این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 26 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1399، جلد ۱۷، شماره ۱۰۵
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط اکستروژن آرد کامپوزیت گندم سن زده- کینوا در فرمولاسیون میان وعده غذایی
1401/2/15
-
۴۲ بار
۲
مقایسه و بررسی ترکیب شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) و اسانس کندر (Boswellia carteri) علیه تعدادی از میکروارگانیسمهای شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی
1401/2/15
-
۴۷ بار
۳
بررسی اثر استفاده از آرد کدو تنبل در تهیه بیسکویت رژیمی و خواص حسی و فیزیکوشیمیایی آن
1401/2/15
-
۴۳ بار
۴
بهبود تولید گابا و زنده مانی لاکتوباسیلوس برویس G۴۲ در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش با استفاده از ریزپوشانی با ایزوله پروتئین سویا و آلژینات سدیم
1401/2/15
-
۴۵ بار
۵
مطالعه تقلبات شیر خام تحویل شده به کارخانه های لبنی استان مازندران
1401/2/15
-
۴۱ بار
۶
بررسی اثر دماهای خشک کردن و غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی صمغ دانه قدومه شهری-ایزوله پروتئین خلر
1401/2/15
-
۴۴ بار
۷
اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی مرزه کوهی بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس طی نگهداری گوشت چرخ کرده
1401/2/15
-
۳۲ بار
۸
بررسی امکان تولید کیک صبحانه کم کالری با استفاده از فیبر سیب و صمغ گوار
1401/2/15
-
۴۵ بار
۹
پایداری ویتامین D۳ و عنصر روی در برنج غنیشده به روش پخت اکستروژن طی مراحل فرآوری، نگهداری و پخت
1401/2/15
-
۴۲ بار
۱۰
بررسی تأثیر پیش تیمارهای مختلف بر قدرت آنتیاکسیدانی و برخی از ترکیبات شیمیایی عصاره حاصل از میوههای ولیک
1401/2/15
-
۴۲ بار
۱۱
بررسی اثر نانوذرات تیتانیومدیاکسید (TiO۲) بر رنگیزه های فتوسنتزی و برخی از خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis L.)
1401/2/15
-
۴۱ بار
۱۲
کنترل مراحل رسیدگی گوجهفرنگی گیلاسی پوششدهی شده با ژل آلوئهورا با استفاده از سامانه بینایی مصنوعی
1401/2/15
-
۶۸ بار
۱۳
بررسی امکان استفاده از پلاریزاسیون جریان الکتریکی مستقیم در کیفیتسنجی شیر
1401/2/15
-
۴۶ بار
۱۴
جایگزین کردن شیره انگور به جای شکر در تولید کیک اسفنجی و تاثیر آن بر سفتی بافت، حجم، دانسیته و تخلخل
1401/2/15
-
۴۱ بار
۱۵
بررسی اثرات متقابل آروما/بافت بر درک شیرینی شیر کاکائو و کاربرد آن در کاهش مصرف شکر
1401/2/15
-
۵۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه