این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1400، جلد ۱۸، شماره ۱۱۶
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ خشک کردن حامل‌های لیپیدی نانوساختار (NLC) با استفاده از خشک‌کن پاششی و با کمک مالتودکسترین 1401/2/15 - Get XML Data ۳۷ بار
۲ بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی اینولین و شیره انگور 1401/2/15 - Get XML Data ۴۰ بار
۳ اثر آویشن‌شیرازی (Zataria multiflora Boiss) پرتو دیده با دز متوسط اشعه گاما بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) حاوی پوشش فعال بر پایه کازئینات سدیم 1401/2/15 - Get XML Data ۳۹ بار
۴ بهینه یابی اثر صمغ‌های پکتین و کربوکسی متیل سلولز بر جذب روغن،خواص بافتی و تغییرات رنگ خلال نیمه سرخ شده سیب‌زمینی (فرنچ فرایز) با استفاده از روش سطح پاسخ 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۵ بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره هیدروالکلی پوست لیمو ترش بر روی باکتری های گرم منفی و گرم مثبت 1401/2/15 - Get XML Data ۶۰ بار
۶ اثر بسته بندی فعال بر مبنای فیلم‌های پلی‌اتیلنی/پروپیلنی حاوی تیمول بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری سالاد فصل 1401/2/15 - Get XML Data ۴۲ بار
۷ ویژگی های ضد اکسایشی و ممانعت کنندگی آنزیم آلفا-آمیلاز و آلفا-گلوکوزیداز پلی ساکاریدهای سولفاته خالص سازی شده از گیاه آب شیرین Myriophyllum spicatum L. 1401/2/15 - Get XML Data ۵۲ بار
۸ تأثیر پکتین با گروه‌های متوکسیل پایین بر ویژگی‌های ساختاری گویچه‌های چربی خامه سنگین: مطالعه فاز پراکنده مبتنی بر اندازه و مورفولوژی ذرات 1401/2/15 - Get XML Data ۳۹ بار
۹ بررسی خواص فیزیکی - شیمیایی و حسی ژله غنی شده با کلسیم و ویتامین D۳ 1401/2/15 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۰ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی اکسیدانی و حسی سه نوع ماست پروبیوتیک کم چرب فراسودمند 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۱ اثر تیمار پس از برداشتی کلرید‌کلسیم بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه برخی از ژنوتیپ‌های زغال‌اخته 1401/2/15 - Get XML Data ۴۰ بار
۱۲ درجه‌بندی بصری گوجه‌فرنگی گیلاسی پوشش‌دار شده با ژل آلوئه‌ورا حاوی روغن شاهدانه با روش‌های تجزیه و تحلیل مولفه‌های اصلی، شبکه عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۳ بررسی اثر افزودن اسانس تخم گشنیز بر برخی ویژگی‌های گوشت بره چرخ شده تلقیح شده با لیستریا اینوکوا طی دوره نگهداری 1401/2/15 - Get XML Data ۴۰ بار
۱۴ پیش بینی زمان انجماد و مدل سازی عددی انتقال حرارت در حین فرآیند انجماد 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۱۵ مقایسه اثرات عصاره های فلفل قرمز، سیاه و دلمه ای بر میزان تولید آفلاتوکسین، عدد پراکسید و ویژگی های حسی در پسته 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۶ اثر اسانس‌های پونه، آویشن و رزماری در مقایسه با ترشیو بوتیل هیدروکینون بر ویژگی های کیفی روغن سیاه دانه در طی نگهداری 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۱۷ بررسی نقش لیمونن به عنوان یک ترکیب زیست‌فعال در صنعت غذا و دارو 1401/2/15 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۸ نقش دمای انتقال شیشه ای در کنترل تغییرات رنگ و بافت انجیر خشک 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۱۹ بررسی ترکیبات فنولی و آنتی اکسیدانی عصاره دو گیاه (Dianthus caryophylus ,Fumaria vaillant)با استفاده از روشهای TLC و HPLC 1401/2/15 - Get XML Data ۴۰ بار
۲۰ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست نوشیدنی سین بیوتیک تولید شده‌ از آغوز و شیر گاومیش 1401/2/15 - Get XML Data ۴۸ بار
۲۱ استفاده از کنسانتره پروتئین سویا و کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک بژی برساق 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۲۲ امکان سنجی تولید ماست کم‌کالری سین‌بیوتیک با استفاده از آرد موز سبز و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن 1401/2/15 - Get XML Data ۴۹ بار
۲۳ تشخیص روغن زیتون آلوده به فلزات سنگین توسط سامانه سه الکترودی مبتنی بر ولتامتری چرخه ای 1401/2/15 - Get XML Data ۵۶ بار
۲۴ بررسی وضعیت و میزان فراوانی رنگ‌های مصنوعی به کاررفته در انواع محصولات گوشتی عرضه شده در شهر یزد در سال ۱۳۹۷ 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۲۵ مقایسه تاثیر نگهدارنده‌های طبیعی (نانولیپوزوم و نانونیوزوم حاوی عصاره برگ مورد ) و نگهدارنده شیمیایی بنزوات سدیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی سس مایونز 1401/2/15 - Get XML Data ۶۴ بار
۲۶ ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی حنا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۲۷ شبیه‌سازی عددی فرآیند انتقال حرارت در سیب‌زمینی تحت دمای بالا به روش اجزا محدود 1401/2/15 - Get XML Data ۴۹ بار
۲۸ اثر افزودنی آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی، صمغ گوار، کازئینات سدیم بر نان تافتون فاقد گلوتن (بر پایه پودر سیب زمینی واریته آگریا) 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۲۹ بررسی سینتیک رطوبت و پارامترهای انتقال جرم چیپس سیب زمینی طی سرخ کردن با هوای داغ 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۳۰ مروری نظام‌مند بر مخاطرات ناشی از مصرف عسل و حد مجاز آن‌ها علیرغم خصوصیات مفید تغذیه‌ای و شفابخش آن 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه