این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 28 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1399، جلد ۱۷، شماره ۱۰۷
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تعیین شرایط مناسب نگهداری گیاه سالیکورنیای تازه
1401/2/15
-
۴۶ بار
۲
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی پودر تفاله لیمو ترش و قند مایع خرما
1401/2/15
-
۴۰ بار
۳
بهینه سازی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست سیب
1401/2/15
-
۴۳ بار
۴
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتودکسترین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی کم کالری
1401/2/15
-
۴۷ بار
۵
تأثیر درجه استخراج آرد و آنزیمهای آمیلاز و زایلاناز بر بافت و ویژگیهای حسی نان بربری
1401/2/15
-
۴۳ بار
۶
بررسی برخی ویژگیهای فیزیکی پودر نوشیدنی فوری بر پایه عصاره چغندر قرمز، کف پوشی شده به دو روش هوای داغ و انجمادی
1401/2/15
-
۵۱ بار
۷
بررسی رشد، متابولیسم اسیدهای آلی و قند و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در عصاره عناب
1401/2/15
-
۵۹ بار
۸
بررسی ویژگیهای ممانعتی کاغذهای پوشش دهی و تیمار شده با پلیکاپرولاکتون و نانومواد کریستال سلولز و اکسید روی
1401/2/15
-
۴۴ بار
۹
بررسی مدلهای همدمای جذب بر قابلیت حذف ناخالصی های ملاس رقیق چغندرقند با استفاده از کربن فعال پودری
1401/2/15
-
۴۲ بار
۱۰
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره بره موم و اثر آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن آفتابگردان
1401/2/15
-
۴۵ بار
۱۱
اثر حاملهای مالتودکسترین و صمغ عربی بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی هیدرولیزشدههای کازئین خشک شده به روش پاششی
1401/2/15
-
۴۴ بار
۱۲
اثر غلظت زیست پلیمرهای سدیم کازئینات و صمغ زانتان بر قابلیت تولید اولئوژل بر اساس سیستم امولسیون روغن در آب
1401/2/15
-
۴۹ بار
۱۳
استخراج روغن از دانه ی کلزا همراه با برگ زیتون با روش پرس سرد و بررسی ویژگیهای کیفی آن
1401/2/15
-
۳۹ بار
۱۴
بهینهسازی فرمولاسیون کوکی حاوی پودر پسماند هویج به روش سطح پاسخ
1401/2/15
-
۵۵ بار
۱۵
ارزیابی تولید سرکه عناب و نقش مخمر ساکارومایسس سرویزیه و گلوکز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن
1401/2/15
-
۴۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه