این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 23 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1399، جلد ۱۷، شماره ۱۰۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
ارزیابی اثر متقابل دارویی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی
1401/2/15
-
۴۹ بار
۲
بهینه سازی فرمولاسیون شیر نارگیل حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ
1401/2/15
-
۴۷ بار
۳
بررسی اثر عصاره چای سبز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک یزدی
1401/2/15
-
۵۱ بار
۴
بهینهسازی تولید فیلم زیستتخریبپذیر بر پایه کربوکسی متیل سلولز و صمغ فارسی به روش سطح پاسخ
1401/2/15
-
۴۴ بار
۵
عصاره اتانولی دانه زنیان: بهینه سازی استخراج، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی
1401/2/15
-
۴۲ بار
۶
ارزیابی ایمنی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران
1401/2/15
-
۵۳ بار
۷
بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس زیره سبز بر ماندگاری گوشت گاو در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده
1401/2/15
-
۴۲ بار
۸
ارزیابی برخی خواص فیزیکی فیلم نانو بیوکامپوزیت بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر و پلی دکستروز حاوی نانوفیبرسلولز و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اثر آن بر ماندگاری گوشت گاو
1401/2/15
-
۴۲ بار
۹
مطالعه پروفایل اسیدهای چرب و برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی قیماق گیلانوند و دلیران و مقایسه آنها با خامه سنگین
1401/2/15
-
۶۰ بار
۱۰
بررسی تأثیر شرایط تهیه دمنوش از گیاه مرزنجوش بر میزان فعالیت آنتیاکسیدانی و فلزات سنگین آن
1401/2/15
-
۵۷ بار
۱۱
مطالعه ترکیبات شیمیایی اسانس رازیانه و بررسی قدرت ضداکسایشی و سمیت سلولی آن
1401/2/15
-
۴۱ بار
۱۲
تولید سس مایونز کمچرب با استفاده از نانو امولسیون عصاره میوه سپستان
1401/2/15
-
۵۱ بار
۱۳
بررسی و مقایسه خصوصیات امولسیونی، رئولوژیکی و طیف سنجی FT-IR پکتین استخراجی از پوست و کلاهک کدو حلوایی
1401/2/15
-
۴۶ بار
۱۴
انجماد دانههای انار پوشش دادهشده با کیتوزان و بررسی کیفیت آن در طی نگهداری به صورت انجماد
1401/2/15
-
۵۰ بار
۱۵
بررسی و مقایسه خصوصیات رئولوژیکی، آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عسل طبیعی با انواع عسل های تقلبی
1401/2/15
-
۵۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه