این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1399، جلد ۱۷، شماره ۱۰۶
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تحلیل ترودینامیکی فرآیند خشک کردن سیب‌زمینی در یک خشک‌کن مایکروویو 1401/2/15 - Get XML Data ۴۲ بار
۲ تأثیر عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و نانورس در پوشش نانو چندسازه‌ای بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط شرد 1401/2/15 - Get XML Data ۳۹ بار
۳ مدل‌سازی فرآیند خشک‌کردن موسیلاژ دانه ریحان با خشک‌کن فروسرخ توسط شبکه عصبی مصنوعی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۰ بار
۴ امکان سنجی کاربرد سنجد در تولید میان وعده اکسترود شده و ارزیابی ویژگی های فراورده 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۵ ارزیابی حسی با استفاده از روش منطق فازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فنل کل در آب میوه حاصل از شاه‌توت نگهداری‌شده به روش انجمادی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۸ بار
۶ بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان تافتون 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۷ تاثیر توام اسانس‌های رازیانه و میخک بر استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، باسیلوس سرئوس، سالمونلا تیفی و انتروباکتر ائروژنز با استفاده از روش چکربورد (شاخص غلظت بازدارنده افتراقی) 1401/2/15 - Get XML Data ۵۱ بار
۸ تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوِژیکی بتاگلوگان حاصل از آرد یولاف 1401/2/15 - Get XML Data ۵۲ بار
۹ مقایسه میزان فعالیت آنتی اکسیدانی در دو گیاه ریحان (Ocimum basilicum)و گل حنا (Impatiens walleriana) و بررسی خواص ضد میکروبی و ضد سرطانی آنها بر روی سرطان تخمدان 1401/2/15 - Get XML Data ۵۵ بار
۱۰ بررسی تأثیر افزودن نشاسته مقاوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۱ بررسی تاثیر نانوامولسیون اسانس ترخون بر بیان ژن های حدت اشرشیاکلی انتروهموراژیک 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۲ تأثیر فراصوت حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر نشاسته ذرت-صمغ عربی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۱۳ طراحی و ساخت دستگاه آنالیزگر بافت چند منظوره با قابلیت تحلیل خصوصیات بافتی در شرایط دما و رطوبت کنترل شده 1401/2/15 - Get XML Data ۵۹ بار
۱۴ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی مربای کم کالری فراسودمند به با استفاده از پکتین، صمغ دانه به و قند اینورت آنزیمی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۵ شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدقارچی عصاره هیدرواتانولی میوه عناب بر کپک آسپرژیلوس فلاووس در دانه های ذرت آنزیم بری شده 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه