این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


توسعه آبزی پروری، 1399، جلد ۱۴، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ استفاده از روغن ریزپوشانی شده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و تاثیر آن روی فاکتورهای رشد، ترکیبات لاشه و فساد چربی لاشه ماهی طی نگه داری در فریزر 1401/2/15 - Get XML Data ۳۱ بار
۲ اثرات پودر پوست انار بر ترکیب لاشه، شاخص‌های هماتولوژیک و بیوشیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) 1401/2/15 - Get XML Data ۳۹ بار
۳ برآورد نسبت RNA/DNA در مراحل اولیه رشد لاروهای حاصل از تلاقی مولدین تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در یک طرح فاکتوریل 1401/2/15 - Get XML Data ۳۷ بار
۴ رابطه میزان غلظت برخی عناصر با شاخص‌های رشد در بافت‌های کبد و عضله ماهی سیاه کولی (Vimba persa) در فصول مختلف از سواحل جنوب غربی دریای خزر 1401/2/15 - Get XML Data ۳۷ بار
۵ ارزیابی عوامل آمیخته بازاریابی بازار بزرگ ماهی تهران از دیدگاه فروشندگان 1401/2/15 - Get XML Data ۳۲ بار
۶ ارزیابی اثرات اقتصادی - اجتماعی پرورش ماهی قزل‌آلا‌ی رنگین‌کمان در قفس سد گلستان 1401/2/15 - Get XML Data ۳۶ بار
۷ تاثیر جیره حاوی پروبیوتیک Bacillus subtilis IS۰۲ بر شاخص های سلامتی، عملکرد سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری لکه سفید در میگوی سفید غربی 1401/2/15 - Get XML Data ۳۴ بار
۸ تأثیر پروبیوتیک باکتوسل و آهن بر رشد ماهی آزاد دریای خزر 1401/2/15 - Get XML Data ۳۲ بار
۹ اثرات تجویز خوراکی اسانس مورد (Myrtus communis L) بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی سرم خون بچه‌ماهی کپور معمولی 1401/2/15 - Get XML Data ۳۴ بار
۱۰ عملکرد رشد و تغذیه آلوین قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در تغذیه با جیره دارای پودر دافنی (Daphnia magna) تخمیر شده با باسیلوس‌های پروبیوتیکی 1401/2/15 - Get XML Data ۲۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه