این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 28 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1401، جلد ۱۹، شماره ۱۲۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی مدل سینتیکی تجزیه فیتیک اسید و افزایش میزان کلسیم و روی در کشت تنها و همزمان لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اسیدوفیلوس
1401/2/15
-
۶۷ بار
۲
تاثیر غلظتهای مختلف اسید هیومیک بر ویژگیهای مورفولوژیکی، فیتوشیمیایی و فعالیت پاداکسندگی انگور "بیدانه سفید"
1401/2/15
-
۵۹ بار
۳
اثر افزودن فیبر پرتقال و آب انبه بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب سین بیوتیک
1401/2/15
-
۵۰ بار
۴
ارزیابی مهار فعالیت آنزیم های آلفا-آمیلاز و آلفا-گلوکوزیداز با برهم کنش ترکیبات فنولی، فیبر محلول و پروتئین استخراج شده از عدس سبز
1401/2/15
-
۵۸ بار
۵
بررسی خصوصیات شیمیایی و پایداری روغن های کنجد تهیه شده به روش پرس سرد در شهر اهواز
1401/2/15
-
۵۰ بار
۶
ارزیابی تاثیر دود گرم به همراه بستهبندی تحت خلاء بر ویژگیهای حسی، میکروبی، شیمیایی و ماندگاری قرهبرون پرورشی طی نگهداری
1401/2/15
-
۴۶ بار
۷
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه وی پروتئین ایزوله و پکتین حاوی نانو ذرات اکسید مس و رنگدانه چغندر لبویی (بتانین)
1401/2/15
-
۵۲ بار
۸
مقایسه اثر پوشش پروتئینی ایزوله سویا با پوششهای پلیساکاریدی آلژینات سدیم و کلسیم بر میزان جذب روغن برشهای بادمجان در طول فرایند سرخ کردن
1401/2/15
-
۴۶ بار
۹
بررسی اثر پپتیدهای زیست فعال گیاه آمارانت (Amaranthus hypochondriacus ) بر ویژگی های نان باگت
1401/2/15
-
۵۳ بار
۱۰
بررسی اثر عصاره چای سبز بر زندهمانی پروبیوتیک در نوشیدنی پیناکولادا بر پایه آب پنیر تحت شرایط شبیهسازی شده معده و روده
1401/2/15
-
۵۰ بار
۱۱
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی پکتین حاصل از تفاله سیب به دو روش ماکروویو و تیمار با اسید در دمای بالا: بهینهیابی به روش سطح - پاسخ
1401/2/15
-
۶۱ بار
۱۲
بررسی پایداری و برخی خصوصیات امولسیون پیکرینگ حاوی ایزولههای پروتئینی آمارانت تهیه شده با روغن کنجد و ذرت
1401/2/15
-
۶۱ بار
۱۳
طراحی شناساگر رنگ سنجی بر پایه کورکومین برای تشخیص فساد ماهی قزل آلا
1401/2/15
-
۴۶ بار
۱۴
بررسی خواص بافتی و حسی ماستهای تولیدی توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای گوسفندی مناطق مشهد، همدان و دزفول
1401/2/15
-
۵۱ بار
۱۵
ارزیابی و مدلسازی سینتیک رهایش اسانس بومادران (Achillea millefolium L.) از فیلم فعال ژلاتین-آلژینات سدیم به شبیهسازهای غذایی
1401/2/15
-
۴۸ بار
۱۶
بررسی روشهای ماسیراسیون و اولتراسوند بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی، آنتیآلزایمری و ضدمیکروبی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic)
1401/2/15
-
۵۵ بار
۱۷
بررسی اثر عملکرد ژل جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک کم کالری
1401/2/15
-
۶۱ بار
۱۸
بررسی تأثیر افزودن آنزیم آلفاآمیلاز و آلژینات سدیم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان
1401/2/15
-
۴۹ بار
۱۹
کاربرد ترکیبات فیتوشیمیایی استخراج شده از عصاره پوست لیموشیرین از طریق جذب و واجذب توسط گرافن اکساید بهعنوان آنتیاکسیدان در روغن سرخکردنی
1401/2/15
-
۵۶ بار
۲۰
بررسی غلظت فلزات سنگین در نمونه های مختلف برنج با استفاده از جذب اتمی
1401/2/15
-
۴۷ بار
۲۱
تولید پنیر خامه ای کم چرب سین بیوتیک با استفاده از صمغ قدومه شهری و کتان
1401/2/15
-
۶۵ بار
۲۲
بررسی اثر نوع روغن و نسبت محصول به روغن بر توزیع دما، افت رطوبت و جذب روغن در طی فرآیند سرخ کردن قطعات سیبزمینی
1401/2/15
-
۵۲ بار
۲۳
مدل سازی شرایط استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گیاه چای کوهی با روش پاسخ سطح، شبکه عصبی مصنوعی و هیبرید شبکه عصبی- الگوریتم ژنتیک
1401/2/15
-
۵۵ بار
۲۴
بررسی رفتار رهایش ترکیبات زیست فعال از پودرهای درون پوشانی شده بر پایه آب انار با استفاده از مدل های تجربی
1401/2/15
-
۵۰ بار
۲۵
فرمولاسیون پنیر پیتزا پروسس حاوی اسانس کره و پنیر سفید و ریکوتا و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی
1401/2/15
-
۶۳ بار
۲۶
بررسی اثر اسانس زردچوبه (Curcuma longa l.) بر پایداری اکسایشی روغن سویا
1401/2/15
-
۴۹ بار
۲۷
تاثیر برخی ژنوتیپ های برترگرده زا بر میزان روغن، اسید چرب و عناصر میوه والدین مادری MSG۱۵، MKG۲۳ و MKG۲۴ گردو
1401/2/15
-
۴۳ بار
۲۸
تأثیر هیدروکلوئید نشاسته برنج بر میزان چربی و ویژگی های رئولوژیک پنیر موزارلای کم چرب
1401/2/15
-
۵۶ بار
۲۹
تاثیر استفاده از پودر گلابی بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم چرب
1401/2/15
-
۴۱ بار
۳۰
تاثیر پوشش ریحان و کیتوزان بر سینتیک خشک کردن، رنگ، بافت و فعالیت آنتی اکسیدانی برگه های سیب: خشک کردن آون هوای داغ و تحت خلاء
1401/2/15
-
۵۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه