این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1399، جلد ۱۷، شماره ۱۰۷
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تعیین شرایط مناسب نگهداری گیاه سالیکورنیای تازه 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۲ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی پودر تفاله لیمو ترش و قند مایع خرما 1401/2/15 - Get XML Data ۴۰ بار
۳ بهینه سازی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست سیب 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۴ بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتودکسترین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی کم کالری 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۵ تأثیر درجه استخراج آرد و آنزیم‌های آمیلاز و زایلاناز بر بافت و ویژگی‌های حسی نان بربری 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۶ بررسی برخی ویژگی‌های فیزیکی پودر نوشیدنی فوری بر پایه عصاره چغندر قرمز، کف پوشی شده به دو روش هوای داغ و انجمادی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۱ بار
۷ بررسی رشد، متابولیسم اسیدهای آلی و قند و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در عصاره عناب ‌ 1401/2/15 - Get XML Data ۵۹ بار
۸ بررسی ویژگی‌های ممانعتی کاغذهای پوشش دهی و تیمار شده با پلی‌کاپرولاکتون و نانومواد کریستال سلولز و اکسید روی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۹ بررسی مدلهای همدمای جذب بر قابلیت حذف ناخالصی های ملاس رقیق چغندرقند با استفاده از کربن فعال پودری 1401/2/15 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۰ بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره بره موم و اثر آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن آفتابگردان 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۱۱ اثر حامل‌های مالتودکسترین و صمغ عربی بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی هیدرولیزشده‌های کازئین خشک شده به روش پاششی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۲ اثر غلظت زیست پلیمر‌های سدیم کازئینات و صمغ زانتان بر قابلیت تولید اولئوژل بر اساس سیستم امولسیون روغن در آب 1401/2/15 - Get XML Data ۴۹ بار
۱۳ استخراج روغن از دانه ی کلزا همراه با برگ زیتون با روش پرس سرد و بررسی ویژگی‌های کیفی آن 1401/2/15 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۴ بهینه‌سازی فرمولاسیون کوکی حاوی پودر پسماند هویج به روش سطح پاسخ 1401/2/15 - Get XML Data ۵۵ بار
۱۵ ارزیابی تولید سرکه عناب و نقش مخمر ساکارومایسس سرویزیه و گلوکز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه