این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1400، جلد ۱۸، شماره ۱۱۷
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی کیفیت تخم مرغ محلی از نظر نطفه داری در دوره انبار مانی به کمک طیف سنجی مرئی-فروسرخ نزدیک 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۲ تاثیر افزودن پودر زرشک (Berberis vulgaris) بر ویژگی‌های فیزیکی – شیمیایی و میکروبی ذرت حجیم شده فراسودمند 1401/2/15 - Get XML Data ۳۸ بار
۳ بررسی پتانسیل رنگبری اکسیدهای آلومینیوم و منیزیم در صنعت روغن خوراکی 1401/2/15 - Get XML Data ۳۸ بار
۴ تولید شکلات تلخ فراسودمند توسط جایگزینی پودر کاکائو با پودر غلاف خرنوب 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۵ مقایسه اثربخشی دو پری‌بیوتیک اینولین و آرد موز سبز بر زنده‌مانی باکتری‌های لاکتوباسیلوس پلانتاروم و باسیلوس کواگولانس در ماست سین‌بیوتیک کم‌کالری 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۶ مدلسازی سطح پاسخ انتقال جرم و بازجذب مجدد آب ورقه های نازک سیب درختی طی خشک کردن اسمزی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۷ بررسی کارایی کنجاله پروتئین ذرت و کنجاله ارده به ‌عنوان جایگزین گلوتن در فرمولاسیون دونات تخمیری 1401/2/15 - Get XML Data ۴۲ بار
۸ بررسی تاثیر ریزجلبک دونالیلا سالینا Dunaliella salina بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست 1401/2/15 - Get XML Data ۳۸ بار
۹ بررسی ویژگی‌های شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره متانولی ترشک بر باکتری‌های انتروباکتر ائروژنز، سالمونلا تیفی، استافیلوکوکوس اورئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز: یک مطالعه آزمایشگاهی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۱۰ تاثیر روش‌های مختلف خشک کردن بر بازده استخراج، ترکیبات شیمیایی، محتوای فنولی و فلاونوئیدی کل و فعالیت ضد اکسایشی اسانس اندام هوایی گیاه چویر (Ferulago angulata Boiss) 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۱ جداسازی و شناسایی کپک های مولد فساد در دوغ ایرانی بر پایه روش های مورفولوژیکی و مولکولی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۲ ویژگی ضداکسایشی و ممانعت کنندگی آلفا آمیلازی و آلفاگلوکوزیدازی پلی ساکارید با روش آنزیمی و اسیدی از پوست انار 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۳ تولید آبکافته زیست فعال از گلوتن گندم با عصاره گیاه کارده 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۱۴ تولید بسته‌بندی هوشمند بر پایه صمغ درخت هلو و کورکومین به منظور تشخیص فساد ماهی 1401/2/15 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۵ تاثیر نانو کپسول اسانس رزماری در حفظ کیفیت و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) طی انبارمانی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۱۶ ارزیابی کارایی رنگ و قدرت آنتی اکسیدانی عصاره آنتوسیانینی پودر پوست انار حاصل از استخراج با حلال 1401/2/15 - Get XML Data ۵۸ بار
۱۷ بهینه‌یابی استخراج پکتین از ضایعات سیب درختی به روش سطح-پاسخ 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۸ بررسی اثر ژلاتین بر ویژگی‌های کف پروتئین‌های سدیم کازئینات و آلبومین 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۱۹ تشخیص تقلب افزودن روغن‌های گیاهی (پالم، سویا و ذرت) به روغن زیتون با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا و پروفایل توکوفرول ها و توکوتری انول ها 1401/2/15 - Get XML Data ۵۴ بار
۲۰ اثر جایگزینی نیتریت سدیم با نانوامولسیون اسانس زنیان وکیتوزان بر برخی ویژ‌گی‌های شیمیایی‌ و ماندگاری کالباس گوشت قرمز در دمای یخچال 1401/2/15 - Get XML Data ۵۴ بار
۲۱ اثر اسانس گیاهان مشکک .Ducrosia anethifolia (DC.) Boiss و کلپوره L. Teucrium polium برروی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک در طول زمان نگهداری 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۲۲ تولید نانوحامل های لیپیدی حاوی کورکومین و ارزیابی ویژگی های کیفی آنن 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۲۳ بررسی اثر نوع دانه‌گرده بر صفات مورفولوژیکی، میزان روغن، اسیدهای چرب و برخی عناصر نتاج حاصل از تلاقی کنترل شده بادام رقم شاهرود ۱۲ 1401/2/15 - Get XML Data ۳۶ بار
۲۴ ارزیابی تاثیر سامانه پیوسته پرتودهی فرابنفش بر ویژگی‌های کیفی آب لیمو 1401/2/15 - Get XML Data ۳۸ بار
۲۵ آنالیز حساسیت مدلهای رگرسیون ویژگی های فیزیکیوشیمیایی و رئولوژیکی پودر کشک حاوی عصاره بذرکتان 1401/2/15 - Get XML Data ۵۴ بار
۲۶ اثر فیبر نارنج (L. (Citrus uranium بر روی ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و حسی بستنی کم چرب 1401/2/15 - Get XML Data ۳۸ بار
۲۷ بررسی عوامل موثر بر رفتار خرید مصرف‌کنندگان محصولات غذایی سبز 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۲۸ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضد میکروبی نانوکامپوزیت حاصل از صمغ غلاف داخلی باقلا حاوی نانو ذره دی اکسید تیتانیوم و اسانس پونه کوهی 1401/2/15 - Get XML Data ۳۹ بار
۲۹ بررسی تاثیر افزودن سبوس گندم و رطوبت ورودی در فرآیند اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی اسنک حجیم سبوس‌دار بر پایه گندم 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۳۰ بررسی اثر پری‌بیوتیکی آرد نخودچی برزنده‌مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پاراکازئی در ماست میوه‌ای حاوی پوره سیب و خواص کیفی آن 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه