این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1400، جلد ۱۸، شماره ۱۲۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تاثیر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب 1401/2/15 - Get XML Data ۴۸ بار
۲ بررسی اثر پروتئین سبوس برنج و صمغ دانه ریحان اصلاح شده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و پایداری خامه قنادی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۳ طراحی بسته بندی نانوکامپوزیت برپایه بیوپلیمر ژلاتین حاوی نانوذره دی اکسید تیتانیوم و عصاره زعفران به منظور کاربرد در بسته بندی مواد غذایی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۴ بار
۴ بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه کلزا (Brasica napus L.) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر انتیاکسیدانی عصاره بر پایداری اکسایشی روغن سویا 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۵ بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی اسانس و عصاره زیره سیاه استخراجی به روش‌های کلونجر و فراصوت 1401/2/15 - Get XML Data ۶۵ بار
۶ ارزیابی تاثیر افزودن آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم 1401/2/15 - Get XML Data ۵۵ بار
۷ نانوالیاف حاصل از الکتروریسی زئین به عنوان نانوحامل اسانس اکالیپتوس: بررسی ویژگی‫ها و خاصیت ضد میکروبی‬‬‬‬‬ 1401/2/15 - Get XML Data ۶۲ بار
۸ مدل‌سازی سینتیکی و بهینه‌سازی فرآیند استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با استفاده از تقطیر آبی با کمک فراصوت 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۹ جداسازی و شناسایی کپک‌های آلوده‌کننده پنیرهای فراپالایشی در شهرستان فسا 1401/2/15 - Get XML Data ۴۰ بار
۱۰ بررسی تاثیر جوشاندن و سرخ کردن عمیق به عنوان دو روش پخت و پز بر میزان نیتروزآمین‌های فرار و هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای (PAHs) کوکتل دودی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۱ بار
۱۱ تأثیر فرآیند فشار بالا بر شیر و فرآورده های شیر 1401/2/15 - Get XML Data ۵۶ بار
۱۲ استفاده از جوانه بروکلی در یک نوع اِسموتی به عنوان نوشیدنی – میان وعده سلامتی بخش: فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۲ بار
۱۳ ارزیابی روش های مختلف استخراج ترکیبات فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی عصاره برگ مورینگا الیفرا 1401/2/15 - Get XML Data ۶۰ بار
۱۴ مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضداکسایشی سرکه‌های سنتی عناب، سیب و انگور با سرکه صنعتی سیب 1401/2/15 - Get XML Data ۵۳ بار
۱۵ بررسی زنده‌مانی سویه‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس ترموفیلوس و تاثیر آن‌ها بر خواص حسی شکلات تلخ پروبیوتیک نگهداری در دمای اتاق و یخچال به مدت ۱۸۰ روز 1401/2/15 - Get XML Data ۴۹ بار
۱۶ بررسی شاخص های کیفی و فساد شیمیایی سیلاژ بیولوژیک تولید شده از ضایعات مرغ و مقایسه آن با پودر گوشت، پودر خون و پودر ماهی کیلکا 1401/2/15 - Get XML Data ۵۶ بار
۱۷ بررسی عناصر معدنی و برخی خصوصیات بیوشیمیایی در آب میوه هشت رقم انار محلی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۳ بار
۱۸ مدل سازی پیشگویانه برای تعیین مدت ‌زمان ماندگاری اسنک های غنی ‌شده با دراژه حاوی اسپیرولینا پلاتنسیس 1401/2/15 - Get XML Data ۵۳ بار
۱۹ درون ‌پوشانی دولایه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به روش‌ های امولسیون و خشک‌ کردن پاششی: بررسی ویژگی‌ها و زنده‌ مانی ریزپوشینه‌ ها در شرایط شبیه‌ سازی شده معده 1401/2/15 - Get XML Data ۵۶ بار
۲۰ اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس های پرتقال و لیمو بر جمعیت میکروبی و خواص ارگانولپتیکی آلوچه فرآوری شده 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۲۱ تأثیر کاربرد عصاره زنجبیل روی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۲۲ تولید مافین کم ساکارز فراسودمند حاوی مالتودکسترین و قاووت سنتی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۲ بار
۲۳ بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره تهیه شده به دو روش سنتی (تخمیری) و صنعتی در فصول مختلف 1401/2/15 - Get XML Data ۶۰ بار
۲۴ بررسی تاثیرافزودن پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی برخصوصیات سوسیس تولیدی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۸ بار
۲۵ تاثیر استفاده از پوشش خوراکی موسیلاژ دانه ریحان به همراه سطوح مختلف عصاره زیره سیاه بر خواص کیفی و ماندگاری پنیر لاکتیکی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۲۶ بررسی سیستماتیک نانوامولسیون های حاوی β-کاروتن تولید شده با استفاده از موسیلاژ دانه به 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۲۷ نگهداری فیله ی فیل ماهی با پوشش حاوی عصاره جلبک Spirulinaدردمای ۱±۴ درجه ی سانتیگراد 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۲۸ مشتقات سلولز به‌عنوان فیلم و پوشش خوراکی؛ ویژگی‌ها و تأثیر بر کیفیت و ماندگاری فرآورده‌های دام، طیور و آبزیان 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۲۹ تاثیر عصاره متانولی ساقه زیرزمینی گیاه علف هرز مرغ (Cynodon dactylon (L.) Pers) بر پایداری اکسایشی روغن سویا تحت شرایط حرارتی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۳۰ غنی سازی نان سیمیت با پودر اسفناج: بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه