این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1400، جلد ۱۸، شماره ۱۱۸
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی امکان تولید دمنوش گیاهی سین‌بیوتیک بر پایه کاسنی، سیر و سیب‌زمینی‌ترشی توسط باکتری‌های پروبیوتیک 1401/2/15 - Get XML Data ۵۳ بار
۲ فعالیت سطحی و بین‌ سطحی کانژوگه ایزوله پروتئین آب‌پنیر-صمغ ژلان بعنوان تابعی از درجه پلیمریزاسیون 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۳ استفاده از بتاکاروتن درون پوشانی شده با پروتئین آب پنیر و کازئین و بررسی اثرات آن در ماندگاری روغن کانولا طی شرایط نگهداری 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۴ ارزیابی هم افزایی آنزیم های گلوکز اکسیداز ولیپاز برخواص رئولوژیک آرد ونان بربری فرموله شده با جایگزینی نسبی آرد ذرت 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۵ اثر پوشش‌دهی با صمغ‌های دانه مرو، دانه ریحان و گزانتان بر خصوصیات ظاهری برش‌های خشک‌شده میوه “به” 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۶ زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در بستنی کاکائویی حاوی شیرین‌کننده استویا 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۷ بررسی شیوع آلودگی اشریشیا کلی O۱۵۷:H۷ در بستنی‌های سنتی و دست‌ساز در واحدهای صنفی عرضه‌کننده بستنی شهر بندرعباس و ارزیابی محیط کروموژنیک در مقایسه با محیط استاندارد برای تشخیص آن 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۸ تاثیراسید اولئیک و موم زنبور عسل بر عملکرد فیلم های بسته بندی امولسیونی بر پایه پودر نرم گندم 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۹ تأثیر شستشو و پوشش نانومرکب فعال کربوکسی‌متیل سلولز- نانو رس حاوی عصاره مرزنجوش (Origanum vulgare L) بر کیفیت تخم‌مرغ طی دوره نگهداری در دمای محیط 1401/2/15 - Get XML Data ۳۷ بار
۱۰ تاثیر افزودن روغن مغز بنه ((Pistacia atlantica و میکرولیپوزوم‌های آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و حسی خامه کم چرب 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۱ اثر اسانس دانه زیر سیاه (Bunium persicum) انکپسوله شده با صمغ بذر ریحان (Ocimum basilicum L.) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان نگهداری شده در دمای یخچال 1401/2/15 - Get XML Data ۵۱ بار
۱۲ انتقال دانش از یک موسسه‌ی پژوهشی به تولیدکنندگان روستایی برای بهبود ایمنی و شرایط بهداشتی تولید فرآورده‌های لبنی محلی ؛ مطالعه‌ی موردی- پنیر لیقوان 1401/2/15 - Get XML Data ۵۲ بار
۱۳ بررسی تاثیر آرد پوست موز، صمغ دانه ریحان و قدومه شیرازی بر کیک حاوی شیره انجیر و خرما 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۴ بهینه سازی و مدل سازی شرایط استخراج گاما آمینوبوتیریک اسید( گابا) از باکتری لاکتوباسیلوس برویس۱۰۸۱۸IBRC تحت تاثیر شوک گرمایی به روش سطح پاسخ 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۵ بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در فست فودهای شهر تهران 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۱۶ تولید آب آناناس پروبیوتیک با ریزپوشانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم توسط صمغ‌های کیتوزان و کتیرا 1401/2/15 - Get XML Data ۵۵ بار
۱۷ جداسازی و شناسایی رنگ های مصنوعی موجود در مواد غذایی عرضه شده در سطح شهرستان تربت حیدریه در سال ۹۹-۱۳۹۸ با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک 1401/2/15 - Get XML Data ۵۵ بار
۱۸ بررسی امکان تولید نان سلیاکی با به کارگیری خمیر ترش ذرت لاکتیکی با استفاده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم در دو سطح ۵ و ۱۰ درصد 1401/2/15 - Get XML Data ۳۷ بار
۱۹ بررسی عوامل موثر در طراحی دستگاه پخت نان بر ویژگی‌های کیفی و بافتی نان مسطح خانگی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۵ بار
۲۰ تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج با فیتات کاهش یافته بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی مرغ برگر 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۲۱ اثر پوشش خوراکی ژلاتین - اسانس نعناع (Mentha spicata) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۲۲ اسانس زولنگ: فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی، فعالیت ضدمیکروبی و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک نالیدیکسیک اسید در شرایط آزمایشگاهی 1401/2/15 - Get XML Data ۳۸ بار
۲۳ بررسی اثر روش استخراج با حلال‌های آب و اتانول بر ویژگی‌های ضد‌اکسایشی و ضدمیکروبی عصاره برگ به‌لیمو 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۲۴ بررسی افزودن ترکیبات آنتی‌اکسیدانی استخراج شده برگ چغندرقند به روش فراصوت بر پایداری اکسایشی روغن سویا 1401/2/15 - Get XML Data ۴۲ بار
۲۵ بررسی بر رفتار خشک شدن کدوحلوایی به روش تابشی انکساری- هوای داغ 1401/2/15 - Get XML Data ۴۸ بار
۲۶ غنی سازی و بهینه سازی مقادیر فیبر گندم و اسانس شوید در دوغ سین بیوتیک با استفاده از روش سطح پاسخ 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۲۷ بررسی مقایسه‌ای بین روش‌های غرقابی، ﻣﺎﻳﻜﺮووﻳﻮ و فراصوت جهت استخراج عصاره پوست لیموترش و ﺑﺮرسی ﺧﺼﻮﺻﻴﺎت ﺿﺪ اﻛﺴﻴﺪاﻧﻲ آن 1401/2/15 - Get XML Data ۴۰ بار
۲۸ بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی شیر کاکائوی فراسودمند حاوی شیره توت،آب پنیر و هیدروکلوئیدهای مختلف 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۲۹ مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی فنول های آزاد و باند شده نانوریزپوشانی شده عصاره پوست کیوی در افزایش پایداری اکسایشی روغن سویا 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۳۰ بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی (رفتار خزش) مربا آلبالو بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه