این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1401، جلد ۱۹، شماره ۱۲۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی مدل سینتیکی تجزیه فیتیک اسید و افزایش میزان کلسیم و روی در کشت تنها و همزمان لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اسیدوفیلوس 1401/2/15 - Get XML Data ۶۷ بار
۲ تاثیر غلظت‌های مختلف اسید هیومیک بر ویژگی‌های مورفولوژیکی، فیتوشیمیایی و فعالیت پاداکسندگی انگور "بیدانه سفید" 1401/2/15 - Get XML Data ۵۹ بار
۳ اثر افزودن فیبر پرتقال و آب انبه بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب سین بیوتیک 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۴ ارزیابی مهار فعالیت آنزیم های آلفا-آمیلاز و آلفا-گلوکوزیداز با برهم کنش ترکیبات فنولی، فیبر محلول و پروتئین استخراج شده از عدس سبز 1401/2/15 - Get XML Data ۵۸ بار
۵ بررسی خصوصیات شیمیایی و پایداری روغن های کنجد تهیه شده به روش پرس سرد در شهر اهواز 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۶ ارزیابی تاثیر دود گرم به همراه بسته‌بندی تحت خلاء بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و ماندگاری قره‌برون پرورشی طی نگهداری 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۷ بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه وی پروتئین ایزوله و پکتین حاوی نانو ذرات اکسید مس و رنگدانه چغندر لبویی (بتانین) 1401/2/15 - Get XML Data ۵۲ بار
۸ مقایسه اثر پوشش پروتئینی ایزوله سویا با پوشش‌های پلی‌ساکاریدی آلژینات سدیم و کلسیم بر میزان جذب روغن برش‌های بادمجان در طول فرایند سرخ کردن 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۹ بررسی اثر پپتیدهای زیست فعال گیاه آمارانت (Amaranthus hypochondriacus ) بر ویژگی های نان باگت 1401/2/15 - Get XML Data ۵۳ بار
۱۰ بررسی اثر عصاره چای سبز بر زنده‌مانی پروبیوتیک در نوشیدنی پیناکولادا بر پایه آب پنیر تحت شرایط شبیه‌سازی شده معده و روده 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۱ مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی پکتین حاصل از تفاله سیب به دو روش ماکروویو و تیمار با اسید در دمای بالا: بهینه‌یابی به روش سطح - پاسخ 1401/2/15 - Get XML Data ۶۱ بار
۱۲ بررسی پایداری و برخی خصوصیات امولسیون پیکرینگ حاوی ایزوله‌های پروتئینی آمارانت تهیه شده با روغن کنجد و ذرت 1401/2/15 - Get XML Data ۶۱ بار
۱۳ طراحی شناساگر رنگ سنجی بر پایه کورکومین برای تشخیص فساد ماهی قزل آلا 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۴ بررسی خواص بافتی و حسی ماستهای تولیدی توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای گوسفندی مناطق مشهد، همدان و دزفول 1401/2/15 - Get XML Data ۵۱ بار
۱۵ ارزیابی و مدل‌سازی سینتیک رهایش اسانس بومادران (Achillea millefolium L.) از فیلم‌ فعال ژلاتین-آلژینات سدیم به شبیه‌سازهای غذایی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۸ بار
۱۶ بررسی روش‌های ماسیراسیون و اولتراسوند بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی، آنتی‌آلزایمری و ضدمیکروبی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic) 1401/2/15 - Get XML Data ۵۵ بار
۱۷ بررسی اثر عملکرد ژل جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک کم کالری 1401/2/15 - Get XML Data ۶۱ بار
۱۸ بررسی تأثیر افزودن آنزیم آلفاآمیلاز و آلژینات سدیم بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر نان 1401/2/15 - Get XML Data ۴۹ بار
۱۹ کاربرد ترکیبات فیتوشیمیایی استخراج شده از عصاره پوست لیموشیرین از طریق جذب و واجذب توسط گرافن اکساید به‌عنوان آنتی‌اکسیدان در روغن سرخ‌کردنی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۶ بار
۲۰ بررسی غلظت فلزات سنگین در نمونه های مختلف برنج با استفاده از جذب اتمی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۲۱ تولید پنیر خامه ای کم چرب سین بیوتیک با استفاده از صمغ قدومه شهری و کتان 1401/2/15 - Get XML Data ۶۵ بار
۲۲ بررسی اثر نوع روغن و نسبت محصول به روغن بر توزیع دما، افت رطوبت و جذب روغن در طی فرآیند سرخ کردن قطعات سیب‌زمینی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۲ بار
۲۳ مدل سازی شرایط استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گیاه چای کوهی با روش پاسخ سطح، شبکه عصبی مصنوعی و هیبرید شبکه عصبی- الگوریتم ژنتیک 1401/2/15 - Get XML Data ۵۵ بار
۲۴ بررسی رفتار رهایش ترکیبات زیست فعال از پودرهای درون پوشانی شده بر پایه آب انار با استفاده از مدل های تجربی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۲۵ فرمولاسیون پنیر پیتزا پروسس حاوی اسانس کره و پنیر سفید و ریکوتا و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی 1401/2/15 - Get XML Data ۶۳ بار
۲۶ بررسی اثر اسانس زردچوبه (Curcuma longa l.) بر پایداری اکسایشی روغن سویا 1401/2/15 - Get XML Data ۴۹ بار
۲۷ تاثیر برخی ژنوتیپ های برترگرده زا بر میزان روغن، اسید چرب و عناصر میوه والدین مادری MSG۱۵، MKG۲۳ و MKG۲۴ گردو 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۲۸ تأثیر هیدروکلوئید نشاسته برنج بر میزان چربی و ویژگی های رئولوژیک پنیر موزارلای کم چرب 1401/2/15 - Get XML Data ۵۶ بار
۲۹ تاثیر استفاده از پودر گلابی بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم چرب 1401/2/15 - Get XML Data ۴۱ بار
۳۰ تاثیر پوشش ریحان و کیتوزان بر سینتیک خشک کردن، رنگ، بافت و فعالیت آنتی اکسیدانی برگه های سیب: خشک کردن آون هوای داغ و تحت خلاء 1401/2/15 - Get XML Data ۵۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه