این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1400، جلد ۱۸، شماره ۱۲۰
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی اثر قطبیت حلال‌های مختلف و زمان جهت استخراج ترکیبات مؤثره عصاره پوست لیمو ترش با امواج فراصوت 1401/2/15 - Get XML Data ۵۷ بار
۲ مقایسه اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک در حالت تیمار سطحی و حجمی بر خواص شیمیایی و فیزیکی زعفران 1401/2/15 - Get XML Data ۶۳ بار
۳ ارزیابی دما و پارامترهای امواج میدان پالسی الکتریکی در استخراج قند از هویج 1401/2/15 - Get XML Data ۴۹ بار
۴ بررسی اثر ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) بر کیفیت و ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در مدت نگهداری دریخچال 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۵ بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره میوه هندوانه کوهی به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری 1401/2/15 - Get XML Data ۵۵ بار
۶ بهینه سازی فرمولاسیون شکلات صبحانه پروبیوتیک 1401/2/15 - Get XML Data ۵۵ بار
۷ بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان مسطح فراسودمند بدون گلوتن با جایگزین آرد جوانه های گندم، عدس، ماش 1401/2/15 - Get XML Data ۴۸ بار
۸ بررسی تأثیر افزودن پودر دانه زنیان(Carum copticum) بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن 1401/2/15 - Get XML Data ۵۷ بار
۹ ارزیابی شاخص‌های کیفی و ترکیبات زیست‌فعال روغن برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های امیدبخش زیتون در منطقه طارم استان زنجان 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۰ بهبود ویژ‌گی‌های حسی پنیر موزارلا با استفاده از باکتری‌های اسیدلاکتیک پنیر سنتی قوچان 1401/2/15 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۱ تأثیر هندسه محصول بر روی مدل سازی دقیق انتقال حرارت میوه های دارای شکل نامنظم در حین فرایند آنزیم‌بری 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۲ استفاده از ارزن به عنوان جایگزین آرد گندم در تولید کیک یزدی با گلوتن کاهش یافته 1401/2/15 - Get XML Data ۵۷ بار
۱۳ اثر پوشش خوراکی فعال بر پایه نشاسته حاوی اسانس سیر و پوست لیموترش روی خصوصیات فیله ماهی شیر 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۴ استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با روش تقطیر مقاومتی و مدل‌سازی سینتیک استخراج با شبکه عصبی مصنوعی 1401/2/15 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۵ بهینه سازی فرمولاسیون تورتیلا حاوی پودر آب پنیر و آرد سویا توسط روش طرح مخلوط رئوس انتهایی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۳ بار
۱۶ انکپسولاسیون همزمان باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-۵) و روغن غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ به روش کواسرواسیون مرکب 1401/2/15 - Get XML Data ۴۸ بار
۱۷ بررسی تاثیر استفاده از آرد جو دوسر و قند مایع خرما بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه محلی سبزوار 1401/2/15 - Get XML Data ۵۶ بار
۱۸ بهینه‌سازی راندمان استخراج روغن دانه مورینگا پرگرینا به کمک پیش‌تیمار مایکروویو 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۹ کاربرد تیمار سطحی پلاسما به منظور تولید فیلم نانوکامپوزیت دو لایه پلی اتیلن ترفتالات-کربوکسی متیل سلولز حاوی نانو ذرات اکسیدروی به عنوان نوعی بسته بندی جدید برای مواد غذایی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۵ بار
۲۰ تعیین خواص مکانیکی چغندرقند (.Beta vulgaris L) در بارگذاری شبه استاتیک 1401/2/15 - Get XML Data ۴۲ بار
۲۱ ریزپوشانی اسانس کاکوتی با استفاده از مالتودکسترین و صمغ عربی به روش خشک کردن پاششی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۱ بار
۲۲ توسعه یک مدل ریاضی برای پیش بینی تغییرات رطوبت گلابی در حین خشک شدن همرفتی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۲۳ ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانو ذرات بر افزایش انبارمانی دوغ 1401/2/15 - Get XML Data ۵۲ بار
۲۴ تهیه فیلم‌های امولسیونی ژلاتین به روش پیکرینگ امولسیون‌ حاوی نانوذرات کیتین 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۲۵ ساخت و بررسی ذرات کروی حک شده مولکولی بعنوان جاذبی با کارایی عالی برای استخراج سریع و انتخابی نیکوتین آمید توسط ستون فاز جامد از گوشت گوساله و آرد گندم 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۲۶ امکان سنجی قابلیت طیف سنجی مرئی/ فروسرخ نزدیک (Vis/NIR) در طبقه بندی نمونه های لیموترش طی دوره انبارمانی با روش های شناسایی PCA، LDA و SVM 1401/2/15 - Get XML Data ۴۸ بار
۲۷ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست هم‌زده سین‌بیوتیک نیم‌چرب حاوی گیاه پنیرک (Malva neglecta) و لاکتولوز 1401/2/15 - Get XML Data ۵۸ بار
۲۸ بررسی تأثیر آرد تریتیکاله و پودر و اسانس زنجبیل در تولید کلوچه فراسودمند 1401/2/15 - Get XML Data ۴۹ بار
۲۹ شناسایی گاما آمینوبوتیریک اسید تولیدشده توسط باکتری Lactobacillus brevis PML۱ به روش کروماتوگرافی لایه‌نازک در محیط کشت حاوی مونوسدیم گلوتامات(MSG) 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۳۰ بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره میوه شاه بلوط هندی(Aesculus hippocastanum) به روش سطح پاسخ و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن بر ثبات اکسیداتیو روغن سویا 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه