این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1400، جلد ۱۸، شماره ۱۱۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ جداسازی و شناسایی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ به روش های مبتنی بر کشت و مولکولی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۲ شناسایی آفلاتوکسین M۱ در شیر به کمک آپتاسنسور الکتروشیمیایی مبتنی بر الکترود صفحه-چاپی و روش ولتامتری چرخه‌ای 1401/2/15 - Get XML Data ۴۲ بار
۳ اسانس کندر (Boswellia sacra) : قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر تعدادی از سویه‌های عامل فساد میوه توت‌فرنگی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۴ اثر پلاسمای سرد بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی صمغ گوار 1401/2/15 - Get XML Data ۵۴ بار
۵ تاثیر بسته بندی با فیلم خوراکی نشاسته ساگو حاوی عصاره گیاه پنیرباد بر خواص کیفی فیله مرغ 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۶ بررسی جایگزینی شکر و چربی با عصاره‌ی مالت و اینولین در تولید سیروپ رژیمی به کار رفته در بستنی پروبیوتیک 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۷ ارزیابی فعالیت شیمیایی و اثر ضدقارچی اسانس‌ پنج انگشت (Vitex agnus-castus) بر پنی‌سیلیوم دیجیتاتوم و پنی‌سیلیوم ایتالیکوم عامل کپک‌زدگی میوه‌ پرتقال 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۸ بررسی ویژگیهای رئولوژیکی، بافتی، حسی و رنگی ژله سیب غنی شده با جلبک اسپیرولینا 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۹ غیر فعال سازی غیر حرارتی آنزیم پراکسیداز کدو سبز: مدل‌سازی سطح پاسخ تأثیر اسانس‌های زیره، رازیانه و میخک 1401/2/15 - Get XML Data ۴۹ بار
۱۰ بررسی اثر آنزیم تریپسین و باکتری‌های پروبیوتیک و بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۱ اثر پوشش خوراکی تهیه شده از صمغ دانه مرو بر سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش‌های بادمجان طی فرآیند سرخ کردن 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۱۲ بررسی اثر حلال و روش استخراج بر محتوی فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ مورینگا الیفرا (Moringa oleifera) 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۳ بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی و عصاره پنیرک به عنوان نگهدارنده طبیعی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی سس مایونز 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۴ مطالعه اثر عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) بر محتوای آکریل‌آمید و خصوصیات کیفی سیب‌زمینی سرخ‌شده 1401/2/15 - Get XML Data ۳۷ بار
۱۵ بررسی تاثیر نانو ذرات اکسیدروی و بتاگلوکان بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر ژلاتین در طی نگهداری فیله مرغ 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۶ مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوشش‌دهی شده با کیتوزان در شرایط بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده 1401/2/15 - Get XML Data ۴۹ بار
۱۷ بهینه سازی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی LAFTI-L۲۶ و خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند طعم دار قالبی حاوی شیره انگور 1401/2/15 - Get XML Data ۵۵ بار
۱۸ بررسی امکان بهبود خصوصیات کمی و کیفی نان تست با استفاده از خمیرترش تهیه شده از نوشیدنی کامبوجا و شیر سویا و آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم 1401/2/15 - Get XML Data ۵۷ بار
۱۹ بررسی تاثیر استفاده از پودر عصاره چوبک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر یخ 1401/2/15 - Get XML Data ۴۰ بار
۲۰ مدل‌سازی سطح پاسخ تغییرات افت وزن، ویتامین ث و ویژگی‌های رنگی دانه‌های انار (رقم شهسوار یزدی) طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ 1401/2/15 - Get XML Data ۵۴ بار
۲۱ بررسی اثر افزودن هیدروکلویید ها بر خواص رئولوژیکی و شیمیایی ارقام برنج با آمیلوز بالا 1401/2/15 - Get XML Data ۳۹ بار
۲۲ شبیه سازی چروکیدگی و انتقال رطوبت و حرارت در خشک کردن چغندر لبویی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۲۳ ماست کم چرب فراسودمند غنی شده با آرد دانه بزرک 1401/2/15 - Get XML Data ۳۶ بار
۲۴ بررسی کینتیک جوانه زنی و رشد شعاعی کپک آسپرژیلوس فومیگاتوس جدا شده از کیک روغنی تحت شرایط مختلف فعالیت آبی و دما 1401/2/15 - Get XML Data ۵۴ بار
۲۵ بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک بی‌دانه با پیش‌تیمار میدان الکتریکی پالسی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۲۶ بررسی محتوای پروتئینی و ارتباط فعالیت آنزیمی با اثر ضد میکروبی نمونه‌های‌ عسل ایرانی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۲۷ تآثیر افزودن عصاره چای سبز و استویا به نوشیدنی کامبوجا بر خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن 1401/2/15 - Get XML Data ۵۱ بار
۲۸ بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی ماست غنی‌شده حاوی پودر کدوحلوایی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۲ بار
۲۹ مطالعه تأثیر کود نیتروژن و فرایند نیم جوش کردن بر محتوای فلزات سنگین دانه برنج 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۳۰ بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی، آنتی‌باکتریالی و ضد قارچی پوشش‌های خوراکی حاوی عصاره درمنه شرقی (Artemisia scoparia waldst&Kit ) در همبرگر و افزایش ضریب سلامتی فراورده تولید شده 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه