کم‌چرب با استفاده از نانو امولسیون عصاره میوه سپستان 1401/2/15 - Get XML Data ۵۱ بار
۱۳ بررسی و مقایسه خصوصیات امولسیونی، رئولوژیکی و طیف سنجی FT-IR پکتین استخراجی از پوست و کلاهک کدو حلوایی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۴ انجماد دانه‌های انار پوشش داده‌شده با کیتوزان و بررسی کیفیت آن در طی نگهداری به صورت انجماد 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۵ بررسی و مقایسه خصوصیات رئولوژیکی، آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عسل طبیعی با انواع عسل های تقلبی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه