این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1399، جلد ۱۷، شماره ۱۰۵
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی اثر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط اکستروژن آرد کامپوزیت گندم سن زده- کینوا در فرمولاسیون میان وعده غذایی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۲ بار
۲ مقایسه و بررسی ترکیب شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) و اسانس کندر (Boswellia carteri) علیه تعدادی از میکروارگانیسم‌های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۳ بررسی اثر استفاده از آرد کدو تنبل در تهیه بیسکویت رژیمی و خواص حسی و فیزیکوشیمیایی آن 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۴ بهبود تولید گابا و زنده مانی لاکتوباسیلوس برویس G۴۲ در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش با استفاده از ریزپوشانی با ایزوله پروتئین سویا و آلژینات سدیم 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۵ مطالعه تقلبات شیر خام تحویل شده به کارخانه های لبنی استان مازندران 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۶ بررسی اثر دماهای خشک کردن و غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی صمغ دانه قدومه شهری-ایزوله پروتئین خلر 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۷ اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی مرزه کوهی بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس طی نگهداری گوشت چرخ کرده 1401/2/15 - Get XML Data ۳۲ بار
۸ بررسی امکان تولید کیک صبحانه کم کالری با استفاده از فیبر سیب و صمغ گوار 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۹ پایداری ویتامین D۳ و عنصر روی در برنج غنی‌شده به روش پخت اکستروژن طی مراحل فرآوری، نگهداری و پخت 1401/2/15 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۰ بررسی تأثیر پیش تیمارهای مختلف بر قدرت آنتی‌اکسیدانی و برخی از ترکیبات شیمیایی عصاره حاصل از میوه‌های ولیک 1401/2/15 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۱ بررسی اثر نانوذرات تیتانیوم‌دی‌اکسید (TiO۲) بر رنگیزه های فتوسنتزی و برخی از خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis L.) 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۲ کنترل مراحل رسیدگی گوجه‌فرنگی گیلاسی پوشش‌دهی شده با ژل آلوئه‌ورا با استفاده از سامانه بینایی مصنوعی 1401/2/15 - Get XML Data ۶۸ بار
۱۳ بررسی‌ امکان استفاده از پلاریزاسیون جریان الکتریکی مستقیم در کیفیت‌سنجی شیر 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۴ جایگزین کردن شیره انگور به جای شکر در تولید کیک اسفنجی و تاثیر آن بر سفتی بافت، حجم، دانسیته و تخلخل 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۵ بررسی اثرات متقابل آروما/بافت بر درک شیرینی شیر کاکائو و کاربرد آن در کاهش مصرف شکر 1401/2/15 - Get XML Data ۵۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه