این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1399، جلد ۱۷، شماره ۱۰۹
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی اثر ضدقارچی اسانس مورت (Myrtus communis)بر پنی‌سیلیوم دیجیتاتوم و پنی‌سیلیوم ایتالیکوم (کپک‌های سبز و آبی میوه پرتقال) 1401/2/15 - Get XML Data ۳۹ بار
۲ بهینه سازی فرمولاسیون سوهان رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد کنجاله سویا و ذرت به روش سطح پاسخ 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۳ بررسی تاثیر آبیاری تناوبی ومقادیر مختلف کود نیتروژن برخصوصیات کیفی مرتبط با ویسکوزیته برنج گیلانه 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۴ اثر ضدباکتریایی عصاره سنبله نقره‌ای بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا با روش‌های رقت آگار و سیلندر پلیت 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۵ اثر عصاره مارچوبه و عصاره چای سبز بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ویژگی‌های حسی کفیر 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۶ بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، تغذیه‌ای و آنتی‌اکسیدانی دو رقم عدس ایرانی سیاه و سبز 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۷ استفاده از شیر سویا در تولید پودر کشک فراسودمند و تعیین ویژگی های آن 1401/2/15 - Get XML Data ۳۷ بار
۸ بررسی تاثیر عصاره اتانولی گل و برگ گیاه رازک بر عمر انبارداری و خواص کیفی میوه توت فرنگی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۹ اثر اگزالیک‌اسید بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی میوه ازگیل‌ژاپنی (Eriobotrya japonica Lindl.) طی مدت انبارداری 1401/2/15 - Get XML Data ۳۵ بار
۱۰ بررسی تغییرات عصاره متانولی بذر خار مریم در شرایط تنش خشکی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۸ بار
۱۱ تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی راندمان و ویژگیهای عملکردی بتاگلوکان حاصل از آرد یولاف 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۲ بهینه سازی شرایط تولید (غلظت صمغ دانه بالنگو، دما و زمان سرخ کردن) ورقه های کدوی سرخ شده کم چرب با ‌استفاده روش سطح پاسخ 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۳ تشخیص آفات متداول مرکبات در شمال ایران با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۳ بار
۱۴ بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق 1401/2/15 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۵ تاثیر مهارکنندگی برخی اسانس های گیاهی روی کپک سبز (Penicillium digitatum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت میوه لیمو 1401/2/15 - Get XML Data ۵۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه