این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 21 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1400، جلد ۱۸، شماره ۱۲۰
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثر قطبیت حلالهای مختلف و زمان جهت استخراج ترکیبات مؤثره عصاره پوست لیمو ترش با امواج فراصوت
1401/2/15
-
۵۷ بار
۲
مقایسه اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک در حالت تیمار سطحی و حجمی بر خواص شیمیایی و فیزیکی زعفران
1401/2/15
-
۶۳ بار
۳
ارزیابی دما و پارامترهای امواج میدان پالسی الکتریکی در استخراج قند از هویج
1401/2/15
-
۴۹ بار
۴
بررسی اثر ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) بر کیفیت و ماندگاری قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در مدت نگهداری دریخچال
1401/2/15
-
۵۰ بار
۵
بهینهسازی فرایند استخراج عصاره میوه هندوانه کوهی به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتیاکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدتزمان ماندگاری
1401/2/15
-
۵۵ بار
۶
بهینه سازی فرمولاسیون شکلات صبحانه پروبیوتیک
1401/2/15
-
۵۵ بار
۷
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان مسطح فراسودمند بدون گلوتن با جایگزین آرد جوانه های گندم، عدس، ماش
1401/2/15
-
۴۸ بار
۸
بررسی تأثیر افزودن پودر دانه زنیان(Carum copticum) بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن
1401/2/15
-
۵۷ بار
۹
ارزیابی شاخصهای کیفی و ترکیبات زیستفعال روغن برخی از ارقام و ژنوتیپهای امیدبخش زیتون در منطقه طارم استان زنجان
1401/2/15
-
۴۶ بار
۱۰
بهبود ویژگیهای حسی پنیر موزارلا با استفاده از باکتریهای اسیدلاکتیک پنیر سنتی قوچان
1401/2/15
-
۳۹ بار
۱۱
تأثیر هندسه محصول بر روی مدل سازی دقیق انتقال حرارت میوه های دارای شکل نامنظم در حین فرایند آنزیمبری
1401/2/15
-
۴۶ بار
۱۲
استفاده از ارزن به عنوان جایگزین آرد گندم در تولید کیک یزدی با گلوتن کاهش یافته
1401/2/15
-
۵۷ بار
۱۳
اثر پوشش خوراکی فعال بر پایه نشاسته حاوی اسانس سیر و پوست لیموترش روی خصوصیات فیله ماهی شیر
1401/2/15
-
۴۶ بار
۱۴
استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با روش تقطیر مقاومتی و مدلسازی سینتیک استخراج با شبکه عصبی مصنوعی
1401/2/15
-
۳۹ بار
۱۵
بهینه سازی فرمولاسیون تورتیلا حاوی پودر آب پنیر و آرد سویا توسط روش طرح مخلوط رئوس انتهایی
1401/2/15
-
۵۳ بار
۱۶
انکپسولاسیون همزمان باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-۵) و روغن غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ به روش کواسرواسیون مرکب
1401/2/15
-
۴۸ بار
۱۷
بررسی تاثیر استفاده از آرد جو دوسر و قند مایع خرما بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه محلی سبزوار
1401/2/15
-
۵۶ بار
۱۸
بهینهسازی راندمان استخراج روغن دانه مورینگا پرگرینا به کمک پیشتیمار مایکروویو
1401/2/15
-
۴۱ بار
۱۹
کاربرد تیمار سطحی پلاسما به منظور تولید فیلم نانوکامپوزیت دو لایه پلی اتیلن ترفتالات-کربوکسی متیل سلولز حاوی نانو ذرات اکسیدروی به عنوان نوعی بسته بندی جدید برای مواد غذایی
1401/2/15
-
۵۵ بار
۲۰
تعیین خواص مکانیکی چغندرقند (.Beta vulgaris L) در بارگذاری شبه استاتیک
1401/2/15
-
۴۲ بار
۲۱
ریزپوشانی اسانس کاکوتی با استفاده از مالتودکسترین و صمغ عربی به روش خشک کردن پاششی
1401/2/15
-
۵۱ بار
۲۲
توسعه یک مدل ریاضی برای پیش بینی تغییرات رطوبت گلابی در حین خشک شدن همرفتی
1401/2/15
-
۴۵ بار
۲۳
ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانو ذرات بر افزایش انبارمانی دوغ
1401/2/15
-
۵۲ بار
۲۴
تهیه فیلمهای امولسیونی ژلاتین به روش پیکرینگ امولسیون حاوی نانوذرات کیتین
1401/2/15
-
۴۵ بار
۲۵
ساخت و بررسی ذرات کروی حک شده مولکولی بعنوان جاذبی با کارایی عالی برای استخراج سریع و انتخابی نیکوتین آمید توسط ستون فاز جامد از گوشت گوساله و آرد گندم
1401/2/15
-
۴۱ بار
۲۶
امکان سنجی قابلیت طیف سنجی مرئی/ فروسرخ نزدیک (Vis/NIR) در طبقه بندی نمونه های لیموترش طی دوره انبارمانی با روش های شناسایی PCA، LDA و SVM
1401/2/15
-
۴۸ بار
۲۷
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده سینبیوتیک نیمچرب حاوی گیاه پنیرک (Malva neglecta) و لاکتولوز
1401/2/15
-
۵۸ بار
۲۸
بررسی تأثیر آرد تریتیکاله و پودر و اسانس زنجبیل در تولید کلوچه فراسودمند
1401/2/15
-
۴۹ بار
۲۹
شناسایی گاما آمینوبوتیریک اسید تولیدشده توسط باکتری Lactobacillus brevis PML۱ به روش کروماتوگرافی لایهنازک در محیط کشت حاوی مونوسدیم گلوتامات(MSG)
1401/2/15
-
۴۳ بار
۳۰
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره میوه شاه بلوط هندی(Aesculus hippocastanum) به روش سطح پاسخ و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن بر ثبات اکسیداتیو روغن سویا
1401/2/15
-
۴۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه