این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 28 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1400، جلد ۱۸، شماره ۱۱۸
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی امکان تولید دمنوش گیاهی سینبیوتیک بر پایه کاسنی، سیر و سیبزمینیترشی توسط باکتریهای پروبیوتیک
1401/2/15
-
۵۳ بار
۲
فعالیت سطحی و بین سطحی کانژوگه ایزوله پروتئین آبپنیر-صمغ ژلان بعنوان تابعی از درجه پلیمریزاسیون
1401/2/15
-
۴۵ بار
۳
استفاده از بتاکاروتن درون پوشانی شده با پروتئین آب پنیر و کازئین و بررسی اثرات آن در ماندگاری روغن کانولا طی شرایط نگهداری
1401/2/15
-
۴۷ بار
۴
ارزیابی هم افزایی آنزیم های گلوکز اکسیداز ولیپاز برخواص رئولوژیک آرد ونان بربری فرموله شده با جایگزینی نسبی آرد ذرت
1401/2/15
-
۴۷ بار
۵
اثر پوششدهی با صمغهای دانه مرو، دانه ریحان و گزانتان بر خصوصیات ظاهری برشهای خشکشده میوه “به”
1401/2/15
-
۵۰ بار
۶
زندهمانی بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در بستنی کاکائویی حاوی شیرینکننده استویا
1401/2/15
-
۴۳ بار
۷
بررسی شیوع آلودگی اشریشیا کلی O۱۵۷:H۷ در بستنیهای سنتی و دستساز در واحدهای صنفی عرضهکننده بستنی شهر بندرعباس و ارزیابی محیط کروموژنیک در مقایسه با محیط استاندارد برای تشخیص آن
1401/2/15
-
۴۶ بار
۸
تاثیراسید اولئیک و موم زنبور عسل بر عملکرد فیلم های بسته بندی امولسیونی بر پایه پودر نرم گندم
1401/2/15
-
۴۳ بار
۹
تأثیر شستشو و پوشش نانومرکب فعال کربوکسیمتیل سلولز- نانو رس حاوی عصاره مرزنجوش (Origanum vulgare L) بر کیفیت تخممرغ طی دوره نگهداری در دمای محیط
1401/2/15
-
۳۷ بار
۱۰
تاثیر افزودن روغن مغز بنه ((Pistacia atlantica و میکرولیپوزومهای آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و حسی خامه کم چرب
1401/2/15
-
۵۰ بار
۱۱
اثر اسانس دانه زیر سیاه (Bunium persicum) انکپسوله شده با صمغ بذر ریحان (Ocimum basilicum L.) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان نگهداری شده در دمای یخچال
1401/2/15
-
۵۱ بار
۱۲
انتقال دانش از یک موسسهی پژوهشی به تولیدکنندگان روستایی برای بهبود ایمنی و شرایط بهداشتی تولید فرآوردههای لبنی محلی ؛ مطالعهی موردی- پنیر لیقوان
1401/2/15
-
۵۲ بار
۱۳
بررسی تاثیر آرد پوست موز، صمغ دانه ریحان و قدومه شیرازی بر کیک حاوی شیره انجیر و خرما
1401/2/15
-
۴۱ بار
۱۴
بهینه سازی و مدل سازی شرایط استخراج گاما آمینوبوتیریک اسید( گابا) از باکتری لاکتوباسیلوس برویس۱۰۸۱۸IBRC تحت تاثیر شوک گرمایی به روش سطح پاسخ
1401/2/15
-
۵۰ بار
۱۵
بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در فست فودهای شهر تهران
1401/2/15
-
۴۷ بار
۱۶
تولید آب آناناس پروبیوتیک با ریزپوشانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم توسط صمغهای کیتوزان و کتیرا
1401/2/15
-
۵۵ بار
۱۷
جداسازی و شناسایی رنگ های مصنوعی موجود در مواد غذایی عرضه شده در سطح شهرستان تربت حیدریه در سال ۹۹-۱۳۹۸ با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک
1401/2/15
-
۵۵ بار
۱۸
بررسی امکان تولید نان سلیاکی با به کارگیری خمیر ترش ذرت لاکتیکی با استفاده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم در دو سطح ۵ و ۱۰ درصد
1401/2/15
-
۳۷ بار
۱۹
بررسی عوامل موثر در طراحی دستگاه پخت نان بر ویژگیهای کیفی و بافتی نان مسطح خانگی
1401/2/15
-
۵۵ بار
۲۰
تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج با فیتات کاهش یافته بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مرغ برگر
1401/2/15
-
۴۵ بار
۲۱
اثر پوشش خوراکی ژلاتین - اسانس نعناع (Mentha spicata) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد
1401/2/15
-
۵۰ بار
۲۲
اسانس زولنگ: فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی، فعالیت ضدمیکروبی و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک نالیدیکسیک اسید در شرایط آزمایشگاهی
1401/2/15
-
۳۸ بار
۲۳
بررسی اثر روش استخراج با حلالهای آب و اتانول بر ویژگیهای ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره برگ بهلیمو
1401/2/15
-
۴۱ بار
۲۴
بررسی افزودن ترکیبات آنتیاکسیدانی استخراج شده برگ چغندرقند به روش فراصوت بر پایداری اکسایشی روغن سویا
1401/2/15
-
۴۲ بار
۲۵
بررسی بر رفتار خشک شدن کدوحلوایی به روش تابشی انکساری- هوای داغ
1401/2/15
-
۴۸ بار
۲۶
غنی سازی و بهینه سازی مقادیر فیبر گندم و اسانس شوید در دوغ سین بیوتیک با استفاده از روش سطح پاسخ
1401/2/15
-
۴۳ بار
۲۷
بررسی مقایسهای بین روشهای غرقابی، ﻣﺎﻳﻜﺮووﻳﻮ و فراصوت جهت استخراج عصاره پوست لیموترش و ﺑﺮرسی ﺧﺼﻮﺻﻴﺎت ﺿﺪ اﻛﺴﻴﺪاﻧﻲ آن
1401/2/15
-
۴۰ بار
۲۸
بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی شیر کاکائوی فراسودمند حاوی شیره توت،آب پنیر و هیدروکلوئیدهای مختلف
1401/2/15
-
۵۰ بار
۲۹
مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی فنول های آزاد و باند شده نانوریزپوشانی شده عصاره پوست کیوی در افزایش پایداری اکسایشی روغن سویا
1401/2/15
-
۴۳ بار
۳۰
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی (رفتار خزش) مربا آلبالو بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ
1401/2/15
-
۴۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه